Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2006 ZX10R ilk Süperbike resimleri..!!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2006 ZX10R ilk Süperbike resimleri..!!!!!!!!!!

2006 ZX10R ilk Süperbike resimleri..!!!!!!!!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 20.02.2006 - 00:47    Mesaj konusu: 2006 ZX10R ilk Süperbike resimleri..!!!!!!!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence cok sahane bir alet olmus..Bravooo..Hele o Hexagonal Akrapoviclerden cikan alevler beni cezbetti.. Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum

ATEEEES ET !! Çok gülüyorum

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mertaltinok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.02.2006 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay bana vaylar bana. ne acayip 1 alet yaw.ne mühendisler ne tasarımcılar var dünyada be kardeşim... :alkış
Başa dön
mertaltinok Çevrimdışı mertaltinok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 20.02.2006 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi resimler süper motor da süper Dil çıkarıyorum fakat o depodan göstergelere doğru birkaç şeffaf hortum gidiyor onları anlayamadım.vücüda kan pompalıyo olmasın Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara,TR

MesajTarih: 20.02.2006 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunun standart resımlerı mevcutmu?
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 20.02.2006 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavatoRR demiş ki:
fakat o depodan göstergelere doğru birkaç şeffaf hortum gidiyor onları anlayamadım.

O seffaf hortum tankin havalandirmasi..
Seri yapimdaki tankin icinde olan havalandirma borusu bu yaris versiyonlarinda kullanilan carbon tanklarda yok ..Bu yüzden distan havalandirma ekleniyor.. :!:

AteSh demiş ki:
bunun standart resımlerı mevcutmu?

Satisi 2-3 hafta önce basladi ..Her yerde internette dolu resimleri ..Ama senin icin bir kac tane ekliyeyim .. Göz kırpıyorum

sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 20.02.2006 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino abi
gene bitirdin beni yaaa Şok oldum Şok oldum o nasıl makina olmuş yahuuuu... :alkış Dil çıkarıyorum
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 20.02.2006 - 02:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSX_R_1000 demiş ki:
Sino abi
gene bitirdin beni yaaa Şok oldum o nasıl makina olmuş yahuuuu... :alkış

Ya ne bileyim ben ... Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Elimde olsa bütün racing makineleri alacagim büyük bir garajda sira sira yan yana duracaklar..Ve arkada duvarda o makineye ait yaris montum ve kaskim duracak...
Istedigim zaman gidip sadece o makineye ait olan yaris montunu ve kaskini,eldivenlerini ve cizmesini giyip cikacagim disari ..
Süzüle süzüle uzaklara dogru uzanacagim... Bravo Bravo Bravo
DarkBlue
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.02.2006 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Istedigim zaman gidip sadece o makineye ait olan yaris montunu ve kaskini,eldivenlerini ve cizmesini giyip cikacagim disari

Yahu aynen bende senin gibi düşünüyorum sino kardeş 3 tane motor var hala satılık motorlara bakıyorum ne olacak bizim bu halimiz ? ?
Suzuki Hayabusa 1300
Başa dön
DarkBlue Çevrimdışı DarkBlue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

MesajTarih: 20.02.2006 - 03:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DarkBlue demiş ki:
Alıntı:

Istedigim zaman gidip sadece o makineye ait olan yaris montunu ve kaskini,eldivenlerini ve cizmesini giyip cikacagim disari

Yahu aynen bende senin gibi düşünüyorum sino kardeş 3 tane motor var hala satılık motorlara bakıyorum ne olacak bizim bu halimiz ? ?

Ohooo kardes sen ballisin yaaaaa üc makine heee ? Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
asterix
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.02.2006 - 07:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum abi bu ne sabah sabah gördum gaza getirdin Çok gülüyorum çok kötusun ya
Başa dön
asterix Çevrimdışı asterix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.02.2006 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asterix demiş ki:
Şok oldum abi bu ne sabah sabah gördum gaza getirdin Çok gülüyorum çok kötusun ya

valla ya fotoğraflar için teşekkürler sinan abi.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 20.02.2006 - 08:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makına cok cılgın bısey ee kawa yapsın artık Çok gülüyorum
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 20.02.2006 - 08:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sino eline sağlık kardeşim...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
crayzzeynep
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 20.02.2006 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of harikalar yahu cok şanslısn
Başa dön
crayzzeynep Çevrimdışı crayzzeynep Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

MesajTarih: 20.02.2006 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paramız yetmediki alalım bizde 1000 rr razı geldik Ağlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal