Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 8 Şubat 2006 Çarşamba İstanbul Md Toplantısı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

8 Şubat 2006 Çarşamba İstanbul Md Toplantısı

8 Şubat 2006 Çarşamba İstanbul Md Toplantısı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.02.2006 - 16:52    Mesaj konusu: 8 Şubat 2006 Çarşamba İstanbul Md Toplantısı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta avrupa yakasında yeni bir mekandayız neye göre yeni bilmiyorum ben ilk gideceğim ondan olsa gerek Yaka : Avrupa Yer : korukent bowling salonu zaman : 19:30 dan itibaren toplanmaya başlarız bakalım geçen haftanın rekorunu kırabilecekmiyiz geçen hafta toplanma yerinde 5 kişi olabildik. inşallah 6 yı zorlayacağız bu hafta Çok gülüyorum ............Buraya gelmek için arabası olanlar ortaköyden dereboyu caddesi ordan yolunu kullanabilirler yolun sonunda sorarsanız korukent bowling diye söylerler..............Fiyatlar gevezehanımın anlaşmasına göre 4ytl olacak oyun başı .

http://www.korukentbowling.com/ulasim.htm
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bowling bana ters iş...Toplar babut lar filan....Yok topun deliklerine parmak sokmalar....Ters ters.....İyi eğlenceler size....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben kendi adıma muhtemelen +1 veya 2 olarak geliyorum. Tüm MD yi bekliyoruz. Sakın geç kalmayın erken gelin.
Bu arada saat 21h00' bowling için bize 3 hat ayrıldı. Gülümsüyorum

Kuzey Feti gelmeyecekmiş bu çarşamba, Kuzey çok üzülüyor ben oynadığımda dedi (İlk atışta strike yapınca Kuzey çöktü) Cuma gecesi yaptığın skordan sonra böyle düşünüyormuş. Dün gece de birincilik sana kalsın diye gelmemiş Çok gülüyorum Benden söylemesi. Ağır tahrik var ortada :!:
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
huseyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Avrupa

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, abi okey oynayalım ozaman Bravo
Başa dön
huseyy Çevrimdışı huseyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bowling den sonra allahın emri okey oynayağız tabiiki. Dil çıkarıyorum Korukent buluşma ve başlangıç noktamız. Oradan yakın diye Ortaköye geçebiliriz veya gene Tophane yapabiliriz. Okeyciler hazırlanın, ben yancı olarak yerimi aldım bile Çok gülüyorum Artık yemiyor, hele masada Volkan varsa hiç yemiyor.
Başa dön
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, biz kimi yeneceğiz o zaman , senin rakibin olsa olsa hüseyin olur , dur bakalım beli şabanım gelirde yine onu yenerim Gülümsüyorum

DOUBLE_R_750, haftaya o taraftayız havada güzel olur motorlarla çıkarız artık.
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KUZEY bu md toplantısından cok MD Bowling Turnuvasına dönmeye
basladı cars toplantıları Şok oldum Bu hava devam ederse jeep i olan ark larımız
korukente girebilir,hele o dar sokaktan nasıl cıkarırlar arabalarını
bilemem,bide park derdi varken,sizlere iyi eglenceler ark lar..
Angelandblack
Üye
Üye

Nereden: istanbul/Anadolu Yakasy

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar belki ben gelemeyebilirim şimdiden söyleyeyim
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gelirdim ama biraz uzak olmasaydı. Üzgünüm
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende anlamam bowlingden.size iyi eğlenceler.
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo daha simdiden herkez kiviriyo yaprak dokumu oluyo tamam ya yenmiycem kimseyi dermisim ama yensemde acdirmiyolarki kuzeyim bowlingmi dedin rakipmi dedin tabi bana yenildigin icin adimi hic anmiosun bakiomda Çok gülüyorum
halil okadarda uzak degilki otobusde gozunu kapa acdiginda ist da oluyosun Bravo
alper korkundangelmedigini niye soylemiosun gpde sen 1 sin okeyde ben bowlingdede ben olacagimi anladigin icin gelmiosun degilmi Gülümsüyorum
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kemal_K, diyecek bir şey yok haklısın fakat ne yapalım hadi sen söyle , kış hava kötü bir hafta avrupa bir hafta anadolu yapıyoruz , zaten yeni arkadaşlar gelmiyor , gelenlede zaten haftada 2 3 gün beraberiz konuş konuş nereye kadar , bari yine muhabbetin arasında bowling ti okeydi derken vakit geçiyor. arabalar nasıl geçer hiç bir fikrim yok benimde ,zaten nasıl gidilir onuda yeni öğrendik .

Ne oldu motoru verdinmi bu arada?
Başa dön
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ilk defa dibime kadar geliyosunuz simdi bende gelicem diycem ama bu sefer ya havadan yada kimse gelmiyo diye iptal edilir Gülümsüyorum
Başa dön
name Çevrimdışı name Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

halil okadarda uzak degilki otobusde gozunu kapa acdiginda ist da oluyosun

Volkancım uzaklık hikaye.
İstanbulda olsam yine gelmem.
Geçen fotolarda gördük yapılan puanları.
Gelip te hesap ödeyeceğimi bile bile nasıl oynayayım?
Gelemeyeceğim diyen arkadaşlara kızmayın yani bence Çok gülüyorum

Adamlar haklı kardeşim Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2006 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kuzeyim ben okeyde yancı olacam dedim. Ancak Volkanın masasında olmamak kaydıyla oynabilirim. Çok gülüyorum Bowling oynuyorum biliyorsun, dün akşam son oyuna kafa kafaya girdik senle hatırlatırım. Bravo

Kemal K bende Kuzeye katılıyorum, havalar kötü yapacak bir şey yok. Eğer elinizde farklı alternatifler varsa sunun, moderatörlerimiz de buna uyacaktır. Ayrıca, Korkukent e Ortaköy yoluyla gelmenizi öneririm. Böylece o yokuşlara girmenize gerek kalmaz. hem de çıkışta direk Ortaköy yapabiliriz.

Name katılım az da olsa biz orada olacağız. Gelmek istersen bekleriz.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal