Kayıt: Aug 21, 2003 Mesajlar: 895 Nereden: İzmir, Alsancak
Tarih: 12.08.2004 - 18:32 Mesaj konusu: HEP AYNI İSİMLER PİSTLERDE HEYECAN İSTİYORUZ
burada bir süre önce bulunan mesajlarımı editlemiş bulunmaktayım.
realbiker tüm motosikletseverlere kazasız mutlu günler diler _________________ Dikkatli, öğrenmeye devam eden motosikletçi gerçek motosikletçidir. Kaza anında karşınızdaki haksız olabilir, siz ise HAKLI ama ÖLÜ!
En son realbiker tarafından 10.09.2005 - 15:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 12.08.2004 - 19:02 Mesaj konusu:
hayret ...içinde maymun olmayan bir topic açmış RealBiker..
ben Rossi yi seyretmekten büyük keyif alıyorum
Ama şu bir gerçek..Sete Gibernau ve Max Biaggi nin bu sene Rossi yi zorlaması yarışları dahada heyecanlı yaptı..Hele son virajda Rossi nin Sete yi geçtiği yarışta agzımın suyu aktı..Bu Rossi Uzaylı _________________
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 12.08.2004 - 23:50 Mesaj konusu:
realbiker,
Merak etme bundan sonra dahada heycan girer bu isin icine :!: Texas tornado ilk kürsüye Moto GP de cikti artik o da önde heycan yaratir saniyorum _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Rossi geçilmiyor diye bişi yokki..o yüzden cok heyecanla seyredebiliyorum.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Kayıt: Jun 17, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul
Tarih: 13.08.2004 - 08:43 Mesaj konusu:
Daha fazla heycan daha iyi olmaz mı ? At yarışlarında bile bir boy önce filan oluyor. Kafa farkıyla yeniyorlar birbirlerini ya _________________ Time is BAD, Check your BACK !..
CBR600f Stunt Machine
Kayıt: Sep 22, 2003 Mesajlar: 786 Nereden: Braunschweig / Almanya
Tarih: 14.08.2004 - 01:11 Mesaj konusu:
black demiş ki:
Daha fazla heycan daha iyi olmaz mı ? At yarışlarında bile bir boy önce filan oluyor. Kafa farkıyla yeniyorlar birbirlerini ya
Orda sike oldugu icin fazla ara olmamali kimse cakmasin diye hep kafa kafaya geciyorlar finish cizgisini :oops: _________________ Motoruma binince kendimi bir kus gibi hissediyorum düsünce bir cuval gibi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız