Bence cok sahane bir alet olmus..Bravooo..Hele o Hexagonal Akrapoviclerden cikan alevler beni cezbetti..
ATEEEES ET !! _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 20.02.2006 - 01:10 Mesaj konusu:
abi resimler süper motor da süper fakat o depodan göstergelere doğru birkaç şeffaf hortum gidiyor onları anlayamadım.vücüda kan pompalıyo olmasın _________________
fakat o depodan göstergelere doğru birkaç şeffaf hortum gidiyor onları anlayamadım.
O seffaf hortum tankin havalandirmasi..
Seri yapimdaki tankin icinde olan havalandirma borusu bu yaris versiyonlarinda kullanilan carbon tanklarda yok ..Bu yüzden distan havalandirma ekleniyor.. :!:
AteSh demiş ki:
bunun standart resımlerı mevcutmu?
Satisi 2-3 hafta önce basladi ..Her yerde internette dolu resimleri ..Ama senin icin bir kac tane ekliyeyim ..
_________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Sino abi
gene bitirdin beni yaaa o nasıl makina olmuş yahuuuu... :alkış
Ya ne bileyim ben ...
Elimde olsa bütün racing makineleri alacagim büyük bir garajda sira sira yan yana duracaklar..Ve arkada duvarda o makineye ait yaris montum ve kaskim duracak...
Istedigim zaman gidip sadece o makineye ait olan yaris montunu ve kaskini,eldivenlerini ve cizmesini giyip cikacagim disari ..
Süzüle süzüle uzaklara dogru uzanacagim... _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Tarih: 20.02.2006 - 03:24 Mesaj konusu:
Alıntı:
Istedigim zaman gidip sadece o makineye ait olan yaris montunu ve kaskini,eldivenlerini ve cizmesini giyip cikacagim disari
Yahu aynen bende senin gibi düşünüyorum sino kardeş 3 tane motor var hala satılık motorlara bakıyorum ne olacak bizim bu halimiz _________________ Honda Ynnova 125
Honda CBF 250
Honda Transalp 650
Suzuki Hayabusa 1300
Istedigim zaman gidip sadece o makineye ait olan yaris montunu ve kaskini,eldivenlerini ve cizmesini giyip cikacagim disari
Yahu aynen bende senin gibi düşünüyorum sino kardeş 3 tane motor var hala satılık motorlara bakıyorum ne olacak bizim bu halimiz
Ohooo kardes sen ballisin yaaaaa üc makine heee _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız