Evet arkadaşlar özellikle İstanbullu arkadaşlar "Biz motosiklet konusundaki şeyleride yazmak,paylaşmak istiyoruz" dediler..Ve bizde bunu Toplantı Odasında ele aldık..Ve özel bir Grup üyeliği başlattık..
Grubun adı VIP Koguşu yani VIP (Very Important Persons)
Buraya üye olan deliler mühim deliler olcak Hay Allah iyiliğinizi vermesin
Neyse Burada Motosiklet dışındaki konuları yazabilirsiniz..İstenen şeyler..
Mp3 linkleri vermek yasak(Büyük cezai yaptırımları var..Host firmamız Almanyada oldugu için)
Ahlak kurallarına aykırı mesaj yazmak yasak..(Bundan şüphem zaten yok)
Bunun dışında alın size konu dışında yazacagınız yer..Fıkramı anlatçanız,bilmecemi sorcanız..Ne yazcaksanız artık..
Haa birde Forumdaki asıl içerik mesajlarının önemiyetini kaybetmemesi açısından Ana Sayfadaki Forumda Yazılan Son 10 Mesaj bölümünde burda yazılanlar gözükmeyecek...
Ben ara sırada havadan sudan yazacam diyenler..
Buradan başvuru yapın.. _________________
En son HakanDincer tarafından 29.11.2004 - 21:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 13.08.2004 - 14:58 Mesaj konusu:
Nuestra, nerden çıkardın arkadaşım bunu...
İstanbullu bir kaç arkadaş böyle bir talepte bulundu ve bizde asıl konumuz olan motosiklet içeriği zarar görmesin diye Konu Dışı bölümünü yarattık yani sen Motosiklet dışında bir konu görmek istemezsen o gruba dahil olmazsın olur biter..
İstanbul MD görüyorsunuz dimi çektiklerimi?
Yukarı tükürsen bıyık ,aşagıya tükürsen sakal..
Nuestra, lütfen forumları iyi takip etmeden yapılan bir iş için yorum yapma..Bu konu hakkında yogun bir talep oldu..Sen şimdi onları görmeden burda 2 tuşa tıklayıp polimik yaratıyorsun.. _________________
hakan süper iş yapmışsın hakketen.Umarım motorsiklet dışındaki tüm önemsiz konular :oops: burada toplanır.Ben sade bir vatandaşım üye olmayayım VIP ağır gelir bana....
Tarih: 13.08.2004 - 22:51 Mesaj konusu:
Hakan_R1, buradan gednel sohbet yapamıyor muyuz??? ben sadece pm linki görüyorum da.... _________________ This is episode 666
destination chaos
Each and all an actor blind
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız