Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Işıklı Honda Helix (resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Işıklı Honda Helix (resimli)

Işıklı Honda Helix (resimli)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 24.02.2006 - 15:40    Mesaj konusu: Işıklı Honda Helix (resimli) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beşiktaş'ta dolaşanlar mutlaka rastlamıştır..Bir tane ışıklar saçan altı aydınlatmalı yaşlıca bir amca sokaklarda yüzünde bitmeyen bir gülümsemeyle turlar durur..Yakalama fırsatım hiç olmamıştı..Dün farın ampulu yandığı için gece mecburen bir elektirkçide motora, araba farı taktırmak zorunda kaldım..(orjinali hiç bir yerde yoktu o saatte, iyi de oldu esasında, bir daha yanarsa direk araba ampulü değişecek Göz kırpıyorum )Bir de ne göreyim benim Işıklı abim yanımda duruyor Gülümsüyorum ..

Biraz lafladık tabi..Abimin adı Salim..Biraz yaşlıca..Kendisi bu motoru çok seviyor, Türkiye'de 10 tane var diyor..97 yılında almış motoru , o tarihten bu yana bu motor onun için tarz olmuş..Gebze'ye gidip gelmiş daha önce bu motorla, o kadar heyecanlı ki motorunu çok sevdiği her halinden belli..Motor 97 model Honda Helix..Ben ilk baktığımda goldwing sanmıştım, yanılmışım..Orjinal hali bu..

BU makina tek silindir sıvı soğutmalı 250 cc'lik otomatik vitesli bir maxi-scooter..Amerikan ve söylendiğine göre en büyük maxi- scooter da bu cihaz..Yalan da değil sanırım..Göstergeleri elektronik..Ön fren disk, arka fren kampana..Arka fren ayakla basılıyor..Kalorifer var..Salim abi ise bu motora öyle değişikler yapmış ki inceleye inceleye bir hal oldum..Yanımda sadece cep telefonu olduğu için cep ile çekebildim fotoğrafları..O yüzden kalitesiz oldu..

Salim Abi ve motoru..

Önden görünüş..

Arkadan görünüş..

Motor..

Televizyon ve ses sistemi dahil Gülümsüyorum

Yandan bir görüntü..

Port bagaj..

Alttan bir görüntü..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ibrahim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.02.2006 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

usta bçok iyi be uzay aracına dönmüş motor!!!!! Dil çıkarıyorum Şok oldum
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 24.02.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet geçen gün Beşiktaştan Fulya ya doğru giderken ben de rastladım Gülümsüyorum

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 24.02.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne uğrasmış amcam bravo tebrik etmek lazım değişik bir tarz...cokkk değişik Gülümsüyorum
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 24.02.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş ama baya masraf etmişe benziyor
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
capoo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 24.02.2006 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amcama o motor hiç yakışmamış harcadığı paralarla daha iyi bir motor alabilirdi yinede kazasın belasız kullansın.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
capoo Çevrimdışı capoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArivA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.02.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle şeyler görünce çok hoşuma gidiyor, tv de hep amerikadakileri gösteriyor çok şükür bizdede böyle deliler türemeye başladı.
YAŞASIN MOTOR DELİLERİ! Dil çıkarıyorum
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.02.2006 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet geçendede ben bebekde gördüm bu amcayı. yüzünde sırıtası bir gülümseme ve sanki goldwing sürüyor edalarında geziyordu. onu gördüğüm an gülmeye başladım. hatta tanımadığım bir grupdan bir kahkaha geldi. yani anlayacağınız yılın rüküş motorcusu amcam. o ışıkları bir görmeniz lazım arkadaşlar Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2006 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

waay dayıma bak coşturmuş motore Çok gülüyorum :alkış Çok gülüyorum caddeye denizfeneri inmiş
yada ufo arıza yapmışta uçmak yerine caddede geziyo gibi duruyo
artık bu motorda görünmüyo diyen 4 tekerli varsa gelsin dökeyim 32 dişinide vereyim eline Çok gülüyorum
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turgay_b
Üye
Üye

Nereden: Stuttgart // Izmir

MesajTarih: 24.02.2006 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Benim cok hosuma gitti, güzel olmus. :alkış
Başa dön
turgay_b Çevrimdışı turgay_b Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 24.02.2006 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok kötü olmuş bence.Böyle bir motorla trafiğe çıkmak... millete rezillik sadece başka birşey değil.Ama yinede adam uğraşmış.Birşeyler yapmaya çalışmış.Emeğine de saygı duymak lazım...
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 24.02.2006 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, :alkış :alkış :alkış vallahi süper amcamın aşkına bravo .....

orjinal halinden bir iki foto

kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 24.02.2006 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik, abi ben koymuştum o fotoğrafı da Çok gülüyorum ..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 24.02.2006 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor aşkı bu olsa gerek 97 de aldığın bır motora hala bu kadar deger verebılmek ve zevk alarak bınebılmek delıkanlı ısı valla amcam delıkanlıymıs. :alkış
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
duffy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.02.2006 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet ben bu motoru 2005 ballıkaya gezisinde görmüştüm. O zamanlar pek bişey yoktu bir araba teybi vardı bide gidonun tam ortasında dijital saat, termometresi vardı
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal