Beygir gücü 11800 U/min 205bg , Hava basinci ile 216 BG
Tork gücü 9500 devirde 134 NM
Kuru agirligi 164 kg
Fiyati 22990 euro
Sadece 20 tane imalat ediliyor.
Internette suraya bakabilirsiniz www.hoegeetech.com
Tarih: 06.02.2006 - 02:28 Mesaj konusu:
Teşekkürler sinan abi senin yaptığın dizaynları zevkle inceliyorum çok çok ellerine sağlık abi tekrardan teşekkürler abi başımızdan eksik olma _________________ Kalbimizdesin Zagor Abi
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4192 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 06.02.2006 - 07:06 Mesaj konusu:
Bu motoru ben Suzuki showda gördüm. İnceleme fırsatım oldu. Dış görünümde neredeyse fark yok, çoğu modifiye motorda yapılmış. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
indimek biraz vakit aldı ama beklediğime değdi çok güzel bir video paylaşım için teşekkürler sino _________________ ´´ birine kyzmak kolaydyr ; ancak do?ru zamanda , do?ru ki?iye , do?ru ?ekilde ; tam hakly olarak kyzmak ; i?te bu çok zordur ´´
sinan ağabey ellerine sağlık sendende sıcak fotolar bekliyoruz _________________ Bana hayaty iki ?ey sevdirir;A?K ve MOTOSYKLET ... A?kym için canymy bile veririm...ama motosikletim için a?kymy da feda ederim!!!
Bu motoru ben Suzuki showda gördüm. İnceleme fırsatım oldu. Dış görünümde neredeyse fark yok, çoğu modifiye motorda yapılmış.
Osmancim sen yasiyormuydun yaa?? His sesin sedan cikmiyordu !
Ama sadece motorda degil yapilan üstünde komple ön arka White Power amörtesör seti var!! Marchesini Alu,Magnesium cantlar,supercorsa PRO lastikler,yaris cami,Full titan yoshimura yaris egzozu,aluminyum egzoz kolu ve motorun icinde yapilan komple degisim ...
CANGO demiş ki:
sino abi; koy şuraya ışıklarda sağa viraja yattığında ortaya çıkan kıvılcımlı resmini be abi? hasta oluyorum o resime! :alkış
Cangocum eski resim ama yine ekliyeyim senin icin !!
Arkadasi virajda disdan gecerken>>>
Bu selamda sana CANGO kardes..
blue-light demiş ki:
indimek biraz vakit aldı ama beklediğime değdi çok güzel bir video paylaşım için teşekkürler sino
Bir sey degil kardesim ..Hakikaten cok güzel bir video ..Insanin ici kipir kipir oluyor..
ALPASLAN16 demiş ki:
sinan ağabey ellerine sağlık sendende sıcak fotolar bekliyoruz
Sagol kardesim!! Insaallah yaza güzel resimler cekme firsati olur da eklerim .. _________________ Avlama, öldüremezsin!!!! GSX-R 1000
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız