Tarih: 06.02.2006 - 16:52 Mesaj konusu: 8 Şubat 2006 Çarşamba İstanbul Md Toplantısı
Bu hafta avrupa yakasında yeni bir mekandayız neye göre yeni bilmiyorum ben ilk gideceğim ondan olsa gerek Yaka : Avrupa Yer : korukent bowling salonu zaman : 19:30 dan itibaren toplanmaya başlarız bakalım geçen haftanın rekorunu kırabilecekmiyiz geçen hafta toplanma yerinde 5 kişi olabildik. inşallah 6 yı zorlayacağız bu hafta ............Buraya gelmek için arabası olanlar ortaköyden dereboyu caddesi ordan yolunu kullanabilirler yolun sonunda sorarsanız korukent bowling diye söylerler..............Fiyatlar gevezehanımın anlaşmasına göre 4ytl olacak oyun başı .
Bowling bana ters iş...Toplar babut lar filan....Yok topun deliklerine parmak sokmalar....Ters ters.....İyi eğlenceler size.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Ben kendi adıma muhtemelen +1 veya 2 olarak geliyorum. Tüm MD yi bekliyoruz. Sakın geç kalmayın erken gelin.
Bu arada saat 21h00' bowling için bize 3 hat ayrıldı.
Kuzey Feti gelmeyecekmiş bu çarşamba, Kuzey çok üzülüyor ben oynadığımda dedi (İlk atışta strike yapınca Kuzey çöktü) Cuma gecesi yaptığın skordan sonra böyle düşünüyormuş. Dün gece de birincilik sana kalsın diye gelmemiş Benden söylemesi. Ağır tahrik var ortada :!:
Bowling den sonra allahın emri okey oynayağız tabiiki. Korukent buluşma ve başlangıç noktamız. Oradan yakın diye Ortaköye geçebiliriz veya gene Tophane yapabiliriz. Okeyciler hazırlanın, ben yancı olarak yerimi aldım bile Artık yemiyor, hele masada Volkan varsa hiç yemiyor.
Kayıt: Mar 14, 2005 Mesajlar: 814 Nereden: İstanbul / Bostancİ
Tarih: 06.02.2006 - 17:18 Mesaj konusu:
KUZEY bu md toplantısından cok MD Bowling Turnuvasına dönmeye
basladı cars toplantıları Bu hava devam ederse jeep i olan ark larımız
korukente girebilir,hele o dar sokaktan nasıl cıkarırlar arabalarını
bilemem,bide park derdi varken,sizlere iyi eglenceler ark lar.. _________________ Sevgi emek,emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmektir...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.02.2006 - 17:30 Mesaj konusu:
ben gelirdim ama biraz uzak olmasaydı. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 06.02.2006 - 17:34 Mesaj konusu:
ooo daha simdiden herkez kiviriyo yaprak dokumu oluyo tamam ya yenmiycem kimseyi dermisim ama yensemde acdirmiyolarki kuzeyim bowlingmi dedin rakipmi dedin tabi bana yenildigin icin adimi hic anmiosun bakiomda
halil okadarda uzak degilki otobusde gozunu kapa acdiginda ist da oluyosun
alper korkundangelmedigini niye soylemiosun gpde sen 1 sin okeyde ben bowlingdede ben olacagimi anladigin icin gelmiosun degilmi _________________ HONDA TEAM 954RR-X9 250-GP1 250
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
Tarih: 06.02.2006 - 17:40 Mesaj konusu:
Kemal_K, diyecek bir şey yok haklısın fakat ne yapalım hadi sen söyle , kış hava kötü bir hafta avrupa bir hafta anadolu yapıyoruz , zaten yeni arkadaşlar gelmiyor , gelenlede zaten haftada 2 3 gün beraberiz konuş konuş nereye kadar , bari yine muhabbetin arasında bowling ti okeydi derken vakit geçiyor. arabalar nasıl geçer hiç bir fikrim yok benimde ,zaten nasıl gidilir onuda yeni öğrendik .
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.02.2006 - 17:46 Mesaj konusu:
Alıntı:
halil okadarda uzak degilki otobusde gozunu kapa acdiginda ist da oluyosun
Volkancım uzaklık hikaye.
İstanbulda olsam yine gelmem.
Geçen fotolarda gördük yapılan puanları.
Gelip te hesap ödeyeceğimi bile bile nasıl oynayayım?
Gelemeyeceğim diyen arkadaşlara kızmayın yani bence
Adamlar haklı kardeşim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kuzeyim ben okeyde yancı olacam dedim. Ancak Volkanın masasında olmamak kaydıyla oynabilirim. Bowling oynuyorum biliyorsun, dün akşam son oyuna kafa kafaya girdik senle hatırlatırım.
Kemal K bende Kuzeye katılıyorum, havalar kötü yapacak bir şey yok. Eğer elinizde farklı alternatifler varsa sunun, moderatörlerimiz de buna uyacaktır. Ayrıca, Korkukent e Ortaköy yoluyla gelmenizi öneririm. Böylece o yokuşlara girmenize gerek kalmaz. hem de çıkışta direk Ortaköy yapabiliriz.
Name katılım az da olsa biz orada olacağız. Gelmek istersen bekleriz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız