Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - scooter'la en uzağa kim gitti?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

scooter'la en uzağa kim gitti?

scooter'la en uzağa kim gitti?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 23.02.2006 - 16:30    Mesaj konusu: scooter'la en uzağa kim gitti? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydi bakalım, scooter'la en uzağa kim gitti?

kaç km gitti ?

kaç saatte gitti?

hangi scooter'la gitti?
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
burki_gsxr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.02.2006 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben;mondialle gittim hemde istanbuldan edirneye Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 21 saniye:

uzak ama Dil çıkarıyorum

___________ burki_gsxr@hotmail.com ______suuuuuuuu_zuuuuuuuuu_kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Başa dön
burki_gsxr Çevrimdışı burki_gsxr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CeLLaT86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 23.02.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Activa ortalama 70km/hızla 8 saatte Çanakkale'ye gittim(300km).2003 modeldi.Daha sonra CGL ile gittim onlada 5 saat sürdü :alkış
emoak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 23.02.2006 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Edirne'den Çanakkale'ye Mondial 125 MT scooter ile gittim. Yol boyunca sık sık mola verdim özellikle Keşan'da bir buçuk saat oyalandım, yemek yedim, dolaştım vs.
Yolculuk toplam 7 saat sürdü ama bunun en fazla 4 saati yolda geçti. Ve bunun içinde feribotla karşıya geçiş de var. Ortalama hızım 70 km/s idi.
Böyle işte...

Ancak şunu savunuyorum, bir scooter veya herhangi bir motosiklet ile dünyayı dönebilirsin, bu cesaretine ve tecrübene bağlı. Ancak bir scooterın maksimum faydası şehir içindedir. Bir enduroyu salt asfaltta sürmek gibi scooter ile uzun yol performanssızdır. Motosikleti üretim amacına uygun kullanmak en doğrusu ki şehirler hatta ülkeler arası yolculuk için en rahatı enduro/touring veya sport/touringtir.

BOO_74, sanırım senin uzun yol planların var, altında ne olursa olsun koruman tam olsun, yanında gerekli malzemeler olsun gerisini takma kafana, yola çıktın mı bir kere elbet varırsın gideceğin yere...

Sevgiler...

Suzuki XF 650 Freewind Tykla Isyrayym
Başa dön
emoak Çevrimdışı emoak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mutluemlak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 23.02.2006 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ister inanın ister inan mayın benim bir arkadaşım asya 150t ile tokata gitti ve geldi kaç saatte gittiğini bilmiyorum ama otobüsten iki saat geç gittim demişti ve gerçekti!!!!
emoak ın dediği gibi isteyen herkes scuter veya mopedle eğer cesaretliyse gideceği yere varır..
Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
debbah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben istanbuldan bursaya gittim iki kez ama ikisinde de hile yaptım... izmiti dolanmayıp feribota bindim. o sıralar izmitte çok çevirme var diyordunuz forumda benim de ehliyetim yoktu. bi seferinde dönüşte iyice hile yapıp yalovadan direkt yenikapıya geçtim o uzun yol sayılmaz Çok gülüyorum

bir dahakine hile yapmıcam. hem artı ehliyetim de var. arkama dedemi oturtturdum uludağın zirvesine çıktık 125 mt bi problem yapmadı çok şükür Göz kırpıyorum

ortalama 80 ila 90 la gittim. tuzlada ışıklarda yanımda duran arabalarla aynı feribota bindik ancak orhangazi ışıklarda ayrıldık. arabadan çok farkı yok bu bizim ufaklıkların Bravo
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emoak,
Alıntı:

BOO_74, sanırım senin uzun yol planların var,

walla kaşınmıyorum desem yalan olur. bir ortalama hız tahmini yapıp ona göre güzergah ve mola noktaları planlayacağım.150cc, ortalama 70km/h max hızı 110km/h olan bir makine için çok mu iyimser bilemedim...
--------------
Başa dön
debbah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOO_74, nereye gidiyoruz Gülümsüyorum
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eldemir_mehmet
Üye
Üye

Nereden: AHYLER DYYARI KIR?EHYR

MesajTarih: 23.02.2006 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kanuni hussar 125 i satmaya kırşehirden tekirdağ ya gittim... ama ne yazık ki sattığım kişi 1 hafta sonra bana telefon açarak bu motor kayış kopardı dedi....

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

yalnız toplam yolculugum molalarla birlikte tam 16 saat sürdü 3 kere mola verdim molalarım 1 satt ti
Başa dön
eldemir_mehmet Çevrimdışı eldemir_mehmet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iskelet
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --

MesajTarih: 23.02.2006 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vespa PX200 ile istanbul dan bodrum a kız arkadaşım ile yaklaşık 20 saatte gittik. birkaç saatte bir molalar verdik. tatil dönüşü yorulduğumuz için balıkesir de geceledik. sanılanın aksine vespa ile uzun yol çok rahatsız olmamıştı. çok ta eğlendiğimizi söyliyebilirim.
Başa dön
iskelet Çevrimdışı iskelet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cruiserdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul 4.Levent/Kartal

MesajTarih: 23.02.2006 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hussar 125 ile 30-31.07.2005 tarihlerinde Kırklareli - Kıyıköy - İğneada gezisine katılmıştım. İstanbul-Kartaldan gruba katılıp Kıyıköye gidip kamp yapmıştık, ertesi sabah İğneadaya hareket etmiştik. Akşam dönüş çok yorucu olmuştu. 1,5 günde gittiğimiz yolu 8 saatte dönmüştük. Ortalama hızımız 90 km falandı. 2 günde yaptığımız yol yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 700 km falandı heralde. Ama deydimi, bence deydi.
Başa dön
cruiserdem Çevrimdışı cruiserdem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CeLLaT86,
Alıntı:

Honda Activa ortalama 70km/hızla 8 saatte Çanakkale'ye gittim(300km).2003 modeldi.Daha sonra CGL ile gittim onlada 5 saat sürdü

hesapta bi eksiklik mi var? 70km/h ortalama hızla 8 saatte, hadi 30 dakikalık iki mola verdin, 7 saatte 7x70= 490km yol gidersin, 300km değil.

bu hesapla CGL ile 1 saat mola hariç, 75km/h hızla gitmiş olman lazım.
--------------
Başa dön
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben hiç uzun yola gitmedim..Ama motoru ilk aldığım zamanlarda sanırım 2. haftasında bi günde 220 km yol yapmıştım (heves işte Çok gülüyorum )
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yilmazelektrik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istediğin kadar yol yaparsın yeterki bakımlı olsun makinan.
Başa dön
yilmazelektrik Çevrimdışı yilmazelektrik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LASTROMANTIC
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2006 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben bi pazar çok sıkıldım şehir içinde 100 km civarında yol yaptım sonada dedim bunlar demekki uzun yolada gider bence sorun olmaz heralde
Başa dön
LASTROMANTIC Çevrimdışı LASTROMANTIC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal