Yahu bu adamların hiç mi kontrol edeni bu işten anlayanı yok ya.. Şu hale bakın ya komedi gibi
Ramzey 100 Kalipso Cup modeli için teknik veriler:
Silindir Hacmi: 199.1 cc vay vay... 100 lük motor ama 199 cc.. Vergiden kazandırıyo mu acaba.. Hemde ne kaçıyodur, 100 diye alıyosun butun CBR 125 leri tokatlıyosun.. (ya bu CBR da ne motormuş her yerden konusu çıkıo yaa)
Kalibrasyon Gücü: 4.6 (7500+/-500) Kw(r/min) Bu kalibrasyon gücü de ne olaki? Hayatımda ilk defa kalibrasyon gücü diye birşey duydum.. Acaba 7.65 kalibre silahla bir ilgisi olabilir mi dersiniz.
Şanzıman: Yarı Otomatik 4 Vistes Bu vistes ne menem bişi acaba? bizim bildigimiz viteslerden ne farkı vardır? dah mı fazla hız yaratır ekonomiklik mi sağlar.. Hani yedek parça olarak satılıyosa iyi bişise kendi motorlarımıza da takalım bu vistes denen şeyden..
Ön Süspansiyon: Teloskopik Teloskopikmiş.. vay bea.. Daha önceki motosikletler hep teleskopik ti.. Bu daha gelişmiş bişi heralde.. Ee çin işi adamlar aşmışlar tabi.. Hiç bi çukur hissetmiyosun teloskopik oldu mu..
Ağırlık: 99 Kğ. Bu kğ nasıl okunuyo? Acaba? Arap dili gibi genizden sanırım.. Acaba Ğ li olunca daha hafif mi oluyodur dersniz??
Şaka bi yana bu kadar çok hat aile bu siteyi nasıl açmışlar, siteyi yapana nasıl para ödemişler hayret ediyorum. Allah'ım sen yarattın arada bir takip et durumu.. Yahu biz ufacik bi hata yapsak burunlarımızdan getirirler adamlar ne hatalarla site açmışlar ve eminimki birkaç bin $ para vermişlerdir _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
sevgili eralp kalibrasyon: boylama,boyuna göre ayırma demektir...ama bende kalibrasyon gücü demek ne anlama gelir bilemiyorum gercekten nasıl hiç mi dikkat etmemiş bunu yapan?yada cok acele yaptı kontrol etmeye fırsatı olmadı hatalar zinciri gercekten türk işi ekşin olmuş yani
Ya yarıldım resmen..Sandalyeden düşüyordum az kalsın..Zaten bu yanlış türkçe yazılara kafayı hep takarım..Gülmemek elimde değil.. _________________
[/url]
hem Türkçe yanlış kullanılmış bir hata olabilir ornegin Vistes de ama siteye onem veren arkadaş yapsamda bitse diye yapıpı geçmiş şimdi birde yeni kanun çıktı her firmanın sitesi olucak bunlar cogalır
Tarih: 13.01.2006 - 13:18 Mesaj konusu:
Ulan şu motosikletten birkaç tane alıp test etmek lazım; Belki adamlar haklıdırlar da biz yanılıyoruzdur. Olamaz mı yani? Öyle diyorlarsa öyle olmalıdır, değil mi?
Böyle bir şeyi daha önce ben de dile getirdim ya; Adamlar motor gücü ve torku yerine ön ve arka lastiklerin hava basınçlarını teknik bilgi olarak yazmışlardı
Ama yani, hakikaten bu kadarı da olamaz!
Motosikletin m'sinden bile habersiz olanlara bu işleri neden yaptırırlar, anlamak mümkün değil _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız