V.i.P kogusuna girmek icin bellı bır standart getırılsın cunku;
Her onune gelen geyık olsun dıye sadece V.i.P kogusunda gezınıyo bazıları warkı sadece V.i.P kogusunda motorla alakaları olmayan ınsalar tepkı toplayabılırım umrumda degıl ama bu benım fıkrım zamanında kogus kapatılacaktı kogusu koruyalım dıye her turlu tedbır alınacaktı ama gene aynı hamam aynı tasss... _________________ CRAZY DAYSY
Tarih: 24.01.2006 - 01:57 Mesaj konusu:
f--a demiş ki:
Çaylak_Gökhan!, sorunu anlayamadım..niye kapatılsın?
Ben kapatılsın demıyorum sadece mesela super uye olmayan gıremesın! yada baska bı cozum yolu yanı ınsanlar ılk motorlar hakkında bıseyler paylassın snr geyık yapsın bazıları sadece V.i.Pde gezınıyo hıc motorla ılgılı yazısı yok ya! _________________ CRAZY DAYSY
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 24.01.2006 - 06:15 Mesaj konusu:
Haklısınız. İpini koparan gelmiş bu motosiklet sitesine boş boş muabbet ediyor. Adama motosikletin debriyajı nerede desen, "Motosiklette debriyaj var mı yaw?" der sana. Ondan hiç şüphem yok. _________________ R1 Hedef
evet bencede vip koğuşu düzenlenmeli herkes geyik yapıyo gerekli gereksiz bence mesaj sayısı sınırı olmalı işte örneğin mesaj sayısı en az 300 olmayan vip e giremesin bazı sitelerde mesaj sayın 25 olmadan avatar bile ekleyemiyosun her bölüme giremiyosun bence md de böle şeyler yapmalı _________________ Yunus Emre YÜCE
2006 CBR600F (60 AB 600)
Kayıt: Aug 31, 2004 Mesajlar: 563 Nereden: Ahmetli /MANISA
Tarih: 24.01.2006 - 09:25 Mesaj konusu:
Aslında sallandıracaksın bunların üç beşini taksim meydanında ibret olsun diye
Ya arkadaşlar bırakın vip koğuşuna isteyen istediğini yazsın. Zaten bildiğim kadarıyla vip koğuşu motosiklet dışındaki konuların yazılması için var. Seviye ve edep kuralları çiğnenmediği sürece iseyen istedeiğini yazsın bunda ne sıkıntı var ki. Motosikletçi motosiklet dışında herşeye duyarsız mı olmalı? Kusura bakmayın ama ben yasaklarla bir yere varamayız diye düşünüyorum. _________________ Söz Konusu VATAN'sa Gerisi Teferruattır.
Tarih: 24.01.2006 - 10:29 Mesaj konusu:
Kaptanpoyraz demiş ki,
Alıntı:
Ya arkadaşlar bırakın vip koğuşuna isteyen istediğini yazsın. Zaten bildiğim kadarıyla vip koğuşu motosiklet dışındaki konuların yazılması için var. Seviye ve edep kuralları çiğnenmediği sürece iseyen istedeiğini yazsın bunda ne sıkıntı var ki. Motosikletçi motosiklet dışında herşeye duyarsız mı olmalı? Kusura bakmayın ama ben yasaklarla bir yere varamayız diye düşünüyorum
Bu fikre katılıyorum. :alkış
Bazı arkadaşlarımız gerçekten de motosiklet konusunda yeterince bilgiye sahip değiller; bu doğru... Bu doğru olduğu için oralara pek fazla yazamıyorlar ama yazılanları okuyup bilgilenmeye çalışıyorlar. Öte yandan ise yazma arzularını tatmin etmek için VİP'e gelip konu dışı geyik yapıyorlar. Zaten VİP'in amacı da bu değil midir? BUDUR _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
V.İ.P koğuşunu düzenlemek eğer belli bir sayıda mesajdan geçer yada kasklara göre olursa bu sefer burda kullanılan motorlarla ilgili forumlarda bozulacaktır.
çünkü insanlar V.İ.P de geyik yapabilmek için böle saçma sapan yazılar yazacaktır. Yok onu asalım bu keselim şunu kaldıralım diye . _________________ Tehlikeli olan MOTOR de?il yanly? motorcudur......
Tarih: 24.01.2006 - 12:03 Mesaj konusu:
bence forumlar kademe kademe olabilir yani VİP1 VİP2 diye bence o zaman çözümlenebilir sorunlar.VİP 1'e girecek insanlar yeni üyeler yada geyik için bu siteye üye olan insanlar olabilir.VİP2'e girecek insanlar kask sayısı artmış dahada kıdemlenmiş insanlar olabilir.Gerçi forumları yönetmek zaten zor bir kısım daha eklenirse zor olabilir fakat benimkide bir fikir _________________ EN YYY MOTOSYKLETÇY MOTOSYKLETE EN UZUN BYNENDYR.
1.Ben kımsenın ozgurlugu kısıtlansın demıyorum
2.Motorcu olumta V.i.Pde gezınen geyık yapan ınsanlarada kesınlıkle bır tepkım yok aksıne desteklıyorum
3.Yok herkez V.i.P kogusuna gırmek ıcın bos mesaj atacak olan ınsanlarda zaten uye olmasın sıteye banlansınlar bunlar bıze hıcbırsey katmaz bence V.i.P kogusunu duzene skmamız lazım
Benım tepkı gosterdıgım konu sadece V.İ.P kogusununa takılan motorla alakası olmayan ınsanlara!
takilsinlar abi sana ne zarari var.Sen motorcu degilsin giremezmisin diyeceksin
Tamam ben bundan snr bısey solemıyorum arkadasım bu sıtenın asıl amacı motor uzerıne kurulmus bır sıte olarak bılıyorum hakan abıde hayatını motorlara adamıs bır ınsan sadece ben yanlıs olarak goruyodum bu olayı benım demek ıstedıgımı anlayamayacak kadan kultursuz ınsanlar war burada!......................... _________________ CRAZY DAYSY
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız