Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şikayetciyim!...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şikayetciyim!...

Şikayetciyim!...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Çaylak_Gökhan!
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK-Yzmir

MesajTarih: 24.01.2006 - 01:50    Mesaj konusu: Şikayetciyim!... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

V.i.P kogusuna girmek icin bellı bır standart getırılsın cunku;

Her onune gelen geyık olsun dıye sadece V.i.P kogusunda gezınıyo bazıları warkı sadece V.i.P kogusunda motorla alakaları olmayan ınsalar tepkı toplayabılırım umrumda degıl ama bu benım fıkrım zamanında kogus kapatılacaktı kogusu koruyalım dıye her turlu tedbır alınacaktı ama gene aynı hamam aynı tasss... Ağlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Çaylak_Gökhan!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2006 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f--a demiş ki:
Çaylak_Gökhan!, sorunu anlayamadım..niye kapatılsın?
Ben kapatılsın demıyorum sadece mesela super uye olmayan gıremesın! yada baska bı cozum yolu yanı ınsanlar ılk motorlar hakkında bıseyler paylassın snr geyık yapsın bazıları sadece V.i.Pde gezınıyo hıc motorla ılgılı yazısı yok ya!
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 24.01.2006 - 06:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haklısınız. İpini koparan gelmiş bu motosiklet sitesine boş boş muabbet ediyor. Adama motosikletin debriyajı nerede desen, "Motosiklette debriyaj var mı yaw?" der sana. Ondan hiç şüphem yok.
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 24.01.2006 - 06:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede vip koğuşu düzenlenmeli herkes geyik yapıyo gerekli gereksiz bence mesaj sayısı sınırı olmalı işte örneğin mesaj sayısı en az 300 olmayan vip e giremesin bazı sitelerde mesaj sayın 25 olmadan avatar bile ekleyemiyosun her bölüme giremiyosun bence md de böle şeyler yapmalı
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 24.01.2006 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aslında sallandıracaksın bunların üç beşini taksim meydanında ibret olsun diye Gülümsüyorum
Ya arkadaşlar bırakın vip koğuşuna isteyen istediğini yazsın. Zaten bildiğim kadarıyla vip koğuşu motosiklet dışındaki konuların yazılması için var. Seviye ve edep kuralları çiğnenmediği sürece iseyen istedeiğini yazsın bunda ne sıkıntı var ki. Motosikletçi motosiklet dışında herşeye duyarsız mı olmalı? Kusura bakmayın ama ben yasaklarla bir yere varamayız diye düşünüyorum.
dantemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.01.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seviye düşmediği sürece v.i.p de yazılanların motosiklet sevenlere bi zararı olmaz! özgürlük için motosiklet diyenlerin özgürlüklerini kısıtlamak sadece işgüzarlık olur...! Gülümsüyorum
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 24.01.2006 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Polimik yaratacak bir konu..BU da Vİp'e gider Gülümsüyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 24.01.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kaptanpoyraz demiş ki,
Alıntı:

Ya arkadaşlar bırakın vip koğuşuna isteyen istediğini yazsın. Zaten bildiğim kadarıyla vip koğuşu motosiklet dışındaki konuların yazılması için var. Seviye ve edep kuralları çiğnenmediği sürece iseyen istedeiğini yazsın bunda ne sıkıntı var ki. Motosikletçi motosiklet dışında herşeye duyarsız mı olmalı? Kusura bakmayın ama ben yasaklarla bir yere varamayız diye düşünüyorum

Bu fikre katılıyorum. :alkış

Bazı arkadaşlarımız gerçekten de motosiklet konusunda yeterince bilgiye sahip değiller; bu doğru... Bu doğru olduğu için oralara pek fazla yazamıyorlar ama yazılanları okuyup bilgilenmeye çalışıyorlar. Öte yandan ise yazma arzularını tatmin etmek için VİP'e gelip konu dışı geyik yapıyorlar. Zaten VİP'in amacı da bu değil midir? BUDUR Dil çıkarıyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
orcunkaan
Üye
Üye

Nereden: Papazyn Çayyry

MesajTarih: 24.01.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

V.İ.P koğuşunu düzenlemek eğer belli bir sayıda mesajdan geçer yada kasklara göre olursa bu sefer burda kullanılan motorlarla ilgili forumlarda bozulacaktır.
çünkü insanlar V.İ.P de geyik yapabilmek için böle saçma sapan yazılar yazacaktır. Yok onu asalım bu keselim şunu kaldıralım diye .

forever 1000rr son karar

Başa dön
orcunkaan Çevrimdışı orcunkaan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
otobanfaresi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.01.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence forumlar kademe kademe olabilir yani VİP1 VİP2 diye bence o zaman çözümlenebilir sorunlar.VİP 1'e girecek insanlar yeni üyeler yada geyik için bu siteye üye olan insanlar olabilir.VİP2'e girecek insanlar kask sayısı artmış dahada kıdemlenmiş insanlar olabilir.Gerçi forumları yönetmek zaten zor bir kısım daha eklenirse zor olabilir fakat benimkide bir fikir Göz kırpıyorum
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2006 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ancak buunn bi çözümü yok maalesef.. aslında haklısınız adamlar r6 tıya 350 yaptırıyo bu insanla tartışsan ne olacak Dil çıkarıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Çaylak_Gökhan!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.01.2006 - 02:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar benı anlamak ıstememek gıbı caba sarfedıyosunuz

1.Ben kımsenın ozgurlugu kısıtlansın demıyorum
2.Motorcu olumta V.i.Pde gezınen geyık yapan ınsanlarada kesınlıkle bır tepkım yok aksıne desteklıyorum
3.Yok herkez V.i.P kogusuna gırmek ıcın bos mesaj atacak olan ınsanlarda zaten uye olmasın sıteye banlansınlar bunlar bıze hıcbırsey katmaz bence V.i.P kogusunu duzene skmamız lazım

Benım tepkı gosterdıgım konu sadece V.İ.P kogusununa takılan motorla alakası olmayan ınsanlara!
SpeedSrad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul harbiye- Samsun

MesajTarih: 25.01.2006 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çaylak_Gökhan! demiş ki:

2.Motorcu olumta V.i.Pde gezınen geyık yapan ınsanlarada kesınlıkle bır tepkım yok aksıne desteklıyorum
3.Yok herkez V.i.P kogusuna gırmek ıcın bos mesaj atacak olan ınsanlarda zaten uye olmasın sıteye banlansınlar bunlar bıze hıcbırsey katmaz bence V.i.P kogusunu duzene skmamız lazım

Benım tepkı gosterdıgım konu sadece V.İ.P kogusununa takılan motorla alakası olmayan ınsanlara!

takilsinlar abi sana ne zarari var.Sen motorcu degilsin giremezmisin diyeceksin
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 25.01.2006 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gökhan Sitemini anlamadım ßen Açıkcası.. Şok oldum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Çaylak_Gökhan!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.01.2006 - 03:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SpeedSrad demiş ki:
Çaylak_Gökhan! demiş ki:

takilsinlar abi sana ne zarari var.Sen motorcu degilsin giremezmisin diyeceksin
Tamam ben bundan snr bısey solemıyorum arkadasım bu sıtenın asıl amacı motor uzerıne kurulmus bır sıte olarak bılıyorum hakan abıde hayatını motorlara adamıs bır ınsan sadece ben yanlıs olarak goruyodum bu olayı benım demek ıstedıgımı anlayamayacak kadan kultursuz ınsanlar war burada!.........................
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal