Tarih: 20.02.2006 - 20:37 Mesaj konusu: atv ile ilgili tavsiyeler
sana atv ile ilgili tavsiyelerde bulunim bi defa 100 cc alma.. en az 150 lik al.. sonra muhakak ama muhakak geri vitesi olsun cekerim kaldirirm deme atv tam anlami ile kullanicaksan yani dogada cesitli zorluklar olucak geri vites onemlii... tr cok yeni daha onceden trafige bile cikmalari yasakti.. arac uzerinde goturup getiriyodun ama son 2 senedir sinyaler elektrik aksamli atv ler piyasada var ve trafik islemlerini yapabiliyosun trafiye cikabilirsin ...mumkunse 4*4 al....
yurt disinda cok fazla kullaniliyo helede 450 cc likleri var sirf bunlari modifiye eden sirketler vvar yaptiklarini izliyorum hayran kalmamak mumkun degil..
bu fiyata bedava çinliler olmasaydı biz bu motorlara çok pahalıya
biniyor olacaktık ne kadar onlara kızsakta çoğumuz onların yapmış
olduğu motorlara biniyoruz
batmix.bence sende haklisin.Geri vitesi olmayan ATV alinmaz.Istanbulda gecen hafta fuarda bana Türkiye ye yeni ATV modellerinin gelecegini söylediler .Bir iki tanesini resimnlerini gördüm ve Kawa,Suzuki haric hepsine bes ceker.Tabii kalitesini bilmiyorum.bekleyip görmek lazim:))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız