Tarih: 18.02.2006 - 16:04 Mesaj konusu: Kanuni Racer200 tokatta bi arkadaşım aldı taze fotolar
arkadaşımın aldığı motoru test ettim ve hoşumada gitti arkadaşlar motor parasının hakkını veriyo katalog resimlerinde göründüğü kadar dandik değil ben şahsen motoru kawasaki zx9 a benzettim soracağınız sorular olursa yardımcı olurum şimdi fotoları koyuyorum yorumlar sizin resimleri cep telefonundan çektim fotoğraf makinası yoktu valla
özelliklede arka taraftan zx9 u çok andırıyo
_________________ Yunus Emre YÜCE
2006 CBR600F (60 AB 600)
güzel kazasız belasız sürmek dileklerimle.
:!: hemen söylemek isterim sadece motor almak değil, keramet korumalı kıyafetler ile sürmekte :!:
umarım bunlarıda dikkate almışsınızdır.
hadi kalın sağlıcakla _________________ MAKYNANIZDAN HIZLI 4 TEKER YOK! GAZA GELMEYYN.
valla kardeş süper hayırlısı olsun diyelim.bende motor almayı düşünüyodum burdan da görmem iyi oldu. ybr 125,cbr 125 arasında gidip geliyodum şimdi birde bu cıktı kafayı yicem valla.siz hangisini tavsiye edersiniz
Hayırlı olsun.
Gerçekten katologtaki resim motoru daha dandik gösteriyor, arkadan gözüken çift egzozst hoş gelmedi bana, birde en çok aynaları olmadığı tartışılıyorduki koca koca iki tane aynası var sanki sürücünün gözüne sokarcasına koymuşlar daha kibar olabirdi. _________________ Kötüyüm ben kötüyüm
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız