Tarih: 23.01.2006 - 16:12 Mesaj konusu:
Oldman2003 abi, kar ve buz üzerindeki tecrübeleri bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. Hızını ve kaymaya olan tepkilerini merak ediyoruz. Saygılarla... _________________ Kawi ER-5 34 TK 4550
A Rh+
Tarih: 23.01.2006 - 19:45 Mesaj konusu:
oldman2003 ben de aslen Ankara' lıyım. Fotoğrafları görünce özledim bir anda yahu . Kar kış demeden geziye devam. Ankara' ya gelirsem bir gezine ben de katılmak isterim.
Motorsikletin gerçekten süper. KLR650 tam bu yollar için. Bu arada sana bir sorum olacak motorsikletine kendin bakım yapıyormusun. Yani ufak tefek kurcalıyormusun. Yoksa sadece servise mi gidiyor makine. _________________ http://www.motordelisi.com/ftopict-19797.html
Tarih: 24.01.2006 - 09:45 Mesaj konusu:
Alıntı:
Yiğitcim pek efkarlı görünüyorsun iyisindir inşallah
Oya hanım, hiç endişe etmeyin... Loko'nun yüzündeki efkar beni düşürüp, haber yapamadığından kaynaklanıyor
Alıntı:
kar ve buz üzerindeki tecrübeleri bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. Hızını ve kaymaya olan tepkilerini merak ediyoruz.
Sn. Siebe-gorman, hiç deneme daha iyi...
Alıntı:
oldman2003 abi ben senle tanışmak istiyorum
Mümkün mü ?
Sn. Mozaik1966, İstediğiniz zaman benimle görüşebilirsiniz. Ofis telefonum (312) 232 36 01 (ben olmasam dahi not bırakabilirsiniz) Cep Telofonum (532) 436 01 04 (24 saat açık)
Alıntı:
Bu arada sana bir sorum olacak motorsikletine kendin bakım yapıyormusun. Yani ufak tefek kurcalıyormusun. Yoksa sadece servise mi gidiyor makine.
,
Sn. erhan, Teorik olarak makinaları çok iyi tanırım. Ancak, motosiklet çok hassastır. Bu nedenle herkese önerim, makineyi yetkin bir teknisyene emanet etmekte yarar var...
Bu vesile ile uzun yollarda bana teknik destek veren Başkent Motosiklet (Telefon: 312-397 01 93) Teknisyenlerinden Sn. Metin Yapıcıoğlu 'na teşekkürü bir borç bilirim...
Harika bir gezi olmuş..Motorla belki de arabaya oranla daha sağlam gittiniz diye düşünüyorum..Zira lastikleri ve motoru, çok dengeli bir motor..Yol buz tutsa dahi bunu hissettrimiyor..Yürürken bile zorlanırken motor kullanmak delilik denir, ama bu bu bir enduroysa her yola gelir.. _________________
[/url]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız