Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hagi choper sizce ?????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hagi choper sizce ?????

hagi choper sizce ?????
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 24.01.2006 - 12:39    Mesaj konusu: hagi choper sizce ????? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba şu an 97 suzuki intruder kullanıyorum kısmetse
yaza doğru motorumu değiştiricem ama şu iki makina arasındayım honda shadow veya yamaha drag star classıc sizce hangisi ??
Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 24.01.2006 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gheorghe hagı olacaktı yanlıs yazmıssın
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 24.01.2006 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkisinide kullanmış biri olarak,kesinlikle Drag Star diyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 24.01.2006 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gheorghe hagı olacaktı yanlıs yazmıssın

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ben olsam honda shadow tercih ederdim Dil çıkarıyorum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ERZYNCAN/TERCAN

MesajTarih: 24.01.2006 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda shadow 750 bence en iyisi olsa gerek
Başa dön
DOSE Çevrimdışı DOSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chimeraby_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.01.2006 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UZAY abi, ilk defa yaptığın bi espriyi anlayamadım.. yetilerimi kaybediyorum sanırım.. Üzgünüm

Tamam anladım başlıktan bahsediyosun! Oh rahatladım,hala eskisi gibiyim! Çok gülüyorum
Başa dön
chimeraby_ Çevrimdışı chimeraby_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delitay
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.01.2006 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence drag star iyi bir tercih olur
Başa dön
delitay Çevrimdışı delitay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 24.01.2006 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drag star şaftlı shadow zincirli ondanmı dragstar??
Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 24.01.2006 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi neyi tartışıyorsunuz yaaaa DRAGSTAR :alkış
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
olidamara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow 750 saftlısıda var
ama dragstar ya da az daha biriktir honda vtx 1300
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drag star derim...ama shadow da hosuma gidiyor..karar senin
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha dragstar derım............
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drag star.... tartışmaya değmez...aman diyim...ikisine de bindim, ikisi de başka birilerinin di ve vardığım sonuç; drag star için adam vurabilirim...
Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kawasakimotors
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: SaKaRYa

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendine hangisi cazip geliyosa onu al bence Dil çıkarıyorum
kararsızım diyosan onu bilemem
kawasakimotors Çevrimdışı kawasakimotors Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_Archangel_
Üye
Üye

MesajTarih: 24.01.2006 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orta segment olarak düşünebileceğin veya benim önerebileceğim (gerçi fazlada bir seçenek yok ama) 4 model var (VN800-VN900 bir sayıyorum)

Bunlar Yamaha XVS 650A(Dragstar), Suzuki Intruder VL800 C800 (Volusia), Honda VT 750C Shadow ve Kawasaki VN800-VN900

Aşağıda incelemen için birkaç foto ekliyorum ..

Yamaha Dragstar XVS 650A

Suzuki Intruder VL800 C800

Honda VT 750C Shadow

Kawasaki VN800

Kawasaki VN900

Aslında ayrıntılı olarak yazmayı düşünüyordum ama o kadar çok şey varki söylenecek benim söyleyeceklerimde aşağıda verdiğim linklerden farklı olmayacaktır. İncelemeni tavsiye edeceğim. Son olarak denemeden üstüne oturup tartmadan kararını vermemen gerek bence. Aşağı yukarı çoğu benzer + ve - leri mevcut fakat bunlar büyük farklar açmıyor aralarında. Sen hangisine aşıksan gönlüne hangisi yatıyorsa üstüne binince hangisi seni mutlu ediyorsa onu al derim.

Şu an kullandığım Suzuki Intruder C800'e de torpil geçerek tavsiye ederim Çok gülüyorum

http://www.superevariders.com/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=243
http://www.superevariders.com/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=994
http://www.superevariders.com/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=663
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal