Evet arkadaşlar soru bu. Bu ikisinden birini alıcam. Bir türlü karar veremiyorum. Başka model düşmüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürer
Bu verilere göre bir tercih yapmak yerinde olur ama dizayn olarak ER6F i çok başarılı buluyorum _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Yiğenlerim o beygirleri günlük kullanışda ne kadar efektif kulanıyorsunuz çok merak ediyorum maximum 50 beygir belki kullanıyorsunuzdur.Ama bu sakın er6f i savundugumu göstermesin ben olsam yamaha alırdım çünkü er6ın motorunu tam olarak bilmiyorum daha yeni çıktı ispatlasın kendini 3 sene sonra alınır.
4 silindirli motor varken ve kendini ispat etmiş fazer varken er6 ile macera aram derim ben. Ayrıca servis yaygınlık gibi konularda yamaha daha ön planda .
er-6f daha ucuz daha çok işini görür.kendini ispatlama muhabbetleri eskidendi.teknoloji çok farklı bir noktada artık.yabancı siteleri karıştırdım bayağı ve adamların arasında 1-2 ay içinde 10.000km yapanlar vardı.onların rastladığı eksilerden biri ise egzosda korozyon ve arka lastikte olmayan çamurluk yüzünden sıçrayan taşların sağı solu çizmesi.Bunların dışında ise birkaç kişi soğuk hava da motoru kolay kolay çalıştıramamaktan şikayetçi olmuş.Daha başka bir eksi göremedim ben henüz.Motor falan on numara bakım aralıkları geniş daha ne istersin.Az da yakıyor şehiriçinde zart zurt vites değiştirmene gerek kalmıyor.Fazer adamı yorar sürekli devir istiyor düşük devirde 250lik kadar güç veriyor ancak er-6f de böyle bir durum sözkonusu değil hangi devirde gaz verirsen ver güç var.Bakım masrafları da yarı yarıya.İkisi farklı kategoriler kullanım amacını,cüzdanını göz önünde bulundur derim. _________________ DOCENDO DISCIMUS
Hocam seninle aynı derdi paylaşıyoruz. Ben de ikisi arasında gidip geliyordum ki bir de üstüne CBF600 ve ZZR600 seçeneklerini ekledim. Başım daha da büyük beleda
Bnunla ilgili bir topic de açtım az önce. Belki ikimizi de tatmin eden fikirler alırız.
Bu arada fiyatlar şöyle:
CBF600 ABSli standart 13.100 YTL (Fuar fiyatı olduğunu söylüyor bayiler)
ER-6F ABS sizi 11.600, ABS li 13.100 (Fuarda indirim yapmalarının beklemememk lazım)
FAZER (ABS yok malum) 13.750 (Fuarda indirim olursa nakit geri ödeme taahhüt ediyorlar)
ZZR600 (Bu motor hakkında çok fazla bilgim yok. Yani teknik özellikleri bakımında FAZER a çok benziyor ama giyinik. Tip olarak da hoş. Fiyatı 13.600 YTL idi sanıyorum, listesinden bir bak) _________________ Dünya kar?yla?ty?yn fyrtynalarla de?il gemiyi limana sa? salim getirip getirmedi?inle ilgilenir.
gerçekten ikisi arasında karar wermek çok zor bende bişey diyemiyeceğim walla ama herzaman güçlü makinelerden yanayım(heran bacaklarının arasındaki gücü hisstmek güel bir duygu ) tabi güçlü derken kalitedende ödün wermemek lazım walla ben bişey diyemiyecegim karar senın
Tarih: 27.02.2006 - 20:14 Mesaj konusu:
er-6f in arka tarafı biraz zayıf gözüküyor. selenin altında bir şeyler koymak istesen yer yok. geçen gün gidip çıktım üstüne. oturuşu gayet rahat. yalnız benzin deposu biraz fazla çıkıntılı. yani öne doğru yatınca direkt depoya kapanıyorsun. bu beni biraz rahatsız etti. bir de bu tip makinalara adam gibi top case takamıyorsun. zaten makinanın tipine aykırı. bence motor konusunda teknik veriler gayet iyi. ben fazer yerine er-6f al derim. ancak servis konusunu da bir araştır. gitmeyi düşündüğün şehirlerde var mıdır diye?
Tarih: 27.02.2006 - 21:09 Mesaj konusu:
İkisii bence farklı motorlar..Tamam tarz olarak benzer ama birisi 4 diğeri 2 silindir bir kere..Arada ciiddi bir fark var..Ama bana sorarsan bu fiyatlar karşılaştırıldığında fazer derim.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız