Tarih: 08.02.2006 - 04:24 Mesaj konusu: Mini SiNO !!!!!!!! :-)
Kisin soguklarda evde böyle antreman yapiyorum ....
Sizede tavsiye ederim
Antreman aleti 5bg ,49ccm,80km/h,tanki full agirlik 21kg !!
Sag viraj sürtmesi....
Sol viraj sürtmesi....
Ölümcül Stoppie....
Ölümcül tek teker....
Kizimda antremanda tabiki....
Oglumda antremanda tabiki....
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
En son sino tarafından 08.02.2006 - 04:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 08.02.2006 - 04:34 Mesaj konusu:
Bu ne yahu sabah sabah öldüm gülmekten ,Allah da seni güldürsün ,fakat harika bir makina keşke buralarda olsada bir tanede ben alsam evde antrenman yapmak için _________________ Honda Ynnova 125
Honda CBF 250
Honda Transalp 650
Suzuki Hayabusa 1300
Bu ne yahu sabah sabah öldüm gülmekten ,Allah da seni güldürsün ,fakat harika bir makina keşke buralarda olsada bir tanede ben alsam evde antrenman yapmak için
Sen birde o resimleri cekersen döktügüm terleri görsen 24 saat gülerdin inan _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 08.02.2006 - 07:29 Mesaj konusu:
sino abi süpersin :alkış :alkış ama hilelik yapmışsın abi ön kaldırırken sol ayağını yere koymuşsun ve arka tekerin yanına saklamışsın aynı şey arka kaldırırkende geçerli _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
Tarih: 08.02.2006 - 07:37 Mesaj konusu:
OFFFFFFFFFFFF Sinan abı ya :!: of yanı :!: sabah sabah gulmekten öldürdün ya.Bende dedimki baslıga bakıp,Sinan abinin bir bebeği dahamı oldu onun resimleri galiba
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Ayyyyy bırde kasksız cıkmam abi _________________ NIYE BANA BIRADER DEYIP DURUYORSUNUZ YAW!
BAYAN BOKSOR YOKMU ALLAH ALLAH !!!
BOKS BOKS BOKSSSSSS
ZINDABAT PAKISTAN
Kayıt: Feb 23, 2005 Mesajlar: 5187 Nereden: Motoristan Cumhuriyeti
Tarih: 08.02.2006 - 08:16 Mesaj konusu:
Sino eseflele kınıyorum seni Kaskta olmasa sıfır korumayla yapacakmışsın hareketleri, hadi seni geçtim insan o yavrucaklara idman yaptırırken onları full koruma giydirir
kızın işi kavramış sinan senden daha iyi , oğlun daha acemi anlaşılan (nereye bakarsan oraya gidersin)
süperr ellerine sağlık :alkış senin gibi baba zor bulunur valla. _________________ 0 Rh (+) 11/06/1975
Puhaaaaa ne bu yaaa... Altı kaval üstü şişhane.... Çorapla racing kullanıyo.... Eeee sen yap o kadar çiğküfteleri al bu kadar insanın ahını olacağı bu işte _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 08.02.2006 - 09:26 Mesaj konusu:
Hocam bir babalık bize de yapıverde nasıl alacağız bu antreman motorundan onu deyiversen?
Ve gerçekten kullanıyor mu çocukların motoru?Kaç yaşındalar?
Özür dilerim biraz fazla sordum ama bende de bir canavar var sırasını bekleyen _________________ San?ar
METAL AT VE KU?UN EFENDYSY
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız