Motorla gideceğimiz yere cocukları alamıyacagımızdan evden çıkarken bacağıma yapışıp"Ben nezaman motora binecek yaşa gelicem ühühüh gitmeyin ühühüh bende bincem ühühühü "diyen bir cüce(kendisine cüce diye hitap ederis) oluyor..Zati muhterem 5 yaşında
Diye bir yazımdan sonra pm ler gelmeye başladı şu Cüceyi görelim diye ahha size bizim cüce Kendisi sabırla mini motor almamızı bekliyor."Ben minik motorcuyum .Büyüyünce bende motorcu olucam"diyen bir velet işte bizimki
Dilek Duygu Dinçer _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Böle bişi olucanı bilsem hemen bitane de ben edinicem walla _________________ Yery?z?ndeki t?m kapylar kapandy?ynda da, benim kendi kapym daima a?yk olacak...
motorcu olduğunda metalci de yapsanıza..tam bir deli olur..
valla kendi seçimi isterse olur neden olmasın _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 09.08.2004 - 16:13 Mesaj konusu:
3 CU resım manyak yaa ısırırım ben onuuuuuuu oburunun bası kelmı kardesımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
ECEDOGUKAN, öbürü tatılde daha motoru göremdi gelsın cekılır oda
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 09.08.2004 - 16:47 Mesaj konusu:
Bizim cüce'yi havaya atmayalı baya bi olmuş bakıyorumda :oops: Yerim ben tatlılar tatlısı dilekiii!!! Ama kızın kulakları ileriki yaşlarda sağır olabilir,Arzu_The_En_Güzel_Yenge yüzünden _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız