Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tek teker yapayım dedim ama beceremedim,bakın görün.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tek teker yapayım dedim ama beceremedim,bakın görün.

tek teker yapayım dedim ama beceremedim,bakın görün.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.02.2006 - 09:34    Mesaj konusu: tek teker yapayım dedim ama beceremedim,bakın görün. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek teker yapmak istedim yapamadım acaba nerde hata yaptım linke bakın siiz söyleyin Gülümsüyorum) Çok gülüyorum
http://www.cincibir.net/fazer/Kagan.wmv

En son tamero tarafından 09.02.2006 - 10:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 09.02.2006 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanıyorum göbeği biraz eritirseniz başarırsınız ve kuyruktan da bir makas almak lazım...Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Tamer bey güldürdünüz beni sağ olun... Zaten bu kadar çabuk yüklenen bir videonun altında bir cinlik olduğunu tahmin etmeliydim...
Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw selis allah askına sus kımseler duymasın göbek falan çaktırma bilen var bilmeyen var hem yanlışın var senin o bikerem göbek değil hava yastığı aır bag yani Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
isirganus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kah orada, kah burada...

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben motorun markasını/modelini çıkaramadım. Özel yapım bişey galiba Göz kırpıyorum Ama selis dediklerinde haklı arkadaş. Biraz rejimle herşey hallolur. Çok gülüyorum
Başa dön
isirganus Çevrimdışı isirganus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi eksaz da yos hi mi Çok gülüyorum
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen teker yapmayi okey oynamayla karistirmissin tamerim Bravo
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okey de bizim işimiz yaa biliyorsun akşam yine kazasız hallettim dua et bana senide kurtardım çaktırmadan Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

excavatoRR demiş ki:
abi eksaz da yos hi mi Çok gülüyorum

eksoz akropowiç Çok gülüyorum
Başa dön
mod
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.02.2006 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eeeee bu UCAK motosiklet değilki Çok gülüyorum Çok gülüyorum Şok oldum
Başa dön
mod Çevrimdışı mod Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2006 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mod demiş ki:

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
MVUGJ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 09.02.2006 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

D.D. görmesin, hemen V.I.P.' e yolar valla Şok oldum
Başa dön
MVUGJ Çevrimdışı MVUGJ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
isirganus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kah orada, kah burada...

MesajTarih: 09.02.2006 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero demiş ki:
mod demiş ki:

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Harbiden de Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ; x1000 hatta
Başa dön
isirganus Çevrimdışı isirganus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 09.02.2006 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamer abi sanırım senin hava yastığı fazla büyük olduğu için ön tarafa baskı yapıyo ve teker yapmanı engelliyor. Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.02.2006 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker demiş ki:
tamer abi sanırım senin hava yastığı fazla büyük olduğu için ön tarafa baskı yapıyo ve teker yapmanı engelliyor. Çok gülüyorum

evet yaa sorma air bag engeline takılıyorum eğretiden işte idare ediyoruz sallana sallana burdaki uçak gibi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 09.02.2006 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu motoru nerden buldun bende alcam Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
x-ibidy Çevrimdışı x-ibidy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
matrix_neo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zıkkımın kökünden

MesajTarih: 09.02.2006 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence inerken değil kalkarken denemelisin tek tekeri. daha iyi olur. Çok gülüyorum
matrix_neo Çevrimdışı matrix_neo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal