arkadaşlar bir xt 125 r alıp dağ tepe gezmek istiyorum, daha doğrusu avartarımdan da belli olacağı gibi dağ tepe çamur ve her türlü pisliğin olduğu yollara sokmayı planlıyorum kısacası motorun anasından emdiği sütü burnundan getiricem. Bu motor bunu ne kadar kaldırabilir, isteklerime cvp verebilir mi, çamurdan dolayı fren sisteminde bir değişiklik yapılması gerekir mi (ATV de yapmamız gerekti-çok fazla çamurda binince belli bir zaman sonra tutmuyor), nasıl bir lastik almam lazım v.s. bu konuda bana yardımcı olabilecek, özellikle bu motoru kullanan arkadaşlar benimle bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim. Saygılar....
Kayıt: Dec 21, 2005 Mesajlar: 438 Nereden: Ystanbul/Caddebostan
Tarih: 01.02.2006 - 15:33 Mesaj konusu:
125 cc pek tatmin etmeyebilir bu saydığın yollarda. hele ki 4 zamanlı hiç tatmin etmeyebilir. 2 zamanlı bir ktm bul ikinci el falan daha mutlu olursun. ama tek motorum olacak bu diyorsan mecbursun 4 zamanlıya.
eğer ki xt 125 alacaksan illaki lastiklerini hakiki kros tip lastik ile değiştir. malum bu bizim makinelerin üstünde gelen lastikler asfaltla da uysun biraz diye dar diş aralıklarına sahip ve anında çamur sarıyor ( tecrübeyle sabittir )
ön arka frenlerin disk olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. arada bir frenlere hafifçe dokunmak diskleri temizleyeceği için extra birşey yapmana gerek yok kanaatindeyim.
ama dediğim gibi çamurla boğuşma işinde uçlarda gezmek istiyorsan xt seni tatmin etmeyecektir. _________________ Demircan Dikmen
A Rh(+)
34 ZY 9106
Caddebostan Ystanbul
bende xt125x var tavsiye olarak illaki kros yapacagım diyorsan xt660r
almanı öneririm.ikinci elde fazla fiyat farkı yok daha zevkle kullanabilirsin
bende zaten degiştirmeyi düşünüyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız