Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mini SiNO !!!!!!!! :-)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mini SiNO !!!!!!!! :-)

Mini SiNO !!!!!!!! :-)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 08.02.2006 - 04:24    Mesaj konusu: Mini SiNO !!!!!!!! :-) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kisin soguklarda evde böyle antreman yapiyorum ....
Sizede tavsiye ederim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Antreman aleti 5bg ,49ccm,80km/h,tanki full agirlik 21kg !!

Sag viraj sürtmesi....

Sol viraj sürtmesi....

Ölümcül Stoppie....

Ölümcül tek teker....

Kizimda antremanda tabiki....

Oglumda antremanda tabiki....

En son sino tarafından 08.02.2006 - 04:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.02.2006 - 04:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ne yahu sabah sabah öldüm gülmekten ,Allah da seni güldürsün ,fakat harika bir makina keşke buralarda olsada bir tanede ben alsam evde antrenman yapmak için Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 08.02.2006 - 04:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DarkBlue demiş ki:
Bu ne yahu sabah sabah öldüm gülmekten ,Allah da seni güldürsün ,fakat harika bir makina keşke buralarda olsada bir tanede ben alsam evde antrenman yapmak için Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sen birde o resimleri cekersen döktügüm terleri görsen 24 saat gülerdin inan Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dvdvcd
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.02.2006 - 04:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi çok komik ya Çok gülüyorum .Süpersin Dil çıkarıyorum

:alkış :alkış :alkış
2007 SYM Joyride
Başa dön
dvdvcd Çevrimdışı dvdvcd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CANGO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2006 - 05:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal sana sino abi. senin gibi motor aşığı zor bulunur. abi valla bravo ne diyeyim başka... :alkış
Başa dön
CANGO Çevrimdışı CANGO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bedbin
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.02.2006 - 06:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper, ufaklıklarda harika Dil çıkarıyorum sino abi bunlardan bitane daha al ufaklıkları yarıstırırsın Çok gülüyorum
Başa dön
Bedbin Çevrimdışı Bedbin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_DeliCocuk_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ Ere?li

MesajTarih: 08.02.2006 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sino abi süpersin :alkış :alkış ama hilelik yapmışsın abi ön kaldırırken sol ayağını yere koymuşsun ve arka tekerin yanına saklamışsın aynı şey arka kaldırırkende geçerli Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
_DeliCocuk_ Çevrimdışı _DeliCocuk_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 08.02.2006 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OFFFFFFFFFFFF Sinan abı ya :!: of yanı :!: sabah sabah gulmekten öldürdün ya.Bende dedimki baslıga bakıp,Sinan abinin bir bebeği dahamı oldu onun resimleri galiba Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Ayyyyy bırde kasksız cıkmam abi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 08.02.2006 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino eseflele kınıyorum seni Öfkeliyim Kaskta olmasa sıfır korumayla yapacakmışsın hareketleri, hadi seni geçtim insan o yavrucaklara idman yaptırırken onları full koruma giydirir Öfkeliyim

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 08.02.2006 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kızın işi kavramış sinan senden daha iyi , oğlun daha acemi anlaşılan Çok gülüyorum (nereye bakarsan oraya gidersin)
süperr ellerine sağlık :alkış senin gibi baba zor bulunur valla. Dil çıkarıyorum
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 08.02.2006 - 08:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süpersin ya bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 08.02.2006 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Puhaaaaa ne bu yaaa... Altı kaval üstü şişhane.... Çorapla racing kullanıyo.... Eeee sen yap o kadar çiğküfteleri al bu kadar insanın ahını olacağı bu işte Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
skyrider
Üye
Üye

Nereden: ISTANBUL

MesajTarih: 08.02.2006 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam bir babalık bize de yapıverde nasıl alacağız bu antreman motorundan onu deyiversen?
Ve gerçekten kullanıyor mu çocukların motoru?Kaç yaşındalar?
Özür dilerim biraz fazla sordum ama bende de bir canavar var sırasını bekleyen Dil çıkarıyorum
skyrider Çevrimdışı skyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hrn76
Üye
Üye

MesajTarih: 08.02.2006 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:alkış :alkış :alkış
Sino Dostum Helal Valla Yapmışın Gene Şovunu
:alkış :alkış
Başa dön
hrn76 Çevrimdışı hrn76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusacenter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.02.2006 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir alemsin sino. kutluyorum seni bu kar kışta güldürdün bizi.Çok gülüyorum
Başa dön
hayabusacenter Çevrimdışı hayabusacenter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal