Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Komedi gibi yanlışıklar furyası..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Komedi gibi yanlışıklar furyası..

Komedi gibi yanlışıklar furyası..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 12.01.2006 - 23:32    Mesaj konusu: Komedi gibi yanlışıklar furyası.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.ramzeymoped.com/kalipso.asp

Yahu bu adamların hiç mi kontrol edeni bu işten anlayanı yok ya.. Şu hale bakın ya komedi gibi

Ramzey 100 Kalipso Cup modeli için teknik veriler:

Silindir Hacmi: 199.1 cc vay vay... 100 lük motor ama 199 cc.. Vergiden kazandırıyo mu acaba.. Hemde ne kaçıyodur, 100 diye alıyosun butun CBR 125 leri tokatlıyosun.. Bravo (ya bu CBR da ne motormuş her yerden konusu çıkıo yaa)

Kalibrasyon Gücü: 4.6 (7500+/-500) Kw(r/min) Bu kalibrasyon gücü de ne olaki? Hayatımda ilk defa kalibrasyon gücü diye birşey duydum.. Acaba 7.65 kalibre silahla bir ilgisi olabilir mi dersiniz. Çok gülüyorum

Şanzıman: Yarı Otomatik 4 Vistes Bu vistes ne menem bişi acaba? bizim bildigimiz viteslerden ne farkı vardır? dah mı fazla hız yaratır ekonomiklik mi sağlar.. Hani yedek parça olarak satılıyosa iyi bişise kendi motorlarımıza da takalım bu vistes denen şeyden..

Ön Süspansiyon: Teloskopik Teloskopikmiş.. vay bea.. Daha önceki motosikletler hep teleskopik ti.. Bu daha gelişmiş bişi heralde.. Ee çin işi adamlar aşmışlar tabi.. Hiç bi çukur hissetmiyosun teloskopik oldu mu..

Ağırlık: 99 Kğ. Bu kğ nasıl okunuyo? Acaba? Arap dili gibi genizden sanırım.. Acaba Ğ li olunca daha hafif mi oluyodur dersniz??

Şaka bi yana bu kadar çok hat aile bu siteyi nasıl açmışlar, siteyi yapana nasıl para ödemişler hayret ediyorum. Allah'ım sen yarattın arada bir takip et durumu.. Yahu biz ufacik bi hata yapsak burunlarımızdan getirirler adamlar ne hatalarla site açmışlar ve eminimki birkaç bin $ para vermişlerdir Öfkeliyim Öfkeliyim

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.01.2006 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili eralp kalibrasyon: boylama,boyuna göre ayırma demektir...ama bende kalibrasyon gücü demek ne anlama gelir bilemiyorum Çok gülüyorum gercekten nasıl hiç mi dikkat etmemiş bunu yapan?yada cok acele yaptı kontrol etmeye fırsatı olmadı Çok gülüyorum hatalar zinciri gercekten türk işi ekşin olmuş yani Çok gülüyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.01.2006 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya yarıldım resmen..Sandalyeden düşüyordum az kalsın..Zaten bu yanlış türkçe yazılara kafayı hep takarım..Gülmemek elimde değil.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.01.2006 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hem Türkçe yanlış kullanılmış bir hata olabilir ornegin Vistes de ama siteye onem veren arkadaş yapsamda bitse diye yapıpı geçmiş şimdi birde yeni kanun çıktı her firmanın sitesi olucak bunlar cogalır Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erhan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 13.01.2006 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Alıntı:
199.1 cc
sondaki 0,1 cc varya işte güç budur. Kimlere kaldık yahu.
Başa dön
erhan Çevrimdışı erhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbrf4
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.01.2006 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum tam komedi ya çok güldüm bu işe :alkış :alkış :alkış
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 13.01.2006 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe valla tam bir komedi 199.1 cc Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
lawbreaker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: B.Ba?y-Yst.

MesajTarih: 13.01.2006 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç şaşırmadım gerçekten Çok gülüyorum Çok gülüyorum
PoRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/gostepe

MesajTarih: 13.01.2006 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hiç şaşırmadım gerçekten

ehuehe vala dogtu cin işi korkulur bu adamlardan 100cc diye cıkarıp 49cc bile cıkabilir Çok gülüyorum
Başa dön
PoRt Çevrimdışı PoRt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.01.2006 - 04:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

(bu tip şeyler bizde çok oluyor malesef)
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 13.01.2006 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birkaçtane olsa anlaşılabir aslında ama adamlar resmen dağılmışlar..
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 13.01.2006 - 09:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay be 199,1 cc motor 1.349 YTL Çok gülüyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.01.2006 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu adamlar garanti söz konusu olduğunda neler yapacaklar acaba Çok gülüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 13.01.2006 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

su işe bak ya resmen komedi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
crazy_tekteker Çevrimdışı crazy_tekteker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 13.01.2006 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulan şu motosikletten birkaç tane alıp test etmek lazım; Belki adamlar haklıdırlar da biz yanılıyoruzdur. Olamaz mı yani? Öyle diyorlarsa öyle olmalıdır, değil mi?

Böyle bir şeyi daha önce ben de dile getirdim ya; Adamlar motor gücü ve torku yerine ön ve arka lastiklerin hava basınçlarını teknik bilgi olarak yazmışlardı Çok gülüyorum

Ama yani, hakikaten bu kadarı da olamaz!
Motosikletin m'sinden bile habersiz olanlara bu işleri neden yaptırırlar, anlamak mümkün değil Öfkeliyim
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal