Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TEK TEKER ARİF 24/01/2006 SAAT : 20:15 DE BU AKŞAM STAR TVDE

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TEK TEKER ARİF 24/01/2006 SAAT : 20:15 DE BU AKŞAM STAR TVDE

TEK TEKER ARİF 24/01/2006 SAAT : 20:15 DE BU AKŞAM STAR TVDE
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cuneytyzfR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:51    Mesaj konusu: TEK TEKER ARİF 24/01/2006 SAAT : 20:15 DE BU AKŞAM STAR TVDE Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abimiz bu akşam 20:15 de starda yayınlanan alanya almanya dizisine çıkıyor ve çekimleri tek koluyla yaptı yani kolu alçılı çekimlere katıldı ve çok güzel showlar ortaya çıktı mutlaka bu akşam izleyin arkadaşlar kaçırmayın
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izleyelim bakalım :alkış: ......................................
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek teker arif, tek kollu arif oldu yani. Hem geçmiş olsun diyelim, hemde izleyelim. Kolu neden alçıda. Hayırdır bir kaza filan mı geçirdi. Şok oldum
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun arif abi gururumuzsun :alkış
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.01.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytyzfR1, bilgi verdiğin için çok teşekkürler 20:15'i bekliyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 24.01.2006 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cuneytyzfR1, bilgin icin sagol...izleyelim ögrenelim...
cuneytyzfR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 24.01.2006 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazayı duymuşsunuzdur herhalde 3 ay önce o yüzden sol kolu alçıda olduğu için mecbur tv çekimlerine tek kolunu kullanarak çıktı ve buakşam 20:15de izleyeceğiz star tv de alanya-almanya dizisinde bekliyoruz
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 24.01.2006 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izleyelim arif abimizi Dil çıkarıyorum
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2006 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izleyelim arif abimizi yakışır :alkış :alkış
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 24.01.2006 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dizi başladı arkadaşlar izlemek isteyenlere duyurulur.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.01.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor arızası var tamirci arif abiii

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

şahane show var izleyin tavsiye
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
21grams
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.01.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu an izliyorum tek teker arif şov yapıyo :alkış arkadakide altına Çok gülüyorum
Başa dön
21grams Çevrimdışı 21grams Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 24.01.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallaği süperdi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Dört teker Hans Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yavuzk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.01.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaaaaaayy :alkış superdi ya :alkış komikti de Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
yavuzk Çevrimdışı yavuzk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 24.01.2006 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar arif abi showunu yaptı helal olsun süper olmuş tüylerim diken diken oldu biyan, motorcu dayanışamsı flan diyor işte herkez anlamıştır heralde motorcunun nasıl biri olduğunu
arif abi gururumuzsun hellal sana bol şanslar
söyliyecek bir şey bulamıyorum :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış :alkış
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal