dostum merhaba. her zaman buluşalım deniyor ama kimsenin gelip gittiği yok. ben yeni bir motorcuyum. motor var ama ehliyet olmadığı için toplantılara gelemiyorum. ama bu sefer olabilirse bir toplantı gelmeyi çok isterim. _________________ 07 CFF 39 REBEL
bu dünya kimseye kalmaz hyrsy byrak ya?amaya bak
Tarih: 17.02.2006 - 14:27 Mesaj konusu:
slm eyüp kardeşim.konuştuğumuz gibi sanırım pazar günü için.
söylediğim gibi gelmeye çalışıcam kardeşim.herhangi bişiy olursa sms veya telden sana ulaşırım.
sen yer ve mekan söyle.
umarım gelen olur.
haa bu arada oldman2003 bizde tanışmak isteriz.
mmusa_kaya@hotmail.com
RPM-Torker dostum. sadece bir fikir olarak söyleyeceğim. buluşmayı cumartesi yerine pazar günü yapsak katılım daha fazla olabilir diye düşünüyorum. yer olarakda lara yolu üzerindeki Laura Alış veriş Merkezi olabilir. zaman olarakta öğle sonu olabilir. _________________ 07 CFF 39 REBEL
arkdaşlar ehliyrti alıcam martta ondan sonra denk geldikçe sizlerle tanışmak ve gezmek isterim ayrıca oldman sizinle ayrıca tanışmak isterim gezi fotolarınız karşısında alkışlamak istiyorum.
arkadaşlar antalya dan başka kimse yokmu. kimse okumadı herhalde. lütfen biraz yardımcı olalım bari bu sefer buluşalım. _________________ 07 CFF 39 REBEL
Tarih: 18.02.2006 - 16:08 Mesaj konusu:
merhaba arkadaşlar bende antalyadanım yener ulusoydan şu an scooter aerox motorum boyada 24 yada 25 şubat gibi boyadan çıkıcak tolayabilirsem cumartesi gecesi toplıcam pazar günü sizin için uygunsa biyerde buluşuruz motordelileri olarak piyasa yaparız
bu arada resim nasıl konuyor yardımcı olurmuusunuz _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Ewet pazarda olabilir..
ama yeterliçoğunluk ve genel bi karar verilmeden
kesin bişey söylemeyelim..
şimdilik tarih 26/02/2006 Pazar günü
yer ve saat için fikirler lütfenn..
kimse bu topic i kimse okumadı herhalde yada kimse böyle bir organizsayonda olmak istemiyor. ben öyle hissediyorum. herkez böylesine isteksiz olursa bu buluşma nasıl olacak. nasıl biribirimiz tanıyacaz nasıl bir birlik oluşturacaz. _________________ 07 CFF 39 REBEL
Tarih: 22.02.2006 - 09:40 Mesaj konusu:
arkadaşlar acemi bi motordelisi olarak sizlerle tanışmaktan büyük şeref duyarım :alkış :alkış
antalya da hiç motordelisi yokmu varsa neden katılmıyorlar fikirlerinizi bekliyoruz _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız