Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Suzuki ve köpek

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Suzuki ve köpek

Suzuki ve köpek
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
suzukirf
Üye
Üye

Nereden: Frankfurt//Sakaryali

MesajTarih: 01.02.2006 - 02:42    Mesaj konusu: Suzuki ve köpek Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel Reklam

http://www.biker-treff-ahrwind.de/portal/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=2
Başa dön
suzukirf Çevrimdışı suzukirf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yamahaferhat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Tokat

MesajTarih: 01.02.2006 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel reklam daha önce bir arkadaşta izlemiştim fakat bende yoktu yayınladığın güzel oldu köpek ne durumda acaba... Gülümsüyorum
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Başa dön
yamahaferhat Çevrimdışı yamahaferhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dvdvcd
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 01.02.2006 - 03:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir reklam.Merak ediyorum niye bizim ülkemizde motosiklet reklamı yayınlamıyorlar.
2007 SYM Joyride
Başa dön
dvdvcd Çevrimdışı dvdvcd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Cronos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 01.02.2006 - 03:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muaha süpermiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum :alkış
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 01.02.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dvdvcd,

Reklama yapacakları masrafı motosiklet satışıyla kurtaramayacaklar da ondan. Onlar da haklı
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 01.02.2006 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bi reklam Çok gülüyorum evet su reklamları tr de de yayınlasalar...
Siebe-gorman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 01.02.2006 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Suzuki ve köpek" aslında tam psikopatlara yönelik bir reklam. Evet, GSXR1000 200km/h'a 7.2 sn.'de çıkıyor ama birde işin eve geri gönüş kısmı var. Köpeğe birşey olduysa zaten eve dönüştede adamın başınada aynısı gelecektir. Çok gülüyorum
Başa dön
Siebe-gorman Çevrimdışı Siebe-gorman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
batuhan35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/?i?li

MesajTarih: 01.02.2006 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Suzuki ve köpek" ilk kez ızlıyorum bu vıdeo yu veee
gercekten komik Çok gülüyorum :alkış
tesekkurler
iyi eğlenceler Dil çıkarıyorum
Başa dön
batuhan35 Çevrimdışı batuhan35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 01.02.2006 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi reklam teşekkür ederiz arkadaşım paylaştığın için Çok gülüyorum
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 01.02.2006 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw cok güzel reklam da Dil çıkarıyorum ben köpekleri de çok severim Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm yazık oldu hayn-vana Ağlıyorum Ağlıyorum köpekten haber varmı acaba???????? ?
Başa dön
x-ibidy Çevrimdışı x-ibidy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
byz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.02.2006 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ama köpek ne oldu? Ağlıyorum
Başa dön
byz Çevrimdışı byz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 02.02.2006 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum ya sizde alemsiniz valla hiç köpeğe birşey yaparlamı yatıp uyuyodur o şimdi Çok gülüyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
21grams
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.02.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum kadının gıcıklığı abi yapıcak bişiy yok çok güzel olmuş paylaşımın için sağol Çok gülüyorum
Başa dön
21grams Çevrimdışı 21grams Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 02.02.2006 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana biraz sadistçe geldi. Üzgünüm Ağlıyorum bu reklam yayınlanırsa bence avrupa ülkelerinde hayvan hakları cemiyetinin büyük tepkisini toplayacaktır Öfkeliyim

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak / Kdz. Eregli

MesajTarih: 02.02.2006 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış :alkış Dil çıkarıyorum guzelllllllllllllllllllllllll

http://www.youtube.com/watch?v=CO5FquuXWMc
Başa dön
crazyrider Çevrimdışı crazyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal