Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu aksam tmf odul toren lerı gece sındeydım donuste ne oldu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu aksam tmf odul toren lerı gece sındeydım donuste ne oldu

bu aksam tmf odul toren lerı gece sındeydım donuste ne oldu
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
rangerover
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 18.02.2006 - 23:49    Mesaj konusu: bu aksam tmf odul toren lerı gece sındeydım donuste ne oldu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne mı oldu gayet sakın bırsekılde park orman dan çıktım gelıyorum ılerde kırmızı ışıgı gordum ve yavasladım sonra vıtesı 1 e aşdım sonra yanıma bır tıpo yanastı muzıgın sesı sonuna kadar acık ve ıcınde 3 veya 4 kısı vardı yesıl yandı ve kalktık b u tıpo yanımdan ayrılmıyor ama bır sonrakı ısıga geldık ve ben ufak bır ara gazı ıle vitesı 1 attım bekler ken bu tıpo basladı eksozu bagırt maya sonra da bana bakıp duruyor yesıl yandı bu roket gıbı fırladı tahmınım ce amacı benı gaza getırmek tı ama ben gayet sakın kalktım ve bılerek fazla gaz vermeden kalktım ama bu ılerde yavasladı ve tam ben yanın dan gecerken onume kırdı ben frene bastım ve yavasladım sonra yıne gazladı ve yıne yavasladı ben sag serıde gectım bu delı etrafımda donmeye basladı ve acıkcası korktum sonra gıttıler ben de ohh dedım ve yoluma devam ettım e5 te gıderken bır arac oylehızlı arkama yanastı ve fren yaptıkı az kalsın bana vuruyordu sonra yanıma geldı bırde baktım yıne o manyak adam bana taktı ama adam sankı benı dusurmeye takmıstı enson e5 te bır kenara yanastım ve bır sıgara ıctım sonra yoluma devam ettım
Başa dön
rangerover Çevrimdışı rangerover Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
independent
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.02.2006 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun..böyleleride var işte..tamamen cahil insanlar..ama sen yinede olgun davranmışsın..kutlarım..
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi madem durdun yokmuydu yol kenarında bi taş şöyle iricesinden plakanı kapatsan cama yanaşsan vurunca beynini dağıtsan kim yakalar seni şimdi bende yazardım ellerine sağlık ellerin dert görmesin diye
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 18.02.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle yaratıklar çıkıyo işte arada Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim . Geçmiş olsun bi bela çıkmamış
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 18.02.2006 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rangerover, Geçmiş olsun.. Böyle hayvanlara yapılıcak en güzel şey yanında emanet taşımaktır. Gerektığınde sıkıcaksın havaya bak bida motorculara dalaşabiliyomu. Kuru sıkı tabikide.. Göz kırpıyorum
rangerover
Üye
Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 18.02.2006 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel kardesım ozaman bır anlamı kalmazdı kı benım onlardan bır farkım oyle degılmı ?
Başa dön
rangerover Çevrimdışı rangerover Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
spiderzx6r
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2006 - 00:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi molotof çakacan olimpiyat meşalesi gibi tüttürecen hiç acımıycan tekerleklere

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

bi noktada sende haklısın ama ya bugün şimdi ziyaret kabul ediyor olsaydın bu dallamalar ne yapacaklardı sence ben kısaca özetleyim; usta nasılda haddini bildirdim amma ikide bira açılacak şişe bacak arasında yanında meze motorcu....
nasıl dönüyodu ama bende iyi sıkıştırdım hani...
benim anam ağlıycana onun anası ağlasın
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 19.02.2006 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abı senın motor racıng sanırım neden basıp gıtmedın ya keske uzasaydın soyle bı gaz acsaydın hayatta yakalayamazlardı senı neyse tabı onlarda ayrı bı hayvan ama neyse
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 19.02.2006 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öyle bir durumda bu kadar mantıklı davranabilmek kolay değil,ben yapamazdım doğrusu.Tebrikler Dil çıkarıyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 19.02.2006 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rangerover, Öyle düşünme sen orda kendini savunuyosun. Düz yolda giderken yanında efendi efendi giden bi arabaya yap demiyorum. Senin canına kast eden şerefsize yap diyorum.
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 19.02.2006 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle durumlarda en doğru şey plakasını alıp trafik polisine bildirmek.gerçi ben 10 yıldır motor üstündeyim defalarca aynı olayı yaşadım ve trafik polisine bildirdim ama kaçı cezasını gördü bilmiyorum.artık bende böyle sıkıştırmalarda gazlayıp uzuyorum çoğu zaman.napalım çıkıyo aradabir işte.
Başa dön
kocaEko Çevrimdışı kocaEko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motobey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 19.02.2006 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Rangerover,

Okurken sinirlerim gevşedi vallahi. İyi sakin davranmışsın. Sonuçta kazanan sen olmuşsun. :alkış Çünkü ikiteker üzerinde olan sensin ve keskin sirke olursan kendi küpüne zarar verirsin. Aynı sakinliği gösterebilmeyi çok isterdim. İnan ki sabrına hayran kaldım. Darısı başıma. Dil çıkarıyorum
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 19.02.2006 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Var böyle sapıklar kardeşim, bulaşmamak lazımdır; uzak durmak lazımdır. Beladır bunlar; laftan da anlamazlar, katil ederler adamı :!:

Bir de bunların silecek suyu kullananları vardır ki, yakalayıp ağzına şeyedesin gelir... Aşağılık, insan müsveddeleri...

Geçmiş olsun kardeşim! En doğrusunu yapmışsın! Dil çıkarıyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.02.2006 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Plakasını alıp burada açıklasaydın ya..

Bu gibilere aslında içimizde imkanı olanlar (Trafikte komiser- tanıdık vs) belki bir yaptırım yolu bulabilirler..
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 19.02.2006 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu ülkede polis diye bişey var bu tip bi ihbarda adamı evinden alırlar ama şikayetci olursan... peşini kovalarsan Öfkeliyim bu arada uğrasmak da ıstemeyebilirsin ama eskilerin bi lafı vardır - akıllı aklını kullandımı deli korkuttum sanır -

En son DarkHaze tarafından 19.02.2006 - 02:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DarkHaze Çevrimdışı DarkHaze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal