Tarih: 18.02.2006 - 23:49 Mesaj konusu: bu aksam tmf odul toren lerı gece sındeydım donuste ne oldu
ne mı oldu gayet sakın bırsekılde park orman dan çıktım gelıyorum ılerde kırmızı ışıgı gordum ve yavasladım sonra vıtesı 1 e aşdım sonra yanıma bır tıpo yanastı muzıgın sesı sonuna kadar acık ve ıcınde 3 veya 4 kısı vardı yesıl yandı ve kalktık b u tıpo yanımdan ayrılmıyor ama bır sonrakı ısıga geldık ve ben ufak bır ara gazı ıle vitesı 1 attım bekler ken bu tıpo basladı eksozu bagırt maya sonra da bana bakıp duruyor yesıl yandı bu roket gıbı fırladı tahmınım ce amacı benı gaza getırmek tı ama ben gayet sakın kalktım ve bılerek fazla gaz vermeden kalktım ama bu ılerde yavasladı ve tam ben yanın dan gecerken onume kırdı ben frene bastım ve yavasladım sonra yıne gazladı ve yıne yavasladı ben sag serıde gectım bu delı etrafımda donmeye basladı ve acıkcası korktum sonra gıttıler ben de ohh dedım ve yoluma devam ettım e5 te gıderken bır arac oylehızlı arkama yanastı ve fren yaptıkı az kalsın bana vuruyordu sonra yanıma geldı bırde baktım yıne o manyak adam bana taktı ama adam sankı benı dusurmeye takmıstı enson e5 te bır kenara yanastım ve bır sıgara ıctım sonra yoluma devam ettım
Tarih: 18.02.2006 - 23:51 Mesaj konusu:
geçmiş olsun..böyleleride var işte..tamamen cahil insanlar..ama sen yinede olgun davranmışsın..kutlarım.. _________________ Rüzgarın nasıl estiği farketmez asıl fark yaratan yelkenlerinizi rüzgara karşı nasıl açtığınızdır.
Tarih: 18.02.2006 - 23:55 Mesaj konusu:
abi madem durdun yokmuydu yol kenarında bi taş şöyle iricesinden plakanı kapatsan cama yanaşsan vurunca beynini dağıtsan kim yakalar seni şimdi bende yazardım ellerine sağlık ellerin dert görmesin diye _________________ A Rh(+)
Tarih: 18.02.2006 - 23:56 Mesaj konusu:
rangerover, Geçmiş olsun.. Böyle hayvanlara yapılıcak en güzel şey yanında emanet taşımaktır. Gerektığınde sıkıcaksın havaya bak bida motorculara dalaşabiliyomu. Kuru sıkı tabikide.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 19.02.2006 - 00:04 Mesaj konusu:
bi molotof çakacan olimpiyat meşalesi gibi tüttürecen hiç acımıycan tekerleklere
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
bi noktada sende haklısın ama ya bugün şimdi ziyaret kabul ediyor olsaydın bu dallamalar ne yapacaklardı sence ben kısaca özetleyim; usta nasılda haddini bildirdim amma ikide bira açılacak şişe bacak arasında yanında meze motorcu....
nasıl dönüyodu ama bende iyi sıkıştırdım hani...
benim anam ağlıycana onun anası ağlasın _________________ A Rh(+)
Tarih: 19.02.2006 - 00:07 Mesaj konusu:
abı senın motor racıng sanırım neden basıp gıtmedın ya keske uzasaydın soyle bı gaz acsaydın hayatta yakalayamazlardı senı neyse tabı onlarda ayrı bı hayvan ama neyse
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 19.02.2006 - 00:09 Mesaj konusu:
Öyle bir durumda bu kadar mantıklı davranabilmek kolay değil,ben yapamazdım doğrusu.Tebrikler _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tarih: 19.02.2006 - 00:10 Mesaj konusu:
rangerover, Öyle düşünme sen orda kendini savunuyosun. Düz yolda giderken yanında efendi efendi giden bi arabaya yap demiyorum. Senin canına kast eden şerefsize yap diyorum. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
böyle durumlarda en doğru şey plakasını alıp trafik polisine bildirmek.gerçi ben 10 yıldır motor üstündeyim defalarca aynı olayı yaşadım ve trafik polisine bildirdim ama kaçı cezasını gördü bilmiyorum.artık bende böyle sıkıştırmalarda gazlayıp uzuyorum çoğu zaman.napalım çıkıyo aradabir işte.
Okurken sinirlerim gevşedi vallahi. İyi sakin davranmışsın. Sonuçta kazanan sen olmuşsun. :alkış Çünkü ikiteker üzerinde olan sensin ve keskin sirke olursan kendi küpüne zarar verirsin. Aynı sakinliği gösterebilmeyi çok isterdim. İnan ki sabrına hayran kaldım. Darısı başıma. _________________ Yasal Umut Taciri Geldi Hanymmmmmmm...........
arkadaslar bu ülkede polis diye bişey var bu tip bi ihbarda adamı evinden alırlar ama şikayetci olursan... peşini kovalarsan bu arada uğrasmak da ıstemeyebilirsin ama eskilerin bi lafı vardır - akıllı aklını kullandımı deli korkuttum sanır - _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
En son DarkHaze tarafından 19.02.2006 - 02:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız