Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cüce ve Fıstık Merak edenlere!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cüce ve Fıstık Merak edenlere!!

Cüce ve Fıstık Merak edenlere!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 09.08.2004 - 15:16    Mesaj konusu: Cüce ve Fıstık Merak edenlere!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Çok gülüyorum Motorla gideceğimiz yere cocukları alamıyacagımızdan evden çıkarken bacağıma yapışıp"Ben nezaman motora binecek yaşa gelicem ühühüh gitmeyin ühühüh bende bincem ühühühü "diyen bir cüce(kendisine cüce diye hitap ederis) oluyor..Zati muhterem 5 yaşında Çok gülüyorum

Diye bir yazımdan sonra pm ler gelmeye başladı şu Cüceyi görelim diye ahha size bizim cüce Göz kırpıyorum Kendisi sabırla mini motor almamızı bekliyor."Ben minik motorcuyum .Büyüyünce bende motorcu olucam"diyen bir velet işte bizimki
Dilek Duygu Dinçer

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pin2001
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.08.2004 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah bu ne tatlı şey yawwww Bravo

ikinci el motorlar i?in
http://nihongo.sitemynet.com/pinark/index.htm
Başa dön
pin2001 Çevrimdışı pin2001 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 09.08.2004 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cüceeeeeeeeee
Yandınız siz ben baştan söliiim...Bari minik bişi alın da azıcık idare etsin çocukcağız,yazıktır...

özgür
Başa dön
ozgur Çevrimdışı ozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuttifrutti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.08.2004 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e boynuz kulağı geçermiş Çok gülüyorum kim bilir bizimki ne yapıcak 10 sene sonra
Başa dön
tuttifrutti Çevrimdışı tuttifrutti Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
invent
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.08.2004 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor biras büyük gelmiş Çok gülüyorum
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 09.08.2004 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böle bişi olucanı bilsem hemen bitane de ben edinicem walla Göz kırpıyorum
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2004 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün fıstık cüceyi :P

Bahtı da yolu da açık olsun inşallah . Gülümsüyorum
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 09.08.2004 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorcu olduğunda metalci de yapsanıza..tam bir deli olur..

valla kendi seçimi isterse olur neden olmasın Çok gülüyorum
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 09.08.2004 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3 CU resım manyak yaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ısırırım ben onuuuuuuu oburunun bası kelmı kardesımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Öfkeliyim Üzgünüm
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 09.08.2004 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ECEDOGUKAN, öbürü tatılde daha motoru göremdi gelsın cekılır oda
Göz kırpıyorum
auslander
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.08.2004 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ECEDOGUKAN, bizim fıstık dan boksör olurmu teyzesi :P ?
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 09.08.2004 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah bağışlasın! pek tatli Çok gülüyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 09.08.2004 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizim cüce'yi havaya atmayalı baya bi olmuş bakıyorumda :oops: Yerim ben tatlılar tatlısı dilekiii!!! Ama kızın kulakları ileriki yaşlarda sağır olabilir,Arzu_The_En_Güzel_Yenge yüzünden Çok gülüyorum
enkilic
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.08.2004 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah, Allah bağışlasın
aurora
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.08.2004 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çokk tatlıı yaaaaa. Çok sevimli sizin Cüce. Kız doğurasım geldi işte ( yıllardır kız diyorsun zaten saki yeni :P)
Başa dön
aurora Çevrimdışı aurora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal