Tarih: 20.01.2006 - 11:40 Mesaj konusu: MD-ocakbasi team'i bu aksam beyaz sovda Resimler geldi
arkadaslar MD'nin ocakbasiteam olarak anilan eskilerden olusan ve yenileri daima aramiza bekledigimiz arkadas toplulugumuz bu aksam 20/01/2006/CUMA gecesi kanal D'de BEYAZ'a seyirci olarak davetliyiz tum MD kardeslerimizi televizyon basina bekleriz.
.............................................................
ben kuzey resimleri buraya ekliyorum
MD bir ayrıcalık tır...Bide üstüne üstlük Ocakbaşı ....Bide daphne gibi tv ci tanıdığın varsa ....... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Arkadaşlar ne konuğu yaaa...Durun o kadar ünlü olmadık....O da olur seneye....Sadece seyirci olarak oraya gidicez ve MD t shirt lerimizi giyicez....Bide afişimizi açıcaz da bakalım çekecekler mi _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
aspire,
Hakan özel pankart gönderdi onu açıcaz da bakalım çekerler mi?.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 20.01.2006 - 12:18 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
Sadece seyirci olarak oraya gidicez ve MD t shirt lerimizi giyicez....
Çok sevindim... Umarım kendinizi gösterebilirsiniz...
Ben de MD t-shirtimi giyerek sizi seyredeceğim.
Bakalım siz de beni görebilecek misiniz? (burada dil çıkaran smiley olması gerekiyordu ) _________________
Tarih: 20.01.2006 - 12:23 Mesaj konusu:
valla herşey iyi güzelde beyaz showda oturacak olan arkadaşlarımız ilk dakikalardan sonra çok bel ağrısı çekicekler. gittiğiniz zaman bana hak vericeksiniz. herkes minderlerin üstünde oturuyor. belli bir süre sonra çok rahatsız ediyor ama beyaz ortamı yumuşatıyor saolsun. şimdiden iyi eğlenceler size. akşam mutlaka izliycem. _________________ cemil ALTUNBA?
YA?:25 YSTANBUL
YSTYKBAL MOBYLYA
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Tarih: 20.01.2006 - 12:34 Mesaj konusu:
Ben de bir etkinlik var sandım dı...
Böyle programlara seyirci olmak o kadar da zor olmasa gerek!
Asıl zor olan, orada MD ülküsünü duyurabilecek iki çift kelam etme fırsatı yaratıp, bunu başarmaktır! İşte o zaman sizleri alkışlarım; hadi bakalım gösterin kendinizi!
Oraya çıkar da eli boş dönerseniz, YUH ULAN başlığında sizleri madara ederim! Demedi demeyin yani... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
T shirt hediye etmeyi düşünüyoruz bakalım fırsat bulurda olursa tabiii...Bide ağzımız laf yapıp giydirsek t shirt ü ok dir ozaman....
cumoni, sen olsan t shirtü de giydirirsin konuk olarak da bulunursun orda.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız