Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Silverwing 400 mü yoksa Burgman 400 mü?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Silverwing 400 mü yoksa Burgman 400 mü?

Silverwing 400 mü yoksa Burgman 400 mü?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
OutrageouS
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.02.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Silverwing 400 mü yoksa Burgman 400 mü? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm ben bir scooter almayı düşünüyorum. Bu 2. karşılaştırmam. İnş. geçenki gibi tepkiler almam Ağlıyorum .. Fiyat bakımından burgman daha önde ama silverwing tasarım bakımından daha iyi gibi yorumlarınızı bekliyorum..

Ama burgman ında adı var tabiki Gülümsüyorum
Başa dön
OutrageouS Çevrimdışı OutrageouS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 01.02.2006 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam bilmiyorum ama silverving 400 yok galiba???ben 600 die biliyorum ve eğer burgman 650 almayacaksan tabiki burgman 400e göre silverving daha iyi her yönden.abs var ayrıca.
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tukuspos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL / BJK

MesajTarih: 01.02.2006 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum birazdaha kafanı karıştırayım dedim

bence bunların yerine Piaggio X9 500 düşünürsen tecrübelerimden bahsederim yazdığın motorları kullandım ve X9 ile uzun yolada gittim unutmadan SAT haklı silverving 400 yok 600 var
Başa dön
tukuspos Çevrimdışı tukuspos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burgman 400 daha bi hoş duruyor yinede zevk senin.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 modelleri arasında Silverwing 400'de var onu kastetti galiba arkadaş. Şu an sadece fiyat listesinde gözüküyo, siteye daha eklememişler.

Silverwing daha güzel gibi gözüküyo. Hem de daha ucuz.

Bu arada ilk motorun mu olacak yoksa daha önce motor tecrüben oldumu?
Başa dön
m_jackson Çevrimdışı m_jackson Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OutrageouS
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motorum olacak inş. Çok gülüyorum evet ben 2006 modelini kastettim. Her yerde yok sanırım ama beklerim önemli diil.
Başa dön
OutrageouS Çevrimdışı OutrageouS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 02.02.2006 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğru 400 listede varmış bu sene ben hala silverving diyorum ayrıca busene çıkan bi model 400,ancak burgman400 uzun senelerdir üretiliyor ve makjaj yada yenilik geçirdimi bilmiyorum ama sanırım geçirmedi.bu sene çıkan bi modelde bu yılın teknolojisi vardır kısacası...tipi nasıl bilemem çünkü resim yok.burgman 650 çok güzel ve bence scooter da işin sonu viteslerinden tut da performansına donanımına herşey eksiksiz.tecrüben varsa vede imkanın almışken 650 al... Dil çıkarıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tukuspos
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ilk motoru olacak birisi için bence 650 burgman hakimiyet olarak biraz zorlar
Başa dön
tukuspos Çevrimdışı tukuspos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MotoVizyoN
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.02.2006 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu fiyatlarla x9 500 alman daha ıyı gıbı bu modellerden farkı hem 500 cclık motor hemde konforda farkları cok
örnek dersen:-radyo-ıntercom(arkadakı yolcu ıle konusabılme)-aparatla cep telefonu ıle konusabılme-yol bılgısayarı-elektirikli orta sehba-
Başa dön
MotoVizyoN Çevrimdışı MotoVizyoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OutrageouS
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Burgman 400

Silverwing 400

Bu arada Silverwing 37hp, Burgman ise 33hp 'miş.
Başa dön
tukuspos
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

x9 500 düşünürsen 2005 var 6500 km gri
Başa dön
doktorrr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk motorun olacaksa zorlanmaysın. hafif makineler değiller. sakın scooter gözüyle bakma. apayrı bir şey scooterlardan.
seleleri yerden yüksek ve boyun uzun değilse motorun ağırlığı senin için problem olur. bu motorlar bi kere yattı mı direk kaporta çizilir.
yamaha majesty400'e bak, aprilia scarebeo500'e bak, piaggio X8'e bak, kymco xciting500'e bak, bak da bak.........
Başa dön
doktorrr Çevrimdışı doktorrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dvdvcd
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.02.2006 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım dediğin motorların ikiside güzel. Ama ben x9 500 ü tavsiye ederim.İkisindende daha üstün özellikleri var. Bi düşün istersen Dil çıkarıyorum .
2007 SYM Joyride
Başa dön
dvdvcd Çevrimdışı dvdvcd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
m_jackson
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burgman ın ön paneli bana kötü geldi. Görüntüyle karar vermek gibi olcak ama: silverwing Dil çıkarıyorum
Başa dön
m_jackson Çevrimdışı m_jackson Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.02.2006 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence de Burgman 400, cici bi makine, hertürlü mantıklı her açıdan iyi Dil çıkarıyorum

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal