Tarih: 18.01.2006 - 14:30 Mesaj konusu: tahrik!!!
şehir dışında dar ve virajlı yollardan giderken eğer önümde bir araç varsa onu geçmeye arkamdan yaklaşan bir araç gördüğümde de istem dışı olarak hızımı artırıyor ve beni geçmesine engel oluyorum sonuç olarak da kendimi tehlikeye atıyorum.merak ettiğim bu benim egom mu yoksa sizlerde aynı tahriği kendinizde hissediyormusunuz?lütfen dürüst olun:))
Tarih: 18.01.2006 - 14:33 Mesaj konusu:
repla, kontrolsuz güç güç değildir , diyeceğim . Yolun keyfini çıkar bırak etrafla uğraşmayı _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
repla, ben solum boşken arkamdan selektör yapanlara deliriyorum, sırf bu sebeple artık hep en solu kullanıyorum _________________ All these moments will be lost in time, like tears in the rain...
Benan BÜYÜKANIT
tl1000s reload
Tarih: 18.01.2006 - 14:35 Mesaj konusu:
dün akşam oldu bir an gaza geldim ama sonra dedim boşver ne gerek?
[/quote]
sinan arkadasım hele sen motorla cumartesi akşamı olsaydın varya kimse gecemezdi seni valla _________________ KARE AS HERZAMAN HER YERDE HER AN
KAWASAKY ZX 12 R
AYNAMDAKY NOKTALAR...
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 18.01.2006 - 14:57 Mesaj konusu:
dostum bende şu durum oluyor ben yolun kaldıracağı hızda ilerlerken mesela 120km ile arkamdan zaten enson 150 yapabilcek bi araba gelipte delice selektör yapıyor bende yol veriyorum sonra 10 metre önümde devam ediyor yaaaa arkadasım madem basıp gitmiceksin acelende yok ozaman ne bu selektörler filan işteee bu tip adamlarla uğraşıyorum yani oynuyorum biraz sora selam verip gidiyorum...
Kayıt: May 18, 2005 Mesajlar: 266 Nereden: Ankara/ Y.mahalle
Tarih: 18.01.2006 - 14:59 Mesaj konusu:
Yanlış yapıyorsun... Albatros'un dediği gibi yolun keyfini çıkarmaya bakacaksın.
Ben araba sürerken bir motorlu yada bisikletli gördüğümde, açık söyleyeyim korkuyorum.Her an her şey olabilir, düşebilir kayabilir freni ayarlamaya bilir diye dikkatim iki katına çıkıyor.Ve motor kullanırken araç sürücüsünü terdirgin etmemekten yanayım.En azından seni kontrolü altında tutarak bilinçli davranmaya çalışan araç sürücüsününde hata yapmasına sebebiyet verebilirsin.Oda değil ise, adamı niye gıcık ediyorsun...
Yıllar önce akşam saatlerinde arabamla güvenlik caddesinden aşşağıya iniyorum.Bir bisikletli yolun sağında gidiyordu.Çok küçük bir korna sesi ile kendisini sollayacağımı bildirdim ve hafiften kendisini sağa doğru verdi.Sollamaya girdiğim anda adam kayboldu...Ve araba bir kasise giriyormuş gibi zıpladı.O an arabadan inmek istemedim.O korku başka bir şey.Şükür ki adamı değil bisikleti 8'e çevirmişiz...Adam o can havli ile kendisini kurtarmış.Adam ayağa kalktı ve özür üstüne özür dilemeye başladı ama o an'ın bende bıraktığı izi hala yaşıyorum.Bir motor sollarken yada beni bir motorcu sollayıp önüme geçerken tedirgin oluyorum.
Bu gibi şeyleri düşünmek gerek...
Bu tür hareketleri çoğumuz yapmıştır.. Geçici bir dönem bence..Kendini sağlama almaya bak..Bırak geçsinler, sende boş değilse geçme, yavaş gitmeyi dene, stres yapma..inan bu daha güvenli oluyor..Sonuçta sinirleri gerilen de sen oluyorsun, üzülen de.. _________________
[/url]
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 18.01.2006 - 15:40 Mesaj konusu:
arasıra bana da geliyor ama kendimi frenliyorum çünkü bu işin şakası olmayacağını biliyorum uyuz oluyorum sellektör yapanmı dersin sollarken kafasını çevirip bakmasımı dersin önüne geçip yavaşlamasımı dersin ne yapalım ama kafam gerçekten kızıyıyor bazen o adamı sollayıp hareket çekesim geliyor
benim aklımda her zaman bir köşesinde saklı bir bilgi vardır ^ kimsenin üzelmesini istemiyorsan yavaş git^ _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
dufduf, SEDAT GÜVEN, siz geçin dalganızı ben ilkerin evde kaldım hatta onların evindeki bilgisayarda sorun vardı da onu bile o gece eve gittiğimde giderdim. O kadar da Pilot değildim yani. İlker-Nermin ve ben çorbacıya gittik sonradan hatta dürümlerimizi yedik yaaa Volkan ve Burçin duymasın _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız