Beşiktaş'ta dolaşanlar mutlaka rastlamıştır..Bir tane ışıklar saçan altı aydınlatmalı yaşlıca bir amca sokaklarda yüzünde bitmeyen bir gülümsemeyle turlar durur..Yakalama fırsatım hiç olmamıştı..Dün farın ampulu yandığı için gece mecburen bir elektirkçide motora, araba farı taktırmak zorunda kaldım..(orjinali hiç bir yerde yoktu o saatte, iyi de oldu esasında, bir daha yanarsa direk araba ampulü değişecek )Bir de ne göreyim benim Işıklı abim yanımda duruyor ..
Biraz lafladık tabi..Abimin adı Salim..Biraz yaşlıca..Kendisi bu motoru çok seviyor, Türkiye'de 10 tane var diyor..97 yılında almış motoru , o tarihten bu yana bu motor onun için tarz olmuş..Gebze'ye gidip gelmiş daha önce bu motorla, o kadar heyecanlı ki motorunu çok sevdiği her halinden belli..Motor 97 model Honda Helix..Ben ilk baktığımda goldwing sanmıştım, yanılmışım..Orjinal hali bu..
BU makina tek silindir sıvı soğutmalı 250 cc'lik otomatik vitesli bir maxi-scooter..Amerikan ve söylendiğine göre en büyük maxi- scooter da bu cihaz..Yalan da değil sanırım..Göstergeleri elektronik..Ön fren disk, arka fren kampana..Arka fren ayakla basılıyor..Kalorifer var..Salim abi ise bu motora öyle değişikler yapmış ki inceleye inceleye bir hal oldum..Yanımda sadece cep telefonu olduğu için cep ile çekebildim fotoğrafları..O yüzden kalitesiz oldu..
böyle şeyler görünce çok hoşuma gidiyor, tv de hep amerikadakileri gösteriyor çok şükür bizdede böyle deliler türemeye başladı.
YAŞASIN MOTOR DELİLERİ! _________________ Bacaklarynyzyn Arasyndaki Metalik Gücü Hissedin!
Tarih: 24.02.2006 - 16:16 Mesaj konusu:
evet geçendede ben bebekde gördüm bu amcayı. yüzünde sırıtası bir gülümseme ve sanki goldwing sürüyor edalarında geziyordu. onu gördüğüm an gülmeye başladım. hatta tanımadığım bir grupdan bir kahkaha geldi. yani anlayacağınız yılın rüküş motorcusu amcam. o ışıkları bir görmeniz lazım arkadaşlar _________________ cemil ALTUNBA?
YA?:25 YSTANBUL
YSTYKBAL MOBYLYA
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
waay dayıma bak coşturmuş motore :alkış caddeye denizfeneri inmiş
yada ufo arıza yapmışta uçmak yerine caddede geziyo gibi duruyo
artık bu motorda görünmüyo diyen 4 tekerli varsa gelsin dökeyim 32 dişinide vereyim eline
Tarih: 24.02.2006 - 16:59 Mesaj konusu:
Çok kötü olmuş bence.Böyle bir motorla trafiğe çıkmak... millete rezillik sadece başka birşey değil.Ama yinede adam uğraşmış.Birşeyler yapmaya çalışmış.Emeğine de saygı duymak lazım...
Tarih: 24.02.2006 - 17:15 Mesaj konusu:
motor aşkı bu olsa gerek 97 de aldığın bır motora hala bu kadar deger verebılmek ve zevk alarak bınebılmek delıkanlı ısı valla amcam delıkanlıymıs. :alkış
Evet ben bu motoru 2005 ballıkaya gezisinde görmüştüm. O zamanlar pek bişey yoktu bir araba teybi vardı bide gidonun tam ortasında dijital saat, termometresi vardı _________________ 2004 Gümü? BurgmAN400
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız