16/02/2006 Seyir Cafe
Hava soğuk
Hava yani yalnış anlaşılmasın Pizzalar kolalar çaylar havada uçuşuyor Sanırım 12-13 kişi vardık Enstanteneler Fotoğraf çekeni çekmek uğursuzluk getirir derler.
Abi durmadan bir şeyler tıkınırken çıkmışım. O kadar acıktığımın farkında değildim... Abi seni de özlemişiz, iyi ki geldin... _________________ AB Rh (-), Tenere660
Ankara Kale Grubu
Tarih: 17.02.2006 - 19:56 Mesaj konusu:
kisklandik.ama:
-oldman i bir de guleryuzlu gorebilecekmiyiz. ne de olsa onunla ortak bir yanimiz var.sagolsun bazi arkadaslar bizleri cinar listesine koymuslar.
-12-13 kisiydik:kim kimdir?
-no woman,no cry mi? yoksa hepiniz ,hanimlar tarafindan,sevgililer gununu hatirlamadiginiz icin evden sepetlendiniz mi? .baksaniza tarihler denk dusuyor.
-mekan sicak ve sik.neredir acaba?ankaraya gelince bir adresimiz olsun .
- neseniz bol olsun,isleriniz rast gitsin,saglikli kalin.
Tarih: 17.02.2006 - 20:42 Mesaj konusu:
Keyifleriniz daim olsun... Havalar ısındıkça daha kalabalık olursunuz inşallah... Ankaraya sevgiler... :alkış _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Keyifleriniz daim olsun... Havalar ısındıkça daha kalabalık olursunuz inşallah... Ankaraya sevgiler... :alkış
Biz zaten kalabalıkız,Şu anda 76 kişi ile Toplantı ve gezilerimiz hiç ara vermeden sürüyor.
yeni kurduğumuz www.motur.net sitemizde faliyetlerimiz devam etmekte.
Bu toplantı resimleri oldman2003 kendi istegi dorultusunda burda yayınlanmış.Toplantıya gelen MT üyelerinin bundan haberi bile yoktu.
Tarih: 18.02.2006 - 16:28 Mesaj konusu:
sevgili zorba,
Alıntı:
Biz zaten kalabalıkız
demis,bilmiyorduk ,ogrendik.ama yine de cumoni gibi biz de diyoruz ki:daha kalabalik olursunuz insallah.bunun olcusu var mi?var tabiiki zorba.kac tane hanim var aranizda,resimlerde hic gozukmuyor.asil,o zaman kalabalik olursunuz.
sevgiler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız