Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANTALYA

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANTALYA

ANTALYA
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RPM-Torker
Üye
Üye

MesajTarih: 17.02.2006 - 00:45    Mesaj konusu: ANTALYA Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Noldu buluşma falan yapıyoduk...
bi tarih belirleyip görüşelim derim gelicek hafta..
ozamana kadarda organize oluruz hem..
ne dersiniz?
Başa dön
RPM-Torker Çevrimdışı RPM-Torker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DUNYA
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 17.02.2006 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum merhaba. her zaman buluşalım deniyor ama kimsenin gelip gittiği yok. ben yeni bir motorcuyum. motor var ama ehliyet olmadığı için toplantılara gelemiyorum. ama bu sefer olabilirse bir toplantı gelmeyi çok isterim.
DUNYA Çevrimdışı DUNYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.02.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Antalya 'lı arkadaşlar,

Kar / buz olayı biter bitmez, Motorumla gezimin ilk durağı olan Antalya 'ya geleceğim...

Sizlere ulaşabileceğim, telefon numaralarınızı ve e-posta adreslerinizi PM 'den yollarsanız, sizlerle tanışmak isterim...
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mmusa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.02.2006 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm eyüp kardeşim.konuştuğumuz gibi sanırım pazar günü için.
söylediğim gibi gelmeye çalışıcam kardeşim.herhangi bişiy olursa sms veya telden sana ulaşırım.
sen yer ve mekan söyle.
umarım gelen olur.
haa bu arada oldman2003 bizde tanışmak isteriz.
mmusa_kaya@hotmail.com

mmusa
antalya
hondaaa
Başa dön
mmusa Çevrimdışı mmusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RPM-Torker
Üye
Üye

MesajTarih: 17.02.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

25/02/2006 cumartesi olabilir meselaa..
oturup bişiler içeceiimiz bi yerde olabilir..
saat ve mekan olarak bişiler söleyin...
bi orta yol bulalım...
Başa dön
DUNYA
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.02.2006 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RPM-Torker dostum. sadece bir fikir olarak söyleyeceğim. buluşmayı cumartesi yerine pazar günü yapsak katılım daha fazla olabilir diye düşünüyorum. yer olarakda lara yolu üzerindeki Laura Alış veriş Merkezi olabilir. zaman olarakta öğle sonu olabilir.
BlackSupra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkdaşlar ehliyrti alıcam martta ondan sonra denk geldikçe sizlerle tanışmak ve gezmek isterim ayrıca oldman sizinle ayrıca tanışmak isterim gezi fotolarınız karşısında alkışlamak istiyorum.
Başa dön
BlackSupra Çevrimdışı BlackSupra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DUNYA
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.02.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar antalya dan başka kimse yokmu. kimse okumadı herhalde. lütfen biraz yardımcı olalım bari bu sefer buluşalım.
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 18.02.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar bende antalyadanım yener ulusoydan şu an scooter aerox motorum boyada 24 yada 25 şubat gibi boyadan çıkıcak tolayabilirsem cumartesi gecesi toplıcam pazar günü sizin için uygunsa biyerde buluşuruz motordelileri olarak piyasa yaparız Bravo Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bu arada resim nasıl konuyor yardımcı olurmuusunuz Üzgünüm ?
RPM-Torker
Üye
Üye

MesajTarih: 19.02.2006 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ewet pazarda olabilir..
ama yeterliçoğunluk ve genel bi karar verilmeden
kesin bişey söylemeyelim..
şimdilik tarih 26/02/2006 Pazar günü
yer ve saat için fikirler lütfenn..
Başa dön
antiphellos
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 19.02.2006 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm kardeş bu sizin için gecerli galıba biz biraz uzaktayız ama yazın alabilir
:alkış
Başa dön
antiphellos Çevrimdışı antiphellos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DUNYA
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.02.2006 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimse bu topic i kimse okumadı herhalde yada kimse böyle bir organizsayonda olmak istemiyor. ben öyle hissediyorum. herkez böylesine isteksiz olursa bu buluşma nasıl olacak. nasıl biribirimiz tanıyacaz nasıl bir birlik oluşturacaz.
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2006 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar acemi bi motordelisi olarak sizlerle tanışmaktan büyük şeref duyarım :alkış :alkış
antalya da hiç motordelisi yokmu varsa neden katılmıyorlar fikirlerinizi bekliyoruz Öfkeliyim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
aythakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.03.2006 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

05.03.2006 gezimize katılmak isteyen Antalya'lı arkadaşlar varsa seviniriz.
http://www.motorize07.com/viewtopic.php?p=1388
Başa dön
aythakan Çevrimdışı aythakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.03.2006 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aythakan üyelik istiyo burası Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.41 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal