Gerçekten çok güzel paylaşım teşekkürler.. :alkış Bence forumlarda bu teknik çok abartılıyor. Zaten bu teknik olmadan (10 km nin altı hariç) dönülemiyor yani motor kullanıp dönmeyi başaran herkes bu tekniği kullanıyor.. ama bu videoda gerçekten çok güzel gösterilmiş tebrikler m_jackson
Bu teknik kontra tekniğiyle benzer teknikle kullanılmış olsa dahi adı kontra tekniği değil..Bu teknik sıyrılmaca tekniği..Önümüzde aniden çıkan veya çıkacak olan engel olduğu zaman seri bir şekilde sağa ve sola kıvrılarak gitmemizi sağlar.Kontra tekniği virajda olur ve kafamız virajın çıkışına bakar..Bu teknikte kafamız ve vücudumuz dik motor sadece yoldaki engelin yanından dolaşmış olur..Kavramları karıştırmayalım.. _________________
[/url]
Kayıt: Aug 16, 2004 Mesajlar: 43 Nereden: Stuttgart // Izmir
Tarih: 27.01.2006 - 08:13 Mesaj konusu:
@sinanATASOY
vücut agirligi ile tabiki biraz etkilersin makinayi, ama o zaman dene bi sert viraja ellerini kullanmadan girmeyi, dümdüz cikarsin virajdan
Hangi teknik olursa olsun, sag viraja gireceksek sag gidonu ittirmek gerekir.
Selamlar
Turgay
Tarih: 27.01.2006 - 09:59 Mesaj konusu:
Sign-on demiş ki:
SinanATASOY, :alkış :alkış ne yetenekler var
Tebrik ediyorum ben PoPo' mu böyle eğitemedim
demişsiniz sayın Sign-on efendi hazretleri...şimdi buradakiler Po'yu merak eder:
Sign-on demiş ki:
sheriff, :alkış :alkış
döktürmüşsün be hocam, Master Po seni
demişsiniz başka bir topikte...burada sayamadım ama herhalde 3 veya 4 değişik şekilde makara yapmışsın benimle,ne diyeyim,sen de iyi,hoş bir arkadaşımızsın vesselam....(neymiş Po'yla makara yapılmazmış ,yoksa kızarmış )
yukarıdaki videoya gelince,emeklemeden yürüyemeyiz,yürümeden koşamayız'a çok güzel bir örnek,çok temel bir hareket,çok da basit ama pratik gerektiyor,düzgün öğrenildikten sonra birçok ileri sürüş tekniğini bunun üstüne oturtabiliriz....
Tarih: 27.01.2006 - 10:16 Mesaj konusu:
[quote="SinanATASOY"]
Alıntı:
dönüyorum virajı, yani direk vücut ağırlığı ile..
ağır ağbilerde böylelikle meydana çıkıyor :alkış _________________ cemil ALTUNBA?
YA?:25 YSTANBUL
YSTYKBAL MOBYLYA
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
sheriff,
"Master Po" meşhurdur :!: Kendisi çekirge eğitmenidir, buradaki çekirge; yardıma ihtiyaç duyan, ziyadesiyle gayret içersinde ve eğitmeni eskilere göre efendisine sadakat gösteren kişi olmaktadır.
Bu benzetmeyi bir çoğumuz yapar dururuz. Meşhur çekirge kung-fu filminden gelmektedir ve bu mecazi tanımlama üstad-ı alim "Master Po" dan gelmektedir :!:
Sinan Atasoy' la iyi sevişiriz, o bakımdan kendisi poposunu eğitebildiğine göre bu öğretiyi kendisi icat etmiş olduğundan bu konuda da kendisi "Master Po" olabilmektedir. Hee dersen kii bu konuda kendisin bir çekirgesi var mı bak işte bunu kendisi cevaplayabilir.
Yani bu bir simge, an icon yani...
Umarım beni anlamışsındır _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız