Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bisiklete binemeyen motora binebilir mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bisiklete binemeyen motora binebilir mi?

Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:10    Mesaj konusu: bisiklete binemeyen motora binebilir mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hani şöyle kolay yollu scooter'la filan başlasa...
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
46CeM46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Kozyata?y

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Denge için çok önemli bisiklete binmeyi bilmek Dil çıkarıyorum
Başa dön
46CeM46 Çevrimdışı 46CeM46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bisiklette denge kurmayı ogrendikten sonra 50cc de sorun yaşamaz ama cem inde dedigi gibi dengeyi kavraması gerek
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hani şöyle kolay yollu scooter'la filan başlasa...

abi bisiklete binmekle dengede durmasını öğrenmek daha mantıklı.önce motor bence yanlış benim görüşüm Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbulllll

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapan yapar yaa,dengeli bir insansa yapar bence,vücut dengesi yani Göz kırpıyorum isteyince yapılamayacak şey yok..ama kim bu bisiklete binmeyen merak ettim doğrusu Şok oldum
Başa dön
ecemcan Çevrimdışı ecemcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_Speedfight_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence deneme Çok gülüyorum , biziklet işin temel taşı, ben bisiklette akrobat gibi oldum motordada scooterla başladım, sanki 10 yıldır sürüyo gibi kullandım, sen bisikletle alış , motora başlarsın koçum aceleye gerek yok, çünkü 2 teker işi zordu en başta, hele hiç binmemişsen iki tekere, scooter gibi bişeyle 80 e çıkmak ve ya atak olmak saniyesinde düşmenee yol açabilir, DENge herşeydir Göz kırpıyorum
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Speedfight_,
Alıntı:

bence deneme

hele bi sakin, kendim için sormuyorum. ben az çok binebiliyorum Göz kırpıyorum
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_Speedfight_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum ok dost, doğru diosn iyi oz aman kim tutar seni, arkadaşına dediimi de ama :P:P
Başa dön
_Speedfight_ Çevrimdışı _Speedfight_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ruhcanr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Kırcali

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

binilebilir de sürülemez büyük ihtimal Bravo , bisiklete binip birkaç metre sürmeye çalışana çocuk ne kadar düşerse o kadar motordan düşer.
ruhcanr Çevrimdışı ruhcanr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yürümeyi öğrenmeden koşamazsın kardeş........
Başa dön
kocaEko Çevrimdışı kocaEko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JackTheRipper
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sirkeci-B.Düzü/iST veya Ayvalyk/Balykesir

MesajTarih: 20.02.2006 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olur neden olmasın ama bence bisiklet öğrenme şart

Volvo C30 '08
Başa dön
JackTheRipper Çevrimdışı JackTheRipper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2006 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bisiklete binemeyen motor kullanamaz !! Dil çıkarıyorum

İŞTE O KADAR !

Çünkü neden derseniz !

Motosiklet denilen cin arabasının annesi bisiklet, babası da otomobildir.

İyi bir motosiklet sürücüsü olabilmeniz için, her ikisini de (BİSİKLET ve OTOMOBİL) harika bir şekilde kullanmalisiniz...

Bisikleti ayakta tutamayan motoru zinhar tutamaz..
:alkış
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 20.02.2006 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki tekerlekli vasıta kullanmayı öğrenmek için pahalı ve tehlikeli bir yöntem Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Dengeyi bisiklette, trafiği otomobilde öğrenmek en az riskli olan yöntem bence,

İmkanı olmayan trafiği mecburen motorda öğrenecektir, ama dengeyi bisiklette öğrenmek, "en akıllıca" olanı .. Göz kırpıyorum

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***

En son WHISKEY tarafından 20.02.2006 - 19:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
batR6
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ..

MesajTarih: 20.02.2006 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bisiklet sart her acidan hata iyi bir bisiklet kullanicisi olmak dahada iyi olur cunku ters bi durumda vucut refleks gelistirmeyi bisiklete ogreniyo.. birde motoru yolda adam yerine koymayan insanlar bisikleti hic umursamiyo bolece cok iyi bir sekilde insanlarin tepkilerini ne durumda ne haraket ediceklerini cok iyi ogreniyosun ..... motorcu icin cok cok faydalari var... bide sole dusunun ayakta duramayan bi bebek nasil yurusun kossun....
Başa dön
batR6 Çevrimdışı batR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
MOROVA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AYDIN

MesajTarih: 20.02.2006 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kulağındaki salyangoz a ne kadar güvensen de olmazzz... denemeyin denetmeyin (kısa yoldan kurtulmayı düşündüğün biriyse diyeceğim yok) Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal