Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125

cbr 125
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 02.02.2006 - 02:26    Mesaj konusu: cbr 125 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa arkadaşlar bu cbr nin ibresi benim kafamı karıstırıor 200kmh gosterior sizce maximum nedir???? Üzgünüm
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 02.02.2006 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heralde 150 falan anca yapıyo bildiğim kadarıyla yokuş aşa rüzgar müzgar ite kaka işte..
Demircan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Caddebostan

MesajTarih: 02.02.2006 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, forumda bi arama yaparsan 100 ile 400 km arasında rivayetler bulabilirsin bolca. ama sen 125-130 un üstünü hayal etme pek Gülümsüyorum
Caddebostan Ystanbul
Başa dön
Demircan Çevrimdışı Demircan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 02.02.2006 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firmalar maliyeti düşürmek için bazı parçaları birkaç modelde kullanıyolar bu yüzdende böyle uçuk takometreler çıkıyor ortaya.otolardada bu durum var.her markaya ayrı takometre yapmak ekstra maliyet oluyor onun yerine elinde bulunan daha önce kullanılan bi modelin takometresini kullanıyorlar o hızı beklemek hayal olur...
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 02.02.2006 - 11:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

firmalar maliyeti düşürmek için bazı parçaları birkaç modelde kullanıyolar bu yüzdende böyle uçuk takometreler çıkıyor ortaya.otolardada bu durum var.her markaya ayrı takometre yapmak ekstra maliyet oluyor onun yerine elinde bulunan daha önce kullanılan bi modelin takometresini kullanıyorlar o hızı beklemek hayal olur...

mesela ford transitlerde 260 ibre waarr amaa ? ?
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 02.02.2006 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, ibreyi bosver...yapsa yapsa en son 140...
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 02.02.2006 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum En çok tartışılan konulardan biri Çok gülüyorum

Ama bence 140 bunun sın hızı tabi biraz oynayabilir bu rakam motorun rodajının nasıl geçtiğiyle falan dağa birkaç faktör daha var taki kullananın ağırlığına kadar Bravo
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 02.02.2006 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
heralde 150 falan anca yapıyo bildiğim kadarıyla yokuş aşa rüzgar müzgar ite kaka işte..

aynen katılıyorum...tecrübeyle sabit, bizzat ben yaptım Dil çıkarıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motorola
Üye
Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendin denesene hocam...kac basıyormus.....
Başa dön
motorola Çevrimdışı motorola Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
taro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.02.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

DoGaN_FaLcOn, forumda bi arama yaparsan 100 ile 400 km arasında rivayetler bulabilirsin bolca. ama sen 125-130 un üstünü hayal etme pek

+ Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
spk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _ystanbul_

MesajTarih: 02.02.2006 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo bencede o kılometrelerı hayal etme ... hele hele bu havalarda ... allah korusun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 02.02.2006 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eger o kıloda bır motoru o suratlere cıkmsasını bekleme Çok gülüyorum
Başa dön
sedat03 Çevrimdışı sedat03 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_HUNTER_
Üye
Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam bencede hayal bile etme 200 ü falan.. makina 140dan sonra ben bu kadarım diyo çünkü Dil çıkarıyorum
Başa dön
_HUNTER_ Çevrimdışı _HUNTER_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ahmet52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ordu

MesajTarih: 02.02.2006 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en fazla 130 yapar benden soylemesı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
ahmet52 Çevrimdışı ahmet52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2006 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

140km/h son sürati var....
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal