Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ALARMLI DİSK KİLİTLERİMİZ GELMİŞTİR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ALARMLI DİSK KİLİTLERİMİZ GELMİŞTİR

ALARMLI DİSK KİLİTLERİMİZ GELMİŞTİR
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.02.2006 - 14:11    Mesaj konusu: ALARMLI DİSK KİLİTLERİMİZ GELMİŞTİR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XR1
65 €
Alarmlı disk kilidi
110 db uyarı sireni hareket sensörü ve kilitleme pini
taşınması kolay
değişik renk seçenekleri, Üstelik peşin fiyatına 6 Taksit imkanlarıyla
...

En son GaleriSayan tarafından 10.02.2006 - 14:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
jumper
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesir

MesajTarih: 10.02.2006 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok pahalı bi aletmiş!Hem de €...!!!
Başa dön
jumper Çevrimdışı jumper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.02.2006 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, motosiklette alarm son derece zararlıdır. Çünkü hırsızın aleti kaçırmasını kolaylaştırıyor. Diğer araçlar alarm sirenini acil bir durum olarak algılıyorlar ve çalınan araca yol veriyorlar. Motosiklet yoğun trafikte dahi zaten aralardan kaçabilecek bir araç; bir de diğer araçların yol verdiğini düşünün... Uzar, kaçar gider artık, asla yakalayamazsınız... Ondan sonra... DAHA BİTMEDİİİ... DURUN YAHU, NE VURUYORSUNUZ? ŞAKA YAPTIM ULAN... ŞAKA DİYORUM YA, VURMASANA AYI... AHH KAFAM.. İMDAAAT... ŞEY YOKMUUU? NEYDİ... HA, POLUS, POLİİİSSss... YETİŞİN, ADAM NEYEDİYORLAAARRR...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
afterdarq
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/A.hisari

MesajTarih: 10.02.2006 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu bu markanın 3-4 tip değişik modeli var ben incelemiştim bu 65 Euro olan hangi modeli acaba? Motosikletime alarm taktırmamış olsaydım bundan bi tane kapardım hemen... Çok gerekli bence

Başa dön
afterdarq Çevrimdışı afterdarq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 10.02.2006 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok para ya :!: ben o paraya alırım 10 metre zincir bide top kilit baglarım motoru olur biter ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
x-ibidy Çevrimdışı x-ibidy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 10.02.2006 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

x-ibidy demiş ki:
abi çok para ya :!: ben o paraya alırım 10 metre zincir bide top kilit baglarım motoru olur biter ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

hehe en güzeli
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 10.02.2006 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
Diğer araçlar alarm sirenini acil bir durum olarak algılıyorlar ve çalınan araca yol veriyorlar...

Cumoni usta yavaş giderken canım sıkılmıştı, alarmla oynamayı denedim sıkışık trafikte alet stop etti kaldım yolun ortasında. alarm çalarken susturmadan anahtarla bile çalışmıyo motor.. dandik çinli alarmlarda durum bu ama sonradan takılanlar için bişey diyemem. Göz kırpıyorum

bu hareket sensörü iyi olmuş. diski freni dağıtmaktan çok karizmayı dağıtıcı etkisi daha ağır olur bu kalkarken düşmelerin. Dil çıkarıyorum
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.02.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debbah, sen şakadan hiç anlamıyorsun yahu! Hala kafama vuruyorsun... Üzgünüm
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 10.02.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni usta, büyük harfli bölümleri algılamakta güçlük çekmişim, kusura bakma Gülümsüyorum
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 10.02.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehhe x-ibidy nin olaya bakışı çok güzel...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.02.2006 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar tekerlere takılan yabancı cisimler herzam motorlara zarar verir bu zencirde olsa alrmda olsa taktığınız parçayı unutarak motorunuzu hareket ettirdiğinizde granajınıza veya çamurluğunuza veya fren balatalarınıza zarar verebilirsiniz .elbet kendi imkanlarımızla motorumuzu bir güvence altına almak zorundayız.kulağınızda küpe olsun .alarmınızı açmayı unutmayın
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.02.2006 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

f--a demiş ki:
çok güzel bi alet ama biraz pahalı..galeri şayan md üyelerine bir indirim yapar mı acaba?

Evet MD üyeleri için Bu alarmlarda 6 Taksit kampanyası başlattık,Arzu eden MD'lilere de Nakit ödemelerde yada kredi kartı tek çekimlerde %10 özel iskonto uygulamamız vardır...Bu fiyatlar KDV Dahil Fiyatlardır
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
dvdvcd
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 11.02.2006 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel birşeymiş ama keşke biraz daha ucuz olsaymış.
2007 SYM Joyride
Başa dön
dvdvcd Çevrimdışı dvdvcd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
memo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.02.2006 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

IYIDEE HER BAYII COGUU PARCALARDAA ZATENN PESINDEE 100 18 KAFADAN INDIRIM YAPIYOLARR ve kdv dahıll .haberınız olsun dıyee soyluyorum .hee alet kotu gıbı de burdan gozukmuyor ama yakından gozukmesı lazım burdan ne soylesek boss yanıı gıdıp gorulmesı lazım .
Başa dön
memo Çevrimdışı memo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 11.02.2006 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee adam hiç ön tekeri hareket ettirmeden tek tekere kalkıp giderse ne olucak Çok gülüyorum kabul ediyorum iğrenç espriydi Bravo Bravo motoru alayım söz alacam ondan Bravo
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Mağazaları-Sürücü Kursları-Sektörel Şirketler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal