Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yeni lastik teknolojisi. Kawasaki işi bitirmiş!!!!....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yeni lastik teknolojisi. Kawasaki işi bitirmiş!!!!....

Yeni lastik teknolojisi. Kawasaki işi bitirmiş!!!!....
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
erhan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.02.2006 - 03:15    Mesaj konusu: Yeni lastik teknolojisi. Kawasaki işi bitirmiş!!!!.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1150ADV
Başa dön
erhan Çevrimdışı erhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.02.2006 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

höyynnnkkk...Bu nedir ya bole Çok gülüyorum Şok oldum

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SpArK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 23.02.2006 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buz için geliştirilmiş yanılmıyorsam
Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 23.02.2006 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu lastıklerle mukemmel hız yapılır kesınlıkle Çok gülüyorum
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum çok iğrenç bi resim bu.... Üzgünüm

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kacakci27
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 23.02.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne karı ya o motor maket ne yaptınız
PaSifiC
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BALIKESYR

MesajTarih: 23.02.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar besbelli photoshop Gülümsüyorum
Başa dön
PaSifiC Çevrimdışı PaSifiC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.02.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok yok kesinlikle yolda kaymaları engellemek için düşünülmüş bir mühendislik harikası... Çok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence iğrenç nişi olmuş çıkmış...
fiziğe aykırı bir durum söz konusu! bu kadar hızlı gidebilecek alet, böyle bir ale olamaz!!!
Başa dön
keremp Çevrimdışı keremp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
f85tr
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu üçgenler Çok gülüyorum donecek mi ? Şok oldum bu ne ya :S bunu yolda gormek lazım Çok gülüyorum
Başa dön
f85tr Çevrimdışı f85tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.02.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne ya allah aşkına fotoshop falanmı yoksa Çok gülüyorum
yolcu61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.02.2006 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte kawa farkı yakında lastiksiz modelide cıkarsa şaşmamak lazım
Başa dön
yolcu61 Çevrimdışı yolcu61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
f85tr
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu lastiklere ne kadar hava basmak lazım ? Çok gülüyorum
Başa dön
f85tr Çevrimdışı f85tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum balans ayarı istemes dimi bu lastikler.. Çok gülüyorum

Başa dön
taro Çevrimdışı taro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TIRTIL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 23.02.2006 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım tank paletlerinden esinlenmişler, çok güzel olmuş, yol tutuşu da mükemmel olur, yere temas eden alan çok fazla. Göz kırpıyorum
Başa dön
TIRTIL Çevrimdışı TIRTIL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.30 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal