Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - oldman2003 - Eymir gölü...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

oldman2003 - Eymir gölü...

oldman2003 - Eymir gölü...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.01.2006 - 13:35    Mesaj konusu: oldman2003 - Eymir gölü... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜNLERDEN, PAZAR. BİR ŞEYLER YAPMALI. SAĞA SOLA TELEFON, GEZELİM Mİ? TEK OLUMLU YANIT LOKO 'DAN...
LOKO MOTORU SATMIŞ. ARABASI İLE GELDİ...

LOKO 'NUN KEYFİ YERİNDE... RADYOSU AÇIK, KALORİFERİ FAAL...

HERKES LOKO 'YU "X" BANKASININ KREDİLER DEPARTMANINDA "UZMAN" SANIYOR... BURASI TBMM BAHÇESİ...

BENDE ÖYLE SANIYORDUM Çok gülüyorum BURASI DA İSTANBUL PARK YARIŞ PİSTİ... KARELER HER ŞEYİ ANLATIYOR...

AH LOKO AH !!! TOZUTMA... BİRAZ ÖZENLİ SÜPÜR YERLERİ...

ATALARIMIZIN DA DEDİĞİ GİBİ, "KILAVUZU KARGA OLANIN, ENDUROSU KARDAN ÇIKMAZMIŞ"...
LOKO 'NUN, EYMİR 'DE SANA KÖFTE ISMARLAYACAĞIM DİYE BENİ SOKTUĞU YOL...

KOLAY DEĞİL BÖYLESİ YOLDA İLERLEMEK...

LOKO, BİR YANDAN ARABAYI KULLANIYOR, DİĞER YANDAN DA ÇEKİM YAPIYOR... AMAÇ, DÜŞERSEM BENİ HABER YAPMAK...

YIKILMADIM, AYAKTAYIM...

LOKO, KÖFTELERİ ISMARLADIKTAN SONRA, GÖL KIYISINDAN BİR KAÇ KARE FOTOĞRAF ALAYIM DİYE ORTADAN KAYBOLDU VE HESABI BANA ÖDETMEYİ BAŞARDI...

YİĞİT KARDEŞİM, 6 TL. 'LIK HESABI ÖDEMEMEK İÇİN BU KADAR ZAHMETE DEĞERMİY Dİ?

LOKO' NUN, KARNI TOK, SIRTI PEK...

KARAKARTAL VE BEN... BU MAKİNEYİ SEVİYORUM...

YİNE YOLLARDA...

LOKO, BENİ DÜŞÜRÜP, HABER YAPAMADIĞI İÇİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDE...

ARKAMDAKİ TABELADA NE YAZDIĞI BUNDAN SONRA Kİ KAREDE...

LOKO, BU İŞ SANA UYGUN DEĞİL... VAZGEÇ !!! Çok gülüyorum

TANRIYA ŞÜKÜRLER OLSUN, MAKİNA DİJİTAL 'DE FİLME, BANYOYA, BASKIYA PARA VERMİYORUZ... LOKO, SANAT YAPIYORUM DİYE BENİ ÇULA OTURTURDU...

GENÇLİK YILLARIMDA, AKLIMA; KIZ İSMİ DİYİNCE FUNDA, MOTOR DİYİNCE DE HONDA GELİRDİ...

HATTA KIZIMIZ OLSAYDI ADINI FUNDA KOYACAKTIK.

FUNDA AYNI KALDI DA... BENCE MAKİNA DİYİNCE KAWASAKİ...

KISA AMA KAR, BUZ NEDENİYLE YORUCU BİR YOLDU... SAĞ SALİM EVE DÖNDÜĞÜMÜ, MAHALLEMİZİN KEDİLERİNİ GÖRÜNCE ANLIYORUM...

İLK İKİ KARE PASLI, ÜÇÜNCÜ KARE SİYAH, DÖRDÜNCÜ KAREDEKİNİN GARAJIN ÇATISINDA YATTIĞINI BİLİYORUM AMA HENÜZ TANIŞMADIK... Çok gülüyorum

UYARI !!!: KARDA, BUZDA MOTOSİKLET KULLANMAK GERÇEKTEN ÇOK TEHLİKELİ... LÜTFEN DİKKAT EDİN, MÜMKÜNSE BİNMEYİN...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.01.2006 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun hocam kar kış dinlemiyosun... sende bizdensin... :alkış
Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 23.01.2006 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O gol buz mu tutmus yoksa bana mı oyle gelıyor?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2006 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karda gezinin keyfi başka olur(düşülmedigi sürece)
Alıntı:

GENÇLİK YILLARIMDA, AKLIMA; KIZ İSMİ DİYİNCE FUNDA, MOTOR DİYİNCE DE HONDA GELİRDİ...

HATTA KIZIMIZ OLSAYDI ADINI FUNDA KOYACAKTIK.

buda cook güzelldi...resimlerle bu karlı havada gezi olabilcegini anladık teşekkürler Dil çıkarıyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2006 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UZAY demiş ki;

"...O gol buz mu tutmus yoksa bana mı oyle gelıyor?..."

Aynen öyle hocam... Buz tutmuş... Maalesef, heyecan olsun diye de üzerinde yürüyorlar...
Başa dön
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2006 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla çok sevkine düşkün sünüz teprikler Dil çıkarıyorum :alkış
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cycle-RR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2006 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar gününü ben de mogan gölünde geçirdim
demek siz de eymirdeydiniz

ama öncelikli konu, loko'nun bu fotoğrafların hesabını vermesi
Başa dön
cycle-RR Çevrimdışı cycle-RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zenoya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.01.2006 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yiğitcim pek efkarlı görünüyorsun iyisindir inşallah Gülümsüyorum

Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 23.01.2006 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oldman2003 abi, kar ve buz üzerindeki tecrübeleri bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. Hızını ve kaymaya olan tepkilerini merak ediyoruz. Saygılarla...
Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mozaik1966
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.01.2006 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003 abi ben senle tanışmak istiyorum
Mümkün mü ?

Africa Twin ! , gerisi yalan
Başa dön
Mozaik1966 Çevrimdışı Mozaik1966 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
erhan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.01.2006 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oldman2003 ben de aslen Ankara' lıyım. Fotoğrafları görünce özledim bir anda yahu Bravo . Kar kış demeden geziye devam. Ankara' ya gelirsem bir gezine ben de katılmak isterim. Dil çıkarıyorum

Motorsikletin gerçekten süper. KLR650 tam bu yollar için. Bu arada sana bir sorum olacak motorsikletine kendin bakım yapıyormusun. Yani ufak tefek kurcalıyormusun. Yoksa sadece servise mi gidiyor makine.

R1150ADV
Başa dön
erhan Çevrimdışı erhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2006 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yiğitcim pek efkarlı görünüyorsun iyisindir inşallah

Oya hanım, hiç endişe etmeyin... Loko'nun yüzündeki efkar beni düşürüp, haber yapamadığından kaynaklanıyor Çok gülüyorum
Alıntı:

kar ve buz üzerindeki tecrübeleri bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. Hızını ve kaymaya olan tepkilerini merak ediyoruz.

Sn. Siebe-gorman, hiç deneme daha iyi...
Alıntı:

oldman2003 abi ben senle tanışmak istiyorum
Mümkün mü ?

Sn. Mozaik1966, İstediğiniz zaman benimle görüşebilirsiniz. Ofis telefonum (312) 232 36 01 (ben olmasam dahi not bırakabilirsiniz) Cep Telofonum (532) 436 01 04 (24 saat açık)
Alıntı:

Bu arada sana bir sorum olacak motorsikletine kendin bakım yapıyormusun. Yani ufak tefek kurcalıyormusun. Yoksa sadece servise mi gidiyor makine.

,
Sn. erhan, Teorik olarak makinaları çok iyi tanırım. Ancak, motosiklet çok hassastır. Bu nedenle herkese önerim, makineyi yetkin bir teknisyene emanet etmekte yarar var...

Bu vesile ile uzun yollarda bana teknik destek veren Başkent Motosiklet (Telefon: 312-397 01 93) Teknisyenlerinden Sn. Metin Yapıcıoğlu 'na teşekkürü bir borç bilirim...
Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 24.01.2006 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir gezi olmuş..Motorla belki de arabaya oranla daha sağlam gittiniz diye düşünüyorum..Zira lastikleri ve motoru, çok dengeli bir motor..Yol buz tutsa dahi bunu hissettrimiyor..Yürürken bile zorlanırken motor kullanmak delilik denir, ama bu bu bir enduroysa her yola gelir..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 24.01.2006 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gezi olmuş ama bi o kadar da tehlikeli Bravo :alkış
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ancakanca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Stuttgart

MesajTarih: 24.01.2006 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Karda kista gezmissiniz eglenmissiniz, kutluyorum Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal