Tarih: 22.02.2006 - 01:26 Mesaj konusu: Ya şimdi ne suçu var motorcunun!!!
ya arkadaşlar hep dikkat edelim diyoruz ama .. lanet olsun adam ne yapsın bugunde kozyatagından tuzlaya doğru otobandan geliyorum yeşil bi zx10 clio marka otomobile bi çarptı görmeliydiniz çok kötü yaaa dikkat edelim
özür dilerim bu video verilmiş ... kusura bakmayın arkadaşlar .. _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
evet bu video verilmişti hatta kullanan bayandı sesinden öyle anlaşılıyor yapacakta fazla birşeyi yok doğrusu peki senin gördüğün kaza nasıl oldu kim suçlu idi... _________________ Yamaha R1 2001 Kırmızı
Yoluna Halylar Serilir Sanma
U?runda Ömürler Verilir Sanma
De?erin Kyymetin Bilinir Sanma
Kayıt: Jan 08, 2006 Mesajlar: 252 Nereden: iZMiR-Kar?yyaka
Tarih: 22.02.2006 - 01:49 Mesaj konusu:
valla motor yada araba, bu türkiyenintrafiğinde çok dikkatli olacan arkadaş, ufacık çukurdan amortisörüm zarar görmesin diye kaçan bi hayvan her an tepenize çıkabilir
_________________ motordelisi.com un en genç üyesi Öykü Figen'in babasy Özer
direkt linki bu.. allaha emanet gidiyoruz. elimizde olmadan herşey olabiliyo. bende bugün avcılardan gelirken öyle kar çukurlarına rastladım ki yola biraz güvensem yerdeydim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız