Sana bişey diyim mi hondacı olup 1000RR hastası olsam napar eder yaptırırdım bu makinayı....Sonrada zevkine binerim...Ama standart giysi ve boyayla binerdim...Düşünsene hayaya zx12 ye plaka okutturan bi 1000RR yolda..... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2711 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 24.02.2006 - 11:18 Mesaj konusu:
DOUBLE_R_750 demiş ki:
Sana bişey diyim mi hondacı olup 1000RR hastası olsam napar eder yaptırırdım bu makinayı....Sonrada zevkine binerim...Ama standart giysi ve boyayla binerdim...Düşünsene hayaya zx12 ye plaka okutturan bi 1000RR yolda.....
Düşünmesi bile güzel abi _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
Yaramaz makina Honda zaten.Bizde onu konuşuyorduk..Gerci İzmir li arkadaşlar burda Honda dan başka makina bulmak zordur hele suzuki nerdeyse yok gibi derler ama siz İzmir li olarak aksini demişsiniz.O zaman sizi İstanbul'a transfer edelim.. _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız