Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arada kaldım seçemiyorum(DUCATİ vs HYOSUNG)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arada kaldım seçemiyorum(DUCATİ vs HYOSUNG)

Arada kaldım seçemiyorum(DUCATİ vs HYOSUNG)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 21.01.2006 - 21:53    Mesaj konusu: Arada kaldım seçemiyorum(DUCATİ vs HYOSUNG) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 99 model civarı ducati monster 600'ler ile 2005 hyosung gt650 arasında kaldım
Seçim yapamıyorum. Sizce yedek parça, performans, görüntü, kalite olarak hangisi daha üstün hangisini seçmeliyim.
Daha önce hyosung ve ducati ile ilgilenmediğim için bilemiyorum
yardımlarınız için teşekkürler

En son DeLiJ@PoN tarafından 21.01.2006 - 22:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DeLiJ@PoN Çevrimdışı DeLiJ@PoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 21.01.2006 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ducatı kesınlıkle Dil çıkarıyorum
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2006 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducati ama 2.el satarken 99 model olmasından dolayı biraz korkuyorum. Performans olarakta 50cc daha az. Bu konularda biraz tedirginm
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 21.01.2006 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen bınmk ıcınmı satmak ıcınmı alıyorsun onu dusun ılk once tamam 2 .elde onemlı belkı ama
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2006 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 650 lik ve 2005 model olan hiç olmasa modelden satışın rahat olur ustelik hyosung fena motor değil yeni motorun farçası bol olur!..
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2006 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducati monster ı tercih ederdim tasarımı çok güzel...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2006 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence ducatı kesınlıkle parçası çok pahalı Dil çıkarıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmet_cebesoy
Üye
Üye

MesajTarih: 21.01.2006 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki ducati bence Dil çıkarıyorum demi yani asaleti yeter
Başa dön
ahmet_cebesoy Çevrimdışı ahmet_cebesoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.01.2006 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Binmek için alıcam tabi.
hyosung'un 2005 olması
ducati'nin de adının duyulmuş olması beni ikilemde bırakıyor.
Verilen cevaplar için teşekkür ederim
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 21.01.2006 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parcası pahalı ama her dk parça isteyen bi makina diil ducati çok kaliteli bi motor.bence kesinlikle ducati.zaten kalitesi fiyatta gizli.99 ducati 2005hyosung la aynı fiyat.seni model cezbetti bence 2005 diye ama ducati eğer temizse çok daha uzun seneler yürür.ayrıca japon yedek parca fiyatlarıda ducatiden aşagı sayılmaz allahtan garanti var...
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 21.01.2006 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hyosung derim.çünkü hyosung türkiyede daha çok gelecek vaat ediyor.alt yapısını oluşturmak üzere Dil çıkarıyorum
sinancem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.01.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı duruma bende düşmüştüm Çok gülüyorum yazin ya 99 model ducati alacaktim yada hyosun 650 hatta canon81 motorunada baktım. Ama ducatti duruş marka olarak ön plana çıksada model ve yedek parça fiyatı olarak hyosung ön planda. Bir türlü karar veremiyordum sonra gidip yamaha virago535 aldım iyikide almışımGülümsüyorum

fotograf+motorsiklet= sinancem
Başa dön
sinancem Çevrimdışı sinancem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 22.01.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ducatinin sekli yeter Dil çıkarıyorum
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.01.2006 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

monster 600 dabiki dark olursa bide 2 silindir 6 vites
süper
animini_limina da monster600 var tek silindir 5 vites hala varmı bilmiyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 22.01.2006 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyosung'dan şikayet yok.. 7 yaşında Ducati alacağıma 1 yaşında Hyosung'u alırım yerinde olsam..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal