Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GSXR 1000 YOSHIMURA 216 BG videosu.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GSXR 1000 YOSHIMURA 216 BG videosu.....
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 06.02.2006 - 02:25    Mesaj konusu: GSXR 1000 YOSHIMURA 216 BG videosu..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hollandanin Yoshimura Bayisinin yaptigi Gsxr 1000 Yoshimura nin videosu kacirmayin.74 MB ..Biraz uzun sürebilir...

http://files.motorfreaks.nl/video/gixxerk6yoshi/Suzuki_gsxr1000k6.wmv

Beygir gücü 11800 U/min 205bg , Hava basinci ile 216 BG
Tork gücü 9500 devirde 134 NM
Kuru agirligi 164 kg
Fiyati 22990 euro
Sadece 20 tane imalat ediliyor.
Internette suraya bakabilirsiniz www.hoegeetech.com

Vazgec ,sakin deneme!!!! SiNORACER #8
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 06.02.2006 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler sinan abi senin yaptığın dizaynları zevkle inceliyorum çok çok ellerine sağlık abi tekrardan teşekkürler abi başımızdan eksik olma Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
VENI-VIDI-VICI
Üye
Üye

Nereden: karsyyaka

MesajTarih: 06.02.2006 - 04:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay bende olsa saglam kemık kalmaz bakım karsıdan yeter :alkış
Başa dön
VENI-VIDI-VICI Çevrimdışı VENI-VIDI-VICI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.02.2006 - 04:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadece 20mi Şok oldum
üzücü ya
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 06.02.2006 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motoru ben Suzuki showda gördüm. İnceleme fırsatım oldu. Dış görünümde neredeyse fark yok, çoğu modifiye motorda yapılmış.
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blue-light
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.02.2006 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

indimek biraz vakit aldı ama beklediğime değdi çok güzel bir video paylaşım için teşekkürler sino Dil çıkarıyorum

sevgi ve ho?görüyle kalyn
BLUE-LIGHT
Başa dön
blue-light Çevrimdışı blue-light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino abi; koy şuraya ışıklarda sağa viraja yattığında ortaya çıkan kıvılcımlı resmini be abi? hasta oluyorum o resime! :alkış
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALPASLAN16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 06.02.2006 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinan ağabey ellerine sağlık sendende sıcak fotolar bekliyoruz Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Başa dön
ALPASLAN16 Çevrimdışı ALPASLAN16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 07.02.2006 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZXRosman demiş ki:
Bu motoru ben Suzuki showda gördüm. İnceleme fırsatım oldu. Dış görünümde neredeyse fark yok, çoğu modifiye motorda yapılmış.

Osmancim sen yasiyormuydun yaa?? His sesin sedan cikmiyordu ! Şok oldum Göz kırpıyorum
Ama sadece motorda degil yapilan üstünde komple ön arka White Power amörtesör seti var!! Marchesini Alu,Magnesium cantlar,supercorsa PRO lastikler,yaris cami,Full titan yoshimura yaris egzozu,aluminyum egzoz kolu ve motorun icinde yapilan komple degisim ...

CANGO demiş ki:
sino abi; koy şuraya ışıklarda sağa viraja yattığında ortaya çıkan kıvılcımlı resmini be abi? hasta oluyorum o resime! :alkış

Cangocum eski resim ama yine ekliyeyim senin icin !!
Arkadasi virajda disdan gecerken>>>

Bu selamda sana CANGO kardes.. Göz kırpıyorum

blue-light demiş ki:
indimek biraz vakit aldı ama beklediğime değdi çok güzel bir video paylaşım için teşekkürler sino Dil çıkarıyorum

Bir sey degil kardesim ..Hakikaten cok güzel bir video ..Insanin ici kipir kipir oluyor.. Göz kırpıyorum

ALPASLAN16 demiş ki:
sinan ağabey ellerine sağlık sendende sıcak fotolar bekliyoruz

Sagol kardesim!! Insaallah yaza güzel resimler cekme firsati olur da eklerim .. Göz kırpıyorum

Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 07.02.2006 - 00:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok saol sinan abi başladım çekmeye. Keşke alabilsek Gülümsüyorum
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 07.02.2006 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Osmancim sen yasiyormuydun yaa?? His sesin sedan cikmiyordu !

Sinan abi buralardayım, denk gelmiyoruz be Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali71
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.02.2006 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimlersüper ya sinan kardeş helal olsun sizinle tanışmak isterdim MD deki bütün arkadaşlara selam ali ist
Başa dön
ali71 Çevrimdışı ali71 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 08.02.2006 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali71 demiş ki:
resimlersüper ya sinan kardeş helal olsun sizinle tanışmak isterdim MD deki bütün arkadaşlara selam ali ist

Insaallah tanisiriz kardesim..Yaza istanbuldayim Allah nasip ederse...
Bulusma olacaktir muhtemelen.. Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 08.02.2006 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İniyo bakalım nası bişiymiş... Sağol Sinan abi... Dil çıkarıyorum Yorumlar insin hele ondan sora...
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2006 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video için teşekkürler sino. Gülümsüyorum.suzukicilerin gözleri bayram etti.
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal