Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD-ocakbasi team'i bu aksam beyaz sovda Resimler geldi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD-ocakbasi team'i bu aksam beyaz sovda Resimler geldi

MD-ocakbasi team'i bu aksam beyaz sovda Resimler geldi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 20.01.2006 - 11:40    Mesaj konusu: MD-ocakbasi team'i bu aksam beyaz sovda Resimler geldi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar MD'nin ocakbasiteam olarak anilan eskilerden olusan ve yenileri daima aramiza bekledigimiz arkadas toplulugumuz bu aksam 20/01/2006/CUMA gecesi kanal D'de BEYAZ'a seyirci olarak davetliyiz tum MD kardeslerimizi televizyon basina bekleriz.

.............................................................
ben kuzey resimleri buraya ekliyorum

adam resim çekiyorum diye bana gıcık mı oldu ne

nasıl bakıyo

En son VOLKANRR tarafından 20.01.2006 - 12:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 20.01.2006 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD bir ayrıcalık tır...Bide üstüne üstlük Ocakbaşı ....Bide daphne gibi tv ci tanıdığın varsa .......

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 20.01.2006 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seni seviyoruz daphne kardesim :alkış :alkış :alkış
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
baby
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.01.2006 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gidenlere iyi eğlenceler Bravo Çok gülüyorum
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.01.2006 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizleri izlicem inşallah sezen aksu bolumu gibi guzel bolum olur
daha cok televizyon makinesi izleyicisiyim
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 20.01.2006 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlamadım ya konuk olarak mı seyirci olarak mı ?
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ne konuğu yaaa...Durun o kadar ünlü olmadık....O da olur seneye....Sadece seyirci olarak oraya gidicez ve MD t shirt lerimizi giyicez....Bide afişimizi açıcaz da bakalım çekecekler mi

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire,
Hakan özel pankart gönderdi onu açıcaz da bakalım çekerler mi?....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750 demiş ki:
Sadece seyirci olarak oraya gidicez ve MD t shirt lerimizi giyicez....

Çok sevindim... Umarım kendinizi gösterebilirsiniz...
Ben de MD t-shirtimi giyerek sizi seyredeceğim. Çok gülüyorum
Bakalım siz de beni görebilecek misiniz? (burada dil çıkaran smiley olması gerekiyordu Üzgünüm )

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selis,
Alıntı:

Bakalım siz de beni görebilecek misiniz?

baya bi güldüm..... Çok gülüyorum Çok gülüyorum

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla herşey iyi güzelde beyaz showda oturacak olan arkadaşlarımız ilk dakikalardan sonra çok bel ağrısı çekicekler. gittiğiniz zaman bana hak vericeksiniz. herkes minderlerin üstünde oturuyor. belli bir süre sonra çok rahatsız ediyor ama beyaz ortamı yumuşatıyor saolsun. şimdiden iyi eğlenceler size. akşam mutlaka izliycem.
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de bir etkinlik var sandım dı... Şok oldum
Böyle programlara seyirci olmak o kadar da zor olmasa gerek! Çok gülüyorum
Asıl zor olan, orada MD ülküsünü duyurabilecek iki çift kelam etme fırsatı yaratıp, bunu başarmaktır! İşte o zaman sizleri alkışlarım; hadi bakalım gösterin kendinizi!
Oraya çıkar da eli boş dönerseniz, YUH ULAN başlığında sizleri madara ederim! Demedi demeyin yani... Çok gülüyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyaz universiteleleri sayarken MD De burda diyince ayaklanın sizde Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

T shirt hediye etmeyi düşünüyoruz bakalım fırsat bulurda olursa tabiii...Bide ağzımız laf yapıp giydirsek t shirt ü ok dir ozaman....
cumoni, sen olsan t shirtü de giydirirsin konuk olarak da bulunursun orda....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
lawbreaker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: B.Ba?y-Yst.

MesajTarih: 20.01.2006 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende konuk sanmış ve sevinmiştim Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.42 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal