Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yamaha XT 125 R....yardım...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yamaha XT 125 R....yardım...

Yamaha XT 125 R....yardım...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
AS150T
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.02.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Yamaha XT 125 R....yardım... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bir xt 125 r alıp dağ tepe gezmek istiyorum, daha doğrusu avartarımdan da belli olacağı gibi dağ tepe çamur ve her türlü pisliğin olduğu yollara sokmayı planlıyorum kısacası motorun anasından emdiği sütü burnundan getiricem. Bu motor bunu ne kadar kaldırabilir, isteklerime cvp verebilir mi, çamurdan dolayı fren sisteminde bir değişiklik yapılması gerekir mi (ATV de yapmamız gerekti-çok fazla çamurda binince belli bir zaman sonra tutmuyor), nasıl bir lastik almam lazım v.s. bu konuda bana yardımcı olabilecek, özellikle bu motoru kullanan arkadaşlar benimle bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Saygılar....
Başa dön
AS150T Çevrimdışı AS150T Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Demircan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Caddebostan

MesajTarih: 01.02.2006 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125 cc pek tatmin etmeyebilir bu saydığın yollarda. hele ki 4 zamanlı hiç tatmin etmeyebilir. 2 zamanlı bir ktm bul ikinci el falan daha mutlu olursun. ama tek motorum olacak bu diyorsan mecbursun 4 zamanlıya.

eğer ki xt 125 alacaksan illaki lastiklerini hakiki kros tip lastik ile değiştir. malum bu bizim makinelerin üstünde gelen lastikler asfaltla da uysun biraz diye dar diş aralıklarına sahip ve anında çamur sarıyor ( tecrübeyle sabittir )

ön arka frenlerin disk olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. arada bir frenlere hafifçe dokunmak diskleri temizleyeceği için extra birşey yapmana gerek yok kanaatindeyim.

ama dediğim gibi çamurla boğuşma işinde uçlarda gezmek istiyorsan xt seni tatmin etmeyecektir.
Caddebostan Ystanbul
Başa dön
Demircan Çevrimdışı Demircan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yolcu61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.02.2006 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende xt125x var tavsiye olarak illaki kros yapacagım diyorsan xt660r
almanı öneririm.ikinci elde fazla fiyat farkı yok daha zevkle kullanabilirsin
bende zaten degiştirmeyi düşünüyorum
Başa dön
yolcu61 Çevrimdışı yolcu61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.11 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal