Kayıt: Dec 17, 2005 Mesajlar: 75 Nereden: AHYLER DYYARI KIR?EHYR
Tarih: 23.02.2006 - 14:37 Mesaj konusu: motorda ses sistemi olur mu???
arkadaşlar racing motorum var fakat müzik dinlemek istiyorum ama nasıl monte edilir orjinal olurmu bilmiyorum motorum rs 125 modifiye parçaları var mı??????? yardımlarınızı bekliyorum..
Geçenlerde Alanya da yürürken BMW si olan birinde gördüm. En azından sesini işittim. Akşam vaktiydi. Tam olarak tesisatı göremedim.
Bir de eski kasa ZZR de görmüştüm.
Ben pek taraftar değilim bu uygulamaya. En azından benim için dikkat bozucu.
bide scoter lara takıyolar çok müthiş ses çıkıyo bende yakından göremedim ama oto müzik sistemleri yapan bi arkadaş teklif etti hiç düşünmedim ama ben motosiklette çok saçma olur bence
Tarih: 23.02.2006 - 18:54 Mesaj konusu:
eldemir_mehmet,
arkadas,sen delimisin,muzik sistemini hem de race motora taktirmayi dusunuyorsun.allah seni ve civarinda olanlari korusun.sen bu isten vazgec,veya soyle,goldwing gibi,agir bir alet alirsin.onda bu duzen var.ama once biraz akillanmali ve yaslanmalisin
LASTRO-MANTİC,
nikin guzel.birde bu yazdigimiz gibi deneyelim dedik.o da guzel ses veriyor.evet,forumlarda,scooterine taktirip dolasan bir arkadas vardi.ama ,o,hic degilse scooterdi,scooteRRR degildi
Sağ bileğinizi biraz aşağı vurun, asıl sesin güzelliği o zaman çıkar bence..
Bu arada mp3 çalardan çıkış alıp, kaskın içine önceden yerleştirilmiş kulaklık(sünger kaplı hoparlör tarzı)lara uzatılabiliyor. Minton'un boyna asılabilen mp3'ü var mesela.. çektin mi 15 cm kabloyu, keyfine bakarsın. yanlış mıyım beyler?
Tarih: 23.02.2006 - 20:39 Mesaj konusu:
Eheuhe, basligi gordum yillar oncesi aklima geldi! Yil 1996-1997. Vespalar Çeşme'de daha yeni yeni moda oluyor... Kuzenim Yepyeni bir Dt 125 almıs ve vespayi bana hediye etmisti. Motorla tanismam boyle olmustu zaten =) Inanmiycaksiniz o yillarda 15 motorluk suruler halinde gezerdik =)
TAbii en hiperaktif olan ben, bilmem kac tane en buyuk boy pille calisan muzik setini koli bantlariyla Vespa Zip'e baglamistim. Hayatimda bu kadar eglendigimi hatirlamiyorum. =)
walla dostum oluyo scoter leri modifiye edip takan war mesela motora nos bile takıyolar ama scootere baskasını görmedim bazı kisiler inanmaya bilir ama gerçek inanmassanoz googlede polini,aerox aratı kesin bitane görürsünüz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız