Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATV Alıcam Fakat Aklıma Takılanlar Var...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATV Alıcam Fakat Aklıma Takılanlar Var...

ATV Alıcam Fakat Aklıma Takılanlar Var...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xLn
Üye
Üye

Nereden: Ku?adasy

MesajTarih: 30.01.2006 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ATV almaya karar verdim hayırlısı ile hernekar dönüşlerde sorun yaşaarsın diyenlere karşılık olarak dm de okuduugm yazılar sayasinde böle bir sorunun çok fazla olmadıgını fark ettim. fakat aklıma takılıan sorunlar var. alıcagım motor tiplerinde ayna sinyal benzeri şeyleri göremedim spor modellerine yönelik tercihlerim var. trafige çıkmalarında problem yaşarmıyım?(ki büyük ihtimalle yaşıycam ne gibi önlemler almalıyım) yogunlukla kara yollarında kullanılıcagı için büyük dişli lastikler sorun yaratırmı (savrulma vs gibi) bunun önlemi olarak lastikleri kara yollarına göre deiştirme olanagımız varmı? Alıcagım modeller arasında aşagıdakiler var incalar ve yorum yazarsanız çok sevinirim..önerebileceginiz daha ii bir modele açıgım

Son Mesajdan 10 saat 5 dakika sonra eklendi:

birde hondanın atv leri türkiye sitesinde gösterilmiyor acaba honda atv motorları türkiyeye gelirmi fiyatta ne gibi bi oynama olur?
Başa dön
xLn Çevrimdışı xLn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.01.2006 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş sana şöle söyliyim benim bildiğim atvler iki çeşit biri arazi için diğeri seyahat yani dediğin gibi ama bu seyahat için olanları daha pahalı atvlerin arazi için olanı ile asfaltta fazla hız yapma çünkü atvlerin arazi için olananında manyak dişler var onun için toprağa kara kuma daha iyi tutunuyorlar yani dediğim gibi iki çeşit var yinede araştır bende videlar var bakalım verebilirsem bakarsın...
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DOCTORR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /?i?li

MesajTarih: 30.01.2006 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bi abimiz satıyo pek iyi bişey diil ama başlangıçta işini görür bide bu resimdeki makinaların fiyatları nedır?
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 30.01.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence atv polarıs ten alınır.lastiklerdeki büyuk dişler asfaltta çok tuhaf bi uğultu çıkarıyor rahatsız edici yani cadde lastiği kullanılarak bu sorun çözülür sinyan ayna v.s tabiki tafikte gerekli ayrıca kaskta taktırıyolar sanıyorum izmirde gördügüm atv sürücüleri kask takıyordu hep..
Başa dön
SRAD-HAN şimdi Çevrimiçi SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.01.2006 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kendinize küveniyosanız tercübe açısından yamaha 660 ama çok aşırı vahşi bi alet her amaçlı kullana bilirsiniz spor modeli gibi deyil Dil çıkarıyorum
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MuadDib
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Erzurum/Ystanbul

MesajTarih: 30.01.2006 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madem kafaya koymuşsunuz, muhtemelen zaten farkında olduğunuz bir iki noktaya değinmek istiyorum...

Beğendiğiniz ATV ler spor amaçlı üretilmiş ATV lerdir. Bazı modelleri gerçekten çok çirkin olsalarda genel olarak spor amaçlı ATV lerin göze çok daha güzel gözüktüğü bir gerçektir. Yalnız bu makineler çok hafif, çok yüksek performanslı çok kıvrak tasarlanırlar. Arazi kabiliyetleri asıl olarak momentumu korumaya dayalıdır. Hepsi arkadan itişlidir ve genellikle geri vitesleri yoktur. Elektronikleri asgari seviyededir ve göstergeler genelde hiç yoktur. Vitesler manuel, kontroller standart bir motosikletle aynıdır. Depoları ve boyutları küçüktür.

Kısaca bu modeller 4 tekerli MX motorlar olarak görülebilirler ve bir MX motor asfalta ne kadar uygunsa bunlar da o kadar uygundur. Plaka sorunu yaşama olasılığınız ise bu modellerde çok daha yüksektir.

Utility sınıfı olarak geçen ATV sınıfı ise genelde daha kaba görünümlü ve çok daha ağırdır. Bunların da çoğu ülkede asfalt kullanımı yasak olsa da yol kullanımına çok daha uygundur. Bazı modellerinde sinyal ve plaka izni vardır. Kontroller motorsikletten biraz daha farklı çoğu modelde vitesler otomatiktir. Üst modellerde şaft ve 4 tekerden çekiş özelliği bulunur. Sürüş dinamikleri, özellikle büyük modellerde, motosikletten ziyade jiplere benzer. Daha hantal olsalarda ağır arazi ve yük taşıma kapasiteleri spor ATV lerden daha yüksektir. Bazı modelleri oldukça büyüktür ve kullanım amacına göre detaylı göstergeler bulunabilir. Bazı modellerde, konfor yönellik özellikler bile vardır.(El ısıtma, koltuk ısıtma)

Biliyorum biraz uzun oldu ama bence gündelik yol ağırlıklı bir kullanıma ikinci sınıf ATV ler çok daha uygundur, tabii ATV lerin genel olarak yol kullanımına uygun olmadığını unutmamak gerekiyor...

XT660R ---> R1200GS
Sabancy Üniversitesi
Başa dön
MuadDib Çevrimdışı MuadDib Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xLn
Üye
Üye

MesajTarih: 30.01.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

araştırmalarıma göre çogu atv yola çıkabiliyor sorun olmuyor tam crss tipli yani aküsü olmayan sinyali vs olmuyan ayak marşı olmuyanlar tam cross katagorisine giriyo fakat bazı modellerde sinyal yerleri elektirik aksanı oluyo. yane yola çıkması için ayarlana biliyo aynalar kelepçeli oldugu için bütün direksiyonlara takılabiliyo. yane önemli olan motorda sinyal yerlerinin ki arka taraftakiler plaka plastiginde oluyo oraya takılabiliyo ama önemli olan elektirik sistemi ve ön taraftaki sinyal sistemi bunun yanı sıra extra lastiklerin deiştirip asfalt tutuşunu arttırabiliyo.

genelde yarış için kullanıldıkları için hem güçlü bir motora hemde çavik bir yapıya sahip. toprak karlı gibi zemnlerdede çekiş gücü diger motorlara göre çok daha ii. denge konusuna gelince çok muhabbeti edildi düz yolda bile giderken savruluyo tekerleri havaya kalkıyo diye onunda nedeni tecrübesizlikten vede normal 2 tekerlekli motora alışık olundugundan yatarak dönmeye çalışılması fakat bunda tam tersine dönülücek yerin tam tersine yatılmalı olmadı ayaga kalkıp öle denge saglanmalı. toprakta ise dönülmesi istenen yöne yatılması gerekiyor. ben bunları ögrendim
Başa dön
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.01.2006 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yamaha 660 daha prof. Ama dikkatli olmak gerek tabi.. Dil çıkarıyorum

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xLn
Üye
Üye

MesajTarih: 30.01.2006 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok pahallı o parayı vericegime araba alırım daha mantıklı gibi geliyo?hem 5 kişi binebilrsin arabaya
Başa dön
Urfaly
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: S.URFA

MesajTarih: 30.01.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbula gelirsem atvlere binsemmi acep
xLn
Üye
Üye

MesajTarih: 30.01.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire, 250 den yukarı verilmiyormu? ohoo bende 400 lük fln bakıyorum yandım o zmn
Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 30.01.2006 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv konusunda hiç bir tecrübem yok ama
görüntü anlamında yamaha daha hoş
duruyor valla ne yalan söyliyeyim Dil çıkarıyorum
yavuz158
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.01.2006 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xLn demiş ki:
çok pahallı o parayı vericegime araba alırım daha mantıklı gibi geliyo?hem 5 kişi binebilrsin arabaya

kardeş sana katılıyorum bu işte bi ibNlik var ama bende anlamadım ama sonuna kadar araştırcam bunun bu kadar pahalı olmaması lazım
Başa dön
yavuz158 Çevrimdışı yavuz158 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umuut
Üye
Üye

MesajTarih: 31.01.2006 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim bende bir atv delisi olarak sana diyorum ki;
bu beğendiğin atv ler çooook pahalı makineler hee sen para sorun değil diosan eğer al.Kanuni nin sitesine bak ve oradaki atvleri incele atv 50 modeli haricindeki tüm atvlerin ruhsat problemi yok yani plaka falan alıp rahatça trafiğe çıkabilirsin kanuni 2006 da yeni bir model çıkardı atv 150 die fiyatı vergileri dahil 3477YTL ama geri vitesi yok onuda bi gör istersen
Başa dön
umuut Çevrimdışı umuut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xLn
Üye
Üye

MesajTarih: 31.01.2006 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yavuz158 demiş ki:
xLn demiş ki:

kardeş sana katılıyorum bu işte bi ibNlik var ama bende anlamadım ama sonuna kadar araştırcam bunun bu kadar pahalı olmaması lazım

wallaha istedigin kadar araştır ama bunların fiyatı böle nedendir bilinmez ama böle yane. bizde ucuz olsun bizim olsun isteriz ama fiyatlar ucuk...

Son Mesajdan 20 dakika sonra eklendi:

umuut demiş ki:
kardeşim bende bir atv delisi olarak sana diyorum ki;
bu beğendiğin atv ler çooook pahalı makineler hee sen para sorun değil diosan eğer al.Kanuni nin sitesine bak ve oradaki atvleri incele atv 50 modeli haricindeki tüm atvlerin ruhsat problemi yok yani plaka falan alıp rahatça trafiğe çıkabilirsin kanuni 2006 da yeni bir model çıkardı atv 150 die fiyatı vergileri dahil 3477YTL ama geri vitesi yok onuda bi gör istersen

açıkcası kanununin modelini çok beyenmedim şimdi bi kawasaki beyendim deli güzel bişi onun 5,799$ sanırım bide vergileri fln var. modeli kfx 400 5 ileri 1 geri vitese sahip. elektirik marşlı yane aküsü var sinyal fln takılmayada uygun oluyo bu şelikde. asıl bunun 700 lügünün tipini beyendim arada 1.000 $ fln fark var.

400 lük olan motor

KTM e benzemesi hoş olmuş renk fln benziyo :P
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal