merhaba şu an 97 suzuki intruder kullanıyorum kısmetse
yaza doğru motorumu değiştiricem ama şu iki makina arasındayım honda shadow veya yamaha drag star classıc sizce hangisi ??
Orta segment olarak düşünebileceğin veya benim önerebileceğim (gerçi fazlada bir seçenek yok ama) 4 model var (VN800-VN900 bir sayıyorum)
Bunlar Yamaha XVS 650A(Dragstar), Suzuki Intruder VL800 C800 (Volusia), Honda VT 750C Shadow ve Kawasaki VN800-VN900
Aşağıda incelemen için birkaç foto ekliyorum ..
Yamaha Dragstar XVS 650A
Suzuki Intruder VL800 C800
Honda VT 750C Shadow
Kawasaki VN800
Kawasaki VN900
Aslında ayrıntılı olarak yazmayı düşünüyordum ama o kadar çok şey varki söylenecek benim söyleyeceklerimde aşağıda verdiğim linklerden farklı olmayacaktır. İncelemeni tavsiye edeceğim. Son olarak denemeden üstüne oturup tartmadan kararını vermemen gerek bence. Aşağı yukarı çoğu benzer + ve - leri mevcut fakat bunlar büyük farklar açmıyor aralarında. Sen hangisine aşıksan gönlüne hangisi yatıyorsa üstüne binince hangisi seni mutlu ediyorsa onu al derim.
Şu an kullandığım Suzuki Intruder C800'e de torpil geçerek tavsiye ederim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız