Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Mondial zat 150 nasıl ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Mondial zat 150 nasıl ??

Mondial zat 150 nasıl ??
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mesut37
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 22.02.2006 - 17:20    Mesaj konusu: Mondial zat 150 nasıl ?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar mondial zat 150 düşünüyorum. görünüş itibariyle çok şık bir motor. yakıtınını merak ediyorum. eğer kullanan varsa tavsiye eden veya şikayet eden varmı ?? Gülümsüyorum
Başa dön
mesut37 Çevrimdışı mesut37 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 23.02.2006 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-11838.html

bakınız, 3100km oldu, tüm yorumlar , kullanıcı fikirleri...
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TIRTIL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 23.02.2006 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O da her Çin malı gibi adidir. parana heba etme, yerli maz al. görüntü herşey değildir, ama canın çok önemli ve paran çöpe atılamayacak kadar değerli ona göre Çok gülüyorum
Başa dön
TIRTIL Çevrimdışı TIRTIL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burki_gsxr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.02.2006 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 21 saniye:

Şok oldum Göz kırpıyorum

___________ burki_gsxr@hotmail.com ______suuuuuuuu_zuuuuuuuuu_kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Başa dön
burki_gsxr Çevrimdışı burki_gsxr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capoo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 28.02.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondialin görünüşü süper çok kaliteli görünüyor yerinde olsam alırdım arkasında uğur derin dondurucuları var hiç bir şey olmaz Dil çıkarıyorum
Başa dön
capoo Çevrimdışı capoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2006 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım bence uzak dur kullanan bi arkdaşım var 4500 kmde kayış kopardı debriyaj sorunu varmışş kalkış cook kötü titretiyordu...görünüşü gercekten cook güzel ama bence biraz bekle fuarda bak incele fiyattra fedakarlık yap daha iyi bişeyler bak Dil çıkarıyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 28.02.2006 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda beat al derim onu alıcana 100 cc ama olsun honda
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 28.02.2006 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şöle söleyelim 110 km'yi geçmeyen bi motor(ibre öle diyo walla)frenleri cüssesine göre çok yetersiz(belki benım kullandığım öleydi bilemiyorum) bunu yanında çok rahat iyi gaz yiyen bi motor we iki kişi çok rahat yolculuk yapabileceğin hatta uzanarak yolculuk edebileceğin bi motor(ben 1,80 boyundayım uzanarak gidiyorum diyebilirim) ama kalite weya uzun ömürlülük hakkında pek bilgim yok ama pekde dayanıklı olduğunu sanmıyorum neyse alcaksan fena motor değil
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eldemir_mehmet
Üye
Üye

Nereden: AHYLER DYYARI KIR?EHYR

MesajTarih: 28.02.2006 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım motor sürekli arıza veriyor aynısını iş arkadaşım kullanıyor çocuk yaz ayında servisten çıkmadı...
biraz para biriktir ve bekle herk adında motorlar çıkıyor adresleri www.herk.com
bu adresten motorları görebilirsin ve fiyatları çok cazip Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 39 saniye:

www.herk.com.tr
Başa dön
eldemir_mehmet Çevrimdışı eldemir_mehmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Motobuscu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.03.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahahah arkadaşım 110'u geçemeyen bir motosiklet demiş ki bu hız bu araca çok fazla yani sınırları zorlamamak gerekiyor. Tüm bunların yanında scooterlar hız için üretilmemişlerdir.
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.03.2007 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah selamet versin derim.Atsan atmazsın satsan satamazsın.O motor 110 yapıyosa benim 125R 190 falan yapıyodur.Çünkü tam gazda yanından mermi gibi geçiyorum.. Çok gülüyorum
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 04.03.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin harikası.............
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 04.03.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görünüş itibari ile güzel ama ne olursa olsun ÇİN.parana yazık etme

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 04.03.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallaha arkadaş herkes gibi bende diyorum görünüş itibari ile güzel olabilir ama o bir ÇİN sakın alma onun yerine ;
Yamaha BWS 100 , Honda Beat veya Activa al hem daha sağlam hemde JAPON.
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 04.03.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çinlilere göre süper bir motor.........parana yazık servisten çıkmazsın onu alınca.......zart 150 Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal