XR1 65 € Alarmlı disk kilidi
110 db uyarı sireni hareket sensörü ve kilitleme pini
taşınması kolay
değişik renk seçenekleri, Üstelik peşin fiyatına 6 Taksit imkanlarıyla...
En son GaleriSayan tarafından 10.02.2006 - 14:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 10.02.2006 - 14:29 Mesaj konusu:
Arkadaşlar, motosiklette alarm son derece zararlıdır. Çünkü hırsızın aleti kaçırmasını kolaylaştırıyor. Diğer araçlar alarm sirenini acil bir durum olarak algılıyorlar ve çalınan araca yol veriyorlar. Motosiklet yoğun trafikte dahi zaten aralardan kaçabilecek bir araç; bir de diğer araçların yol verdiğini düşünün... Uzar, kaçar gider artık, asla yakalayamazsınız... Ondan sonra... DAHA BİTMEDİİİ... DURUN YAHU, NE VURUYORSUNUZ? ŞAKA YAPTIM ULAN... ŞAKA DİYORUM YA, VURMASANA AYI... AHH KAFAM.. İMDAAAT... ŞEY YOKMUUU? NEYDİ... HA, POLUS, POLİİİSSss... YETİŞİN, ADAM NEYEDİYORLAAARRR... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Mar 12, 2005 Mesajlar: 289 Nereden: istanbul/A.hisari
Tarih: 10.02.2006 - 14:42 Mesaj konusu:
Yahu bu markanın 3-4 tip değişik modeli var ben incelemiştim bu 65 Euro olan hangi modeli acaba? Motosikletime alarm taktırmamış olsaydım bundan bi tane kapardım hemen... Çok gerekli bence _________________
Diğer araçlar alarm sirenini acil bir durum olarak algılıyorlar ve çalınan araca yol veriyorlar...
Cumoni usta yavaş giderken canım sıkılmıştı, alarmla oynamayı denedim sıkışık trafikte alet stop etti kaldım yolun ortasında. alarm çalarken susturmadan anahtarla bile çalışmıyo motor.. dandik çinli alarmlarda durum bu ama sonradan takılanlar için bişey diyemem.
bu hareket sensörü iyi olmuş. diski freni dağıtmaktan çok karizmayı dağıtıcı etkisi daha ağır olur bu kalkarken düşmelerin.
arkadaşlar tekerlere takılan yabancı cisimler herzam motorlara zarar verir bu zencirde olsa alrmda olsa taktığınız parçayı unutarak motorunuzu hareket ettirdiğinizde granajınıza veya çamurluğunuza veya fren balatalarınıza zarar verebilirsiniz .elbet kendi imkanlarımızla motorumuzu bir güvence altına almak zorundayız.kulağınızda küpe olsun .alarmınızı açmayı unutmayın
çok güzel bi alet ama biraz pahalı..galeri şayan md üyelerine bir indirim yapar mı acaba?
Evet MD üyeleri için Bu alarmlarda 6 Taksit kampanyası başlattık,Arzu eden MD'lilere de Nakit ödemelerde yada kredi kartı tek çekimlerde %10 özel iskonto uygulamamız vardır...Bu fiyatlar KDV Dahil Fiyatlardır
Tarih: 11.02.2006 - 15:28 Mesaj konusu:
IYIDEE HER BAYII COGUU PARCALARDAA ZATENN PESINDEE 100 18 KAFADAN INDIRIM YAPIYOLARR ve kdv dahıll .haberınız olsun dıyee soyluyorum .hee alet kotu gıbı de burdan gozukmuyor ama yakından gozukmesı lazım burdan ne soylesek boss yanıı gıdıp gorulmesı lazım .
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 11.02.2006 - 15:38 Mesaj konusu:
eee adam hiç ön tekeri hareket ettirmeden tek tekere kalkıp giderse ne olucak kabul ediyorum iğrenç espriydi motoru alayım söz alacam ondan _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız