Tarih: 21.02.2006 - 11:20 Mesaj konusu:
takarsın ama Biker_BoyzZ, dostumunda dediği gibi son hızdan düşer, ben bi ybr'de 110/90 lastik görmüştüm mesela ama ne kadar takarsan tak ybr işte _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ben anlamiyorum boyut olarak ama kalin olur mu orjinaline gore
ya zaten ybr ne kadar hizli oluyor ki 130 deseniz zaten o kadar tecrübem yok 130 da olmasin 90 olsun yani nasilsa ileride baska motor alma heevesim var gerci ybr m de yok ama alicam sanirim yada cbf
ya bende cbr var ve lastikleri değiştirmek istiyorum ama merak ettim kaç girer diye bi ölçtüm 140 dan büyük olmaz :S 140 bile sürtebilir arada bikaç milim kalıyo (tabi lastik ölçüleri tam milimetrikse;)) hha bide jant ince olduğu için geniş lastiklerde şekil bozukluğu olur benim tahminimce ^o) bizimkilere uygun o tür bi lastik varmıdır acaba ^o) (ince jant için yani janta oturcak yeri ince üstü kalın)
birde acaba bunlara uygun daha değişik jant bulunmazmı yaa
bende onu demek istedim yani..
biraz daha genis lastik varmi uzunlugu kastetmiorum janti genis lastigi genis koca koca lastik diorum öle bi motora bisiklet lastigii gibi duruo :p
ben ybr de kalın önermiyom mesela 100 / 90 geçme son sürat ve çekim düşer yakıt artar hem ybr nin eti ne budu ne ben 5. vites 11.500 devirle çeki ve debrej balatası yeniyken 132 falan gördüm oda dim dik rampa aşagı deponun üstüne yatarak ama deneyen varsa anlatsın ne oluyomuş bizde ögrenelim
YBR'ye metzeller me-22 takılıyor. Çokta guzel oluyor. Tutusu direkt farkediyor fakat yakıt ve hız olayında ne gibi bir degisiklik oluyor onu daha gozlemlemedim. Malum zaten kendisi pek benzin kullanmıyor.
Hız olayına gelince pek bir fark olmadı gibi. Zaten ben de anca 90-100 gidiyorum. Yetiyor valla.
Ama paylaşmak isterim ki YBR'nin ustunde gelen benim hic begenemedigim sakura marka lastiklerle bile Kuşadası - Ortaklar arasındaki dağlık yoldaki virajlarda ne babayiğit racing'ler geçildi. Fatih sağolsun göstermiş oldu motor kadar sürücünün de önemini. _________________ Donsuz Binilir, KASKSIZ BYNYLMEZ...
-------------------------------------------
Siyah YBR125 - 0(Rh-)
YBR'ye metzeller me-22 takılıyor. Çokta guzel oluyor. Tutusu direkt farkediyor fakat yakıt ve hız olayında ne gibi bir degisiklik oluyor onu daha gozlemlemedim. Malum zaten kendisi pek benzin kullanmıyor.
Hız olayına gelince pek bir fark olmadı gibi. Zaten ben de anca 90-100 gidiyorum. Yetiyor valla.
Ama paylaşmak isterim ki YBR'nin ustunde gelen benim hic begenemedigim sakura marka lastiklerle bile Kuşadası - Ortaklar arasındaki dağlık yoldaki virajlarda ne babayiğit racing'ler geçildi. Fatih sağolsun göstermiş oldu motor kadar sürücünün de önemini.
Valla hocam benim motor 11.500 de ve hala sakuralarla yol tepmeye devam ediyorum.. Çok merak ediyorum yeni lastikleri takınca nasıl olacak..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız