Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ödüllü Bulmaca...#2 *Donald Amca dan kıl tüy sorular*

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ödüllü Bulmaca...#2 *Donald Amca dan kıl tüy sorular*

Ödüllü Bulmaca...#2 *Donald Amca dan kıl tüy sorular*
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 14.02.2006 - 02:46    Mesaj konusu: Ödüllü Bulmaca...#2 *Donald Amca dan kıl tüy sorular* Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-20765-.html

Ve #1 http://www.motordelisi.com/ftopict-21085.html

"Ödüllü Bulmaca... Donald Amca dan kıl tüy sorular" bes soru genel bılgı yarısması devam ediyor. Çok gülüyorum

Ayni aciklamayi basta yine yapiyorum...

Bu yarisma Heyocan(lar) ile ortak bir calismamiz olacak, amacimiz bu karda kista biraz hosca vakit gecirmek, bazen bir sey ogrenmek, bazen de hayal gucumuzu zorlamak seklinde. Yarismaya MD Web Team ve Heyocanlar katilamayacak. Ve kazanana bir adet Motosiklet Teorisi kitabimdan hediye edecegim.

Hakem benim, sagolsun Heyocanlar da kitaplari sahiplerine yollamak zahmet ve masrafini ustlendiler. Tesekkurlerimizle... Kendileri su sirada yolladigim kitaplari almis olmalilar. Toplam bes kitap ayirdim.

Kitabi olmayanlari ozellikle hedef aldigim icin sorulari kitaptan sormayacagim. Sorular forumdan, dergilerden, ve Motosiklet Teorisi Web versiyonunun yer aldigi sitemden gelecek.

Bir den fazla dogru yanit olursa forumda ilk yazan kazanmis sayilacak. Yine de eksiksiz, dogru yaniti kim vermisse onu secebilirim... Dikkat Göz kırpıyorum
Herkesin bir yanit hakki var.

Sart degil ama kitabi olup da yaniti bilenler yazmazsa memnun olurum. Veya katilirlarsa da kitabi olmayan birine hediye etsinler. Burada baslica amac kitabi olmayan bes kisiye kitap ulastirabilmek.

Bir haftada dogru yanit gelmezse, kendim yanitlayip baska soru soracagim.

-----------------------------------------

Ödüllü Bulmaca...#2 "Donald Amca dan kıl tüy sorular" Ikinci sorumuz geliyor...

Ruknettin ile Sacide birbirlerine deli gibi asik bir genc cifttir ve Ruknettin "bir" motosiklete hastadir.

Sacide laf arasinda sorar...
"Sevgilim en cok neremi begeniyorsun?"
Ruknettin de yanitlar "Gozlerini"...

Ancak burada Ruknettin bir hata yapmaktadir.

Gelelim soru(lar)imiza.

- Ruknettin in hastasi oldugu motosiklet ne marka, ne model dir?
- Neden kizcagzin gozlerine baktiginda o motosikleti hatirlamaktadir, ve dolayisiyla niye sevgilisinin en sevdigi yeri gozleri dir.

- Ruknettinin yaptigi hata nerededir ?

Not Ruknettin ve Sacide isimleri uydurmadir, kimseyle, hatta bu hikayeyle bile alakasi yoktur. Maksat olay gozunuzde canlansindir...

Gelin cikin isin icinden... Gülümsüyorum

Son gun 20 Subat Pazartesi / 24:00

En son Donald_Duck tarafından 14.02.2006 - 02:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 14.02.2006 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ruknettin r1 hastasıdır. Çok gülüyorum
Sevgilisinin gözleri çekiktir ve r1'in farlarına benzemektedir Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.02.2006 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapilan hata sevgiliyle motor kelimesinin ruknettin tarafindan karistirilmasidir..

Malum kimse motor bir sevgili istemez..Gülümsüyorum)

goz olayina da gelince..Hatun muhtemelen Japon kırmasidir..bu nedenle de.. motor YAMAHA oldugundan..cekik gozler benzemektedir..

Ne dersin DD.. Çok gülüyorum

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ihtiyardelikanli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 14.02.2006 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aprilla Rs 125 modeli,gözlerine bakınca motoru hatırlatmasıda ,Rs125'in farları birbirine yakın olduğundan,şaşı gibi gözükmesidir.ruknettinin hatasıda bu olsa gerek,demek sevgilisinin gözleri şaşı veya birbirine çok yakın!. Doğrumudur DD Dil çıkarıyorum
ihtiyardelikanli Çevrimdışı ihtiyardelikanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 14.02.2006 - 03:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir daha yaziyorum...

Kitabi olmayanlari ozellikle hedef aldigim icin sorulari kitaptan sormayacagim. Sorular forumdan, dergilerden, ve Motosiklet Teorisi Web versiyonunun yer aldigi sitemden gelecek.

Biraz arastirmadan kafadan atanlar bu cok basit sorunun dogru yanit sansini kaciriyor... Göz kırpıyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
yavuzk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.02.2006 - 03:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ruknettinin hasta olduğu motosiklet suzuki hayabusadır.
Kızın gözlerine baktığında aslında gözlerin arasındaki burnu görmektedir, sacidenin burnuda tıpkı hayabusanın burnu gibidir. fakat esasında ruknetin kızın burnuna bakınca motosikleti hatırlamaktadır gözlerine bakınca değil. hatasıda bu Çok gülüyorum
Başa dön
yavuzk Çevrimdışı yavuzk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.02.2006 - 04:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

- Yamaha R1 (çünkü "Bir" motosiklete aşıktır)
- Kız güneş gözlüğü takmaktadır ve gözlüğün çekik tarzı R1'in farlarını andırmaktadır..
- Cevap verirken kızın gözlerine değil R1'in farlarına bakmaktadır..

veya acıklı bir senaryoya göre, kız görme özürlüdür ve "gözlerini" cevabı böyle bir durumda gerçekten bir hata olur..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 14.02.2006 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kızın gözünde yuvarlak çerçeveli gözlük vardır. Buda Ruknettin'e bir motorun yandan görünüşünü anımsatmaktadır. Ruknettin Chopper sevmektedir.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yolcu61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.02.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

soruyu sordugu an kız rukının motor sevdigini bildiginden dogal olarak
motora bakmaktadır o an rukıde kızın gözlerine bakmaktadır ve gözündede motoru gördügü için cevabı gözler olmuştur
Başa dön
yolcu61 Çevrimdışı yolcu61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 14.02.2006 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.motordelisi.com/ftopic-20487-0.html den alınmış bir soru olma ihtimalini değerlendirirsek motor bmw dir, ama bunu söylerken hayaline bakmaktadır bu da onun hatası olmuş olur olay burda bitmiştir derim ben Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum :alkış oldu mu DD ?
TWG
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul + Bandyrma

MesajTarih: 14.02.2006 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya DD abi sanki insanların hangi motora hasta olduğunu öğrenmek için bu soruyu sordun galiba
baksana herkes kendi aşık oludğu motoru söylüyor ve de maşallah hepsinin haklı nedenleri var Çok gülüyorum

bu durumda ben de şöyle bir sallama yapiim
adam KAWASAKI Er6n hastasıdır.
sacide ise vahim bir kaza sonucunda tek gözünü kaybetmiştir.
bu durumda rüknettinin yaptığı hata "sevgilim en çok neremi beğeniyorsun" sorusuna cevap verirken motorun farına bakıyor olması ve şaşkınlıkla "gözlerini" diye cevap vermesidir.
tabi er6n üst üste 2 olmak üzere genel görünüş itibariyle tek gözlü
şu halde rüknettin büyük bi gaf yapmıştır.

netice itibari ile özet yanıtım bu soru aslında soru diil bizim hangi motora aşık olduğumuzu anlamaya yarayan tuzak sorudur Çok gülüyorum
ben hangi motora mı aşığım??
e hadi siz çıkın işin içinden bakalım Göz kırpıyorum
Başa dön
TWG Çevrimdışı TWG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 14.02.2006 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOROVA demiş ki:
www.motordelisi.com/ftopic-20487-0.html den alınmış bir soru olma ihtimalini değerlendirirsek motor bmw dir, ama bunu söylerken hayaline bakmaktadır bu da onun hatası olmuş olur olay burda bitmiştir derim ben Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum :alkış oldu mu DD ?

modeli de R 1150 GS Adventure olsun Bravo
emoak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 14.02.2006 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MOROVA demiş ki:

Aynı fikirdeyim, D.D.'nin mesajını okurken bu karikatürü düşünmüştüm :alkış

Sevgiler...

Suzuki XF 650 Freewind Tykla Isyrayym
Başa dön
emoak Çevrimdışı emoak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 14.02.2006 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor yamaha R1 dir kızda çinlidir dolayısı ile çekik gözlüdür.......
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 14.02.2006 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1. BMW - R 1200GS dir.
2. Kızın sağ gözü büyük sol gözü ufaktır. Aynen BMW R1200GS de olduğu gibi.

Bu Oğuz Demir'in cizdiği bir karikatürdür aslında:) Rüknettin ne hata yapmıştır? Buna yanıtım yok işte DD aşağıya tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık Çok gülüyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal