Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - .......:::::::ATV MANYAGI!!!:::::::............

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

.......:::::::ATV MANYAGI!!!:::::::............

.......:::::::ATV MANYAGI!!!:::::::............
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
canburak
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.02.2006 - 14:42    Mesaj konusu: .......:::::::ATV MANYAGI!!!:::::::............ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 100-150cc arası atv motor arıyorum.

Fiyat ne kadar ucuz olursa benim için o kadar iyi olur.

vodafone_burak@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz...

TEŞEKKÜRLER!!!
Başa dön
canburak Çevrimdışı canburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bsn150
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.02.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOSTUM DERDIMIZ AYNI Göz kırpıyorum BISAN TROPHY 150CC . 2.680 YTL 9.6 BEYGIR WWW.BISAN.COM.TR Gülümsüyorum
Başa dön
bsn150 Çevrimdışı bsn150 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.02.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bisan Trophy 150

Fiyat : 2.680

güzele benziyor kanuniyede bakın ama o biraz daha pahalı olabilir
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 20.02.2006 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bu atv nin gidon u benim bisikletinki gibi yaw Şok oldum
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 20.02.2006 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyatlar aynı berque, ötv hariç fiyatı 2700, %38 ötv si var
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
batR6
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ..

MesajTarih: 20.02.2006 - 20:37    Mesaj konusu: atv ile ilgili tavsiyeler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana atv ile ilgili tavsiyelerde bulunim bi defa 100 cc alma.. en az 150 lik al.. sonra muhakak ama muhakak geri vitesi olsun cekerim kaldirirm deme atv tam anlami ile kullanicaksan yani dogada cesitli zorluklar olucak geri vites onemlii... tr cok yeni daha onceden trafige bile cikmalari yasakti.. arac uzerinde goturup getiriyodun ama son 2 senedir sinyaler elektrik aksamli atv ler piyasada var ve trafik islemlerini yapabiliyosun trafiye cikabilirsin ...mumkunse 4*4 al....

yurt disinda cok fazla kullaniliyo helede 450 cc likleri var sirf bunlari modifiye eden sirketler vvar yaptiklarini izliyorum hayran kalmamak mumkun degil..
Başa dön
batR6 Çevrimdışı batR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 03.03.2006 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR demiş ki:

+++ Dil çıkarıyorum
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 03.03.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ya bu atv nin gidon u benim bisikletinki gibi yaw

cok haklısın o ne yA
rsc86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir bornova altyndağ

MesajTarih: 11.03.2006 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR demiş ki:
walaha
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 11.03.2006 - 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ya bu atv nin gidon u benim bisikletinki gibi yaw

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
playcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İST.

MesajTarih: 11.03.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne bisanın nede kanuninin modelleri 4*4 dğilmiş.. Şok oldum ben atv'ye atv demem 4*4 oladıktan sonra
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 11.03.2006 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCE KANUNİnin modellerine bi bakmalısın
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capoo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 11.03.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu fiyata bedava çinliler olmasaydı biz bu motorlara çok pahalıya
biniyor olacaktık ne kadar onlara kızsakta çoğumuz onların yapmış
olduğu motorlara biniyoruz
Başa dön
capoo Çevrimdışı capoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 11.03.2006 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motorbox.com/Upload/p/peugeotquark-5769-002-f.jpg
Bak bence bu atv lerin kralı ama Hidrojen ile çalışıyor. Çok gülüyorum Artık yakıtını nereden bulacağını sen düşün Çok gülüyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
baba67
Üye
Üye

MesajTarih: 30.03.2006 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batmix.bence sende haklisin.Geri vitesi olmayan ATV alinmaz.Istanbulda gecen hafta fuarda bana Türkiye ye yeni ATV modellerinin gelecegini söylediler .Bir iki tanesini resimnlerini gördüm ve Kawa,Suzuki haric hepsine bes ceker.Tabii kalitesini bilmiyorum.bekleyip görmek lazim:))
Başa dön
baba67 Çevrimdışı baba67 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal