Tarih: 22.02.2006 - 17:20 Mesaj konusu: Mondial zat 150 nasıl ??
arkadaşlar mondial zat 150 düşünüyorum. görünüş itibariyle çok şık bir motor. yakıtınını merak ediyorum. eğer kullanan varsa tavsiye eden veya şikayet eden varmı ??
O da her Çin malı gibi adidir. parana heba etme, yerli maz al. görüntü herşey değildir, ama canın çok önemli ve paran çöpe atılamayacak kadar değerli ona göre _________________ TIRTIL
2003 F 650GS
Kar?yyaka YZMYR
arkadaşım bence uzak dur kullanan bi arkdaşım var 4500 kmde kayış kopardı debriyaj sorunu varmışş kalkış cook kötü titretiyordu...görünüşü gercekten cook güzel ama bence biraz bekle fuarda bak incele fiyattra fedakarlık yap daha iyi bişeyler bak
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 28.02.2006 - 18:45 Mesaj konusu:
honda beat al derim onu alıcana 100 cc ama olsun honda _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
şöle söleyelim 110 km'yi geçmeyen bi motor(ibre öle diyo walla)frenleri cüssesine göre çok yetersiz(belki benım kullandığım öleydi bilemiyorum) bunu yanında çok rahat iyi gaz yiyen bi motor we iki kişi çok rahat yolculuk yapabileceğin hatta uzanarak yolculuk edebileceğin bi motor(ben 1,80 boyundayım uzanarak gidiyorum diyebilirim) ama kalite weya uzun ömürlülük hakkında pek bilgim yok ama pekde dayanıklı olduğunu sanmıyorum neyse alcaksan fena motor değil
Kayıt: Dec 17, 2005 Mesajlar: 75 Nereden: AHYLER DYYARI KIR?EHYR
Tarih: 28.02.2006 - 19:10 Mesaj konusu:
arkadaşım motor sürekli arıza veriyor aynısını iş arkadaşım kullanıyor çocuk yaz ayında servisten çıkmadı...
biraz para biriktir ve bekle herk adında motorlar çıkıyor adresleri www.herk.com
bu adresten motorları görebilirsin ve fiyatları çok cazip
ahahah arkadaşım 110'u geçemeyen bir motosiklet demiş ki bu hız bu araca çok fazla yani sınırları zorlamamak gerekiyor. Tüm bunların yanında scooterlar hız için üretilmemişlerdir. _________________ Hayat metronomum kalp aty?larymda sakly ..
Tarih: 04.03.2007 - 02:29 Mesaj konusu:
Allah selamet versin derim.Atsan atmazsın satsan satamazsın.O motor 110 yapıyosa benim 125R 190 falan yapıyodur.Çünkü tam gazda yanından mermi gibi geçiyorum.. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Tarih: 04.03.2007 - 13:19 Mesaj konusu:
Vallaha arkadaş herkes gibi bende diyorum görünüş itibari ile güzel olabilir ama o bir ÇİN sakın alma onun yerine ;
Yamaha BWS 100 , Honda Beat veya Activa al hem daha sağlam hemde JAPON. _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
çinlilere göre süper bir motor.........parana yazık servisten çıkmazsın onu alınca.......zart 150 _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız