Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 yada ybr 125 lastik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 yada ybr 125 lastik

cbr 125 yada ybr 125 lastik
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bally
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2006 - 11:09    Mesaj konusu: cbr 125 yada ybr 125 lastik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motorlara standart lastiklerinin boyutundan daha kalın lastik takilabilir mi?
yoksa sigmaz mi?
Bravo
Başa dön
bally Çevrimdışı bally Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 21.02.2006 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takılır mesela bı cbr 125 vardı 150lık lastık takılmıstı yol tutusu ve frenı cok ıyı olmus dedı ama hızdan dusmus
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 21.02.2006 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takarsın ama Biker_BoyzZ, dostumunda dediği gibi son hızdan düşer, ben bi ybr'de 110/90 lastik görmüştüm mesela ama ne kadar takarsan tak ybr işte Gülümsüyorum
bally
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2006 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben anlamiyorum boyut olarak Üzgünüm ama kalin olur mu orjinaline gore
ya zaten ybr ne kadar hizli oluyor ki 130 deseniz zaten o kadar tecrübem yok 130 da olmasin 90 olsun yani Gülümsüyorum nasilsa ileride baska motor alma heevesim var gerci ybr m de yok ama alicam sanirim yada cbf Çok gülüyorum
Başa dön
yavuz364
Üye
Üye

MesajTarih: 21.02.2006 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bende cbr var ve lastikleri değiştirmek istiyorum ama merak ettim kaç girer diye bi ölçtüm 140 dan büyük olmaz :S 140 bile sürtebilir arada bikaç milim kalıyo (tabi lastik ölçüleri tam milimetrikse;)) hha bide jant ince olduğu için geniş lastiklerde şekil bozukluğu olur benim tahminimce ^o) bizimkilere uygun o tür bi lastik varmıdır acaba ^o) (ince jant için yani janta oturcak yeri ince üstü kalın)
birde acaba bunlara uygun daha değişik jant bulunmazmı yaa Üzgünüm
Başa dön
yavuz364 Çevrimdışı yavuz364 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bally
Üye
Üye

MesajTarih: 22.02.2006 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende onu demek istedim yani..
biraz daha genis lastik varmi uzunlugu kastetmiorum janti genis lastigi genis koca koca lastik diorum öle bi motora bisiklet lastigii gibi duruo :p
Başa dön
RaMSeN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d-devil demiş ki:
takarsın ama Biker_BoyzZ, dostumunda dediği gibi son hızdan düşer, ben bi ybr'de 110/90 lastik görmüştüm mesela ama ne kadar takarsan tak ybr işte Gülümsüyorum

Sen YBR ye ne demek istiyon hee.. Öfkeliyim

Yau bende YBRem için "Metzeller ME22" siparişi verdim.. Bakalım ne gibi değişiklik olacak..

Hayırlısı ile bi gelsin de... Bravo
Başa dön
RaMSeN Çevrimdışı RaMSeN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybrboys
Üye
Üye

MesajTarih: 22.02.2006 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ybr de kalın önermiyom mesela 100 / 90 geçme son sürat ve çekim düşer yakıt artar Üzgünüm hem ybr nin eti ne budu ne ben 5. vites 11.500 devirle çeki ve debrej balatası yeniyken 132 falan gördüm oda dim dik rampa aşagı deponun üstüne yatarak Gülümsüyorum ama deneyen varsa anlatsın ne oluyomuş bizde ögrenelim Dil çıkarıyorum
Başa dön
ybrboys Çevrimdışı ybrboys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak / Kdz. Eregli

MesajTarih: 23.02.2006 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takılır kardeş takılır yeterkı cant aynı ama genıslık bıraz artabılır Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=CO5FquuXWMc
Başa dön
crazyrider Çevrimdışı crazyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jant çapı aynı fakat lastik çapı daha buyuk lastik kullanınız.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 23.02.2006 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125 için tavsiye edebileceğim max ölçüler 110/70 ön 130/60 arka
http://www.honda-shop.de/product_info.php?cPath=40_5404_5430_5461&products_id=16542
daha büyük lastikte kullanılabilir, ancak balon gibi şişkin durucağı için lastiğin yol ile olan tutuşu değişir,tavsiye etmem.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
lizard
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.02.2006 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR'ye metzeller me-22 takılıyor. Çokta guzel oluyor. Tutusu direkt farkediyor fakat yakıt ve hız olayında ne gibi bir degisiklik oluyor onu daha gozlemlemedim. Malum zaten kendisi pek benzin kullanmıyor.
Hız olayına gelince pek bir fark olmadı gibi. Zaten ben de anca 90-100 gidiyorum. Yetiyor valla.
Ama paylaşmak isterim ki YBR'nin ustunde gelen benim hic begenemedigim sakura marka lastiklerle bile Kuşadası - Ortaklar arasındaki dağlık yoldaki virajlarda ne babayiğit racing'ler geçildi. Fatih sağolsun göstermiş oldu motor kadar sürücünün de önemini.
Başa dön
lizard Çevrimdışı lizard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RaMSeN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2006 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lizard demiş ki:
YBR'ye metzeller me-22 takılıyor. Çokta guzel oluyor. Tutusu direkt farkediyor fakat yakıt ve hız olayında ne gibi bir degisiklik oluyor onu daha gozlemlemedim. Malum zaten kendisi pek benzin kullanmıyor.
Hız olayına gelince pek bir fark olmadı gibi. Zaten ben de anca 90-100 gidiyorum. Yetiyor valla.
Ama paylaşmak isterim ki YBR'nin ustunde gelen benim hic begenemedigim sakura marka lastiklerle bile Kuşadası - Ortaklar arasındaki dağlık yoldaki virajlarda ne babayiğit racing'ler geçildi. Fatih sağolsun göstermiş oldu motor kadar sürücünün de önemini.

Valla hocam benim motor 11.500 de ve hala sakuralarla yol tepmeye devam ediyorum.. Çok merak ediyorum yeni lastikleri takınca nasıl olacak.. Bravo
Başa dön
RaMSeN Çevrimdışı RaMSeN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 25.02.2006 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence cbr 130 gecme arka tekerde 140 ıgrenc oluyor
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2006 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takılır yakıt tüketimi artar, yol tutuş artar falan filan
forumlarda bununla ilgili topicler zaten mevcut Öfkeliyim
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal