Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - VIP Koguşu açıldı..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

VIP Koguşu açıldı..

VIP Koguşu açıldı..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.08.2004 - 23:10    Mesaj konusu: VIP Koguşu açıldı.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konu Dışı-VIP Koguşu açıldı..

Evet arkadaşlar özellikle İstanbullu arkadaşlar "Biz motosiklet konusundaki şeyleride yazmak,paylaşmak istiyoruz" dediler..Ve bizde bunu Toplantı Odasında ele aldık..Ve özel bir Grup üyeliği başlattık..
Grubun adı VIP Koguşu yani VIP (Very Important Persons)
Buraya üye olan deliler mühim deliler olcak Çok gülüyorum Hay Allah iyiliğinizi vermesin Çok gülüyorum
Neyse Burada Motosiklet dışındaki konuları yazabilirsiniz..İstenen şeyler..

Mp3 linkleri vermek yasak(Büyük cezai yaptırımları var..Host firmamız Almanyada oldugu için)

Ahlak kurallarına aykırı mesaj yazmak yasak..(Bundan şüphem zaten yok)

Bunun dışında alın size konu dışında yazacagınız yer..Fıkramı anlatçanız,bilmecemi sorcanız..Ne yazcaksanız artık..

Haa birde Forumdaki asıl içerik mesajlarının önemiyetini kaybetmemesi açısından Ana Sayfadaki Forumda Yazılan Son 10 Mesaj bölümünde burda yazılanlar gözükmeyecek...
Ben ara sırada havadan sudan yazacam diyenler..
Buradan başvuru yapın..

En son HakanDincer tarafından 29.11.2004 - 21:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.08.2004 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk başvurular zerocool ve Flowrider dan geldi ve onaylandı..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.08.2004 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi de Hakan_R1, kogusa giremiyoruz

kapi nerde hangi koridordan dönecez :md:

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 12.08.2004 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onayladım şimdi doktor..başvuruları onaylayınca girebilirsiniz..
Müzik,Sinema,Sosyal,Güncel,spor herşey serbest

artık içinizde kalanları bu bölümde konuşun ..ama gidip ordada Motosiklet muhabbeti yapmayın ..Yani forumları karıştırmayın..

En son HakanDincer tarafından 29.11.2004 - 21:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 13.08.2004 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

>konuşun ..ama gidip ordada Motosiklet muhabbeti yapmayın

eee sen katilmiyorsun galiba... :-|
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
black
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas-Bodrum-Ankara-İstanbul

MesajTarih: 13.08.2004 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öyle yazmışsınki hakan sanki üye olmanında eksileri var gibi.
black Çevrimdışı black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Nuestra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya / Lara

MesajTarih: 13.08.2004 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Grup içi ayrımcılık ???
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.08.2004 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nuestra, nerden çıkardın arkadaşım bunu...
İstanbullu bir kaç arkadaş böyle bir talepte bulundu ve bizde asıl konumuz olan motosiklet içeriği zarar görmesin diye Konu Dışı bölümünü yarattık yani sen Motosiklet dışında bir konu görmek istemezsen o gruba dahil olmazsın olur biter..
İstanbul MD görüyorsunuz dimi çektiklerimi?
Yukarı tükürsen bıyık ,aşagıya tükürsen sakal..
Nuestra, lütfen forumları iyi takip etmeden yapılan bir iş için yorum yapma..Bu konu hakkında yogun bir talep oldu..Sen şimdi onları görmeden burda 2 tuşa tıklayıp polimik yaratıyorsun..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAR?IYAKA

MesajTarih: 13.08.2004 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan süper iş yapmışsın hakketen.Umarım motorsiklet dışındaki tüm önemsiz konular :oops: burada toplanır.Ben sade bir vatandaşım üye olmayayım Üzgünüm VIP ağır gelir bana....
Başa dön
detel Çevrimdışı detel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_608_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: G?ztepe / YSTANBUL

MesajTarih: 13.08.2004 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, imi kızdırmayın huleyn :-D

eywallah abi, mavra adamıydık şimdi VIP adamı olduk Çok gülüyorum

En son _608_ tarafından 13.08.2004 - 16:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
_608_ Çevrimdışı _608_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 13.08.2004 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, ellerine sağlık ULU Admin!!! Şimdi işler biraz daha kolaylıyacak Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.08.2004 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan giremiyorum nerden onaylıyorsun bunu onaya basta baslayalım olurmu ?
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 13.08.2004 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, onayladım Gruba dahilsin artık..
Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: batyKKent

MesajTarih: 13.08.2004 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_R1, buradan gednel sohbet yapamıyor muyuz??? ben sadece pm linki görüyorum da....
Başa dön
Mr-Metal Çevrimdışı Mr-Metal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mjolnir
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.08.2004 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi de niye başvuru yapmak gerekiyor ki?
Başa dön
Mjolnir Çevrimdışı Mjolnir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal