Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorda ses sistemi olur mu???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorda ses sistemi olur mu???

motorda ses sistemi olur mu???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eldemir_mehmet
Üye
Üye

Nereden: AHYLER DYYARI KIR?EHYR

MesajTarih: 23.02.2006 - 14:37    Mesaj konusu: motorda ses sistemi olur mu??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar racing motorum var fakat müzik dinlemek istiyorum ama nasıl monte edilir orjinal olurmu bilmiyorum motorum rs 125 modifiye parçaları var mı??????? yardımlarınızı bekliyorum.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
eldemir_mehmet Çevrimdışı eldemir_mehmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 23.02.2006 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rs'e Gitmez'de Java'lara Falan Koyuyorlar.
Bence rs'de ßiraz Abes Kaçar.
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde Alanya da yürürken BMW si olan birinde gördüm. En azından sesini işittim. Akşam vaktiydi. Tam olarak tesisatı göremedim.
Bir de eski kasa ZZR de görmüştüm.
Ben pek taraftar değilim bu uygulamaya. En azından benim için dikkat bozucu.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LASTROMANTIC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bide scoter lara takıyolar çok müthiş ses çıkıyo bende yakından göremedim ama oto müzik sistemleri yapan bi arkadaş teklif etti hiç düşünmedim ama ben motosiklette çok saçma olur bence
Başa dön
LASTROMANTIC Çevrimdışı LASTROMANTIC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda goldwing lerde standart clarion müzik seti standart.eskiden bende 93 model mz ye taktırmıştım şimdi mp3 playerler çıktı daha rahat oluyor.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencce motorda ses sistemi cok iyi olur bi 40-50 km le yavaş yavaş gezerken bi de muzıkgını dinlersin cok tatlı olur ....
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
LASTROMANTIC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar goldwing lerde müzik tabiki güzel olur dinlenirde bi racing motorda böyle bişiyi hayal edebiliyomusunuz allahaşkına ya
Başa dön
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eldemir_mehmet,

arkadas,sen delimisin,muzik sistemini hem de race motora taktirmayi dusunuyorsun.allah seni ve civarinda olanlari korusun.sen bu isten vazgec,veya soyle,goldwing gibi,agir bir alet alirsin.onda bu duzen var.ama once biraz akillanmali ve yaslanmalisin Çok gülüyorum

LASTRO-MANTİC,
nikin guzel.birde bu yazdigimiz gibi deneyelim dedik.o da guzel ses veriyor.evet,forumlarda,scooterine taktirip dolasan bir arkadas vardi.ama ,o,hic degilse scooterdi,scooteRRR degildi Gülümsüyorum

sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ipod ve kulaklık dene Çok gülüyorum
mp3 player,radyo falan.olur ama müzik ile yolculuk dikkat dağıtır bence Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
capoo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 23.02.2006 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben tavsiye etmiyorum geçenlerde arkadaşın birisi müzik dinlerken dikkati dağılıp kaza yapmış
Başa dön
capoo Çevrimdışı capoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LASTROMANTIC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heyocan nasıl yazarsan yaz neticede nik aynı baba motorda müzik bozar bu muhabbette burda biter Gülümsüyorum
Başa dön
memo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.02.2006 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet var tabıı satan yerıde bılıyorummm canawarrrrrrrrrr gıbı oluyorrrrrrrrrrr racıng uzerındee bıraz dusuk hızlarda sahıl kenarından gecerken dam tıss damm tıs underground manyagı yapmakk ne guzell oluyorrrrrrrrrr
Başa dön
memo Çevrimdışı memo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ajlan813
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Malatya

MesajTarih: 23.02.2006 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağ bileğinizi biraz aşağı vurun, asıl sesin güzelliği o zaman çıkar bence..
Bu arada mp3 çalardan çıkış alıp, kaskın içine önceden yerleştirilmiş kulaklık(sünger kaplı hoparlör tarzı)lara uzatılabiliyor. Minton'un boyna asılabilen mp3'ü var mesela.. çektin mi 15 cm kabloyu, keyfine bakarsın. yanlış mıyım beyler?
Başa dön
Ajlan813 Çevrimdışı Ajlan813 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cenkkut
Üye
Üye

Nereden: izmir/alsancak

MesajTarih: 23.02.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eheuhe, basligi gordum yillar oncesi aklima geldi! Yil 1996-1997. Vespalar Çeşme'de daha yeni yeni moda oluyor... Kuzenim Yepyeni bir Dt 125 almıs ve vespayi bana hediye etmisti. Motorla tanismam boyle olmustu zaten =) Inanmiycaksiniz o yillarda 15 motorluk suruler halinde gezerdik =)

TAbii en hiperaktif olan ben, bilmem kac tane en buyuk boy pille calisan muzik setini koli bantlariyla Vespa Zip'e baglamistim. Hayatimda bu kadar eglendigimi hatirlamiyorum. =)
Başa dön
cenkkut Çevrimdışı cenkkut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
H_a_K_a_N
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.02.2006 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla dostum oluyo scoter leri modifiye edip takan war mesela motora nos bile takıyolar ama scootere baskasını görmedim bazı kisiler inanmaya bilir ama gerçek inanmassanoz googlede polini,aerox aratı kesin bitane görürsünüz Dil çıkarıyorum
Başa dön
H_a_K_a_N Çevrimdışı H_a_K_a_N Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal