Tarih: 20.02.2006 - 18:25 Mesaj konusu:
bence deneme , biziklet işin temel taşı, ben bisiklette akrobat gibi oldum motordada scooterla başladım, sanki 10 yıldır sürüyo gibi kullandım, sen bisikletle alış , motora başlarsın koçum aceleye gerek yok, çünkü 2 teker işi zordu en başta, hele hiç binmemişsen iki tekere, scooter gibi bişeyle 80 e çıkmak ve ya atak olmak saniyesinde düşmenee yol açabilir, DENge herşeydir _________________ motorsiklet öyle bi?eydirki, asla anlatylamaz, YA?ANIR, byrakyn hyz ve güzellik sizi nereye götürüyorsa götürsün
hele bi sakin, kendim için sormuyorum. ben az çok binebiliyorum _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Tarih: 20.02.2006 - 18:47 Mesaj konusu:
binilebilir de sürülemez büyük ihtimal , bisiklete binip birkaç metre sürmeye çalışana çocuk ne kadar düşerse o kadar motordan düşer. _________________ "son kozum olsun zorda sukunet"
SGP KJMR
bisiklet sart her acidan hata iyi bir bisiklet kullanicisi olmak dahada iyi olur cunku ters bi durumda vucut refleks gelistirmeyi bisiklete ogreniyo.. birde motoru yolda adam yerine koymayan insanlar bisikleti hic umursamiyo bolece cok iyi bir sekilde insanlarin tepkilerini ne durumda ne haraket ediceklerini cok iyi ogreniyosun ..... motorcu icin cok cok faydalari var... bide sole dusunun ayakta duramayan bi bebek nasil yurusun kossun....
kulağındaki salyangoz a ne kadar güvensen de olmazzz... denemeyin denetmeyin (kısa yoldan kurtulmayı düşündüğün biriyse diyeceğim yok) _________________ 0 Rh (+) 11/06/1975
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız