Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Fazer FZ6 mı ER6F mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Fazer FZ6 mı ER6F mi?

Fazer FZ6 mı ER6F mi?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TTurk
Üye
Üye

Nereden: Yçerenköy - Ystanbul

MesajTarih: 26.02.2006 - 12:34    Mesaj konusu: Fazer FZ6 mı ER6F mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar soru bu. Bu ikisinden birini alıcam. Bir türlü karar veremiyorum. Başka model düşmüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürer
Başa dön
TTurk Çevrimdışı TTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titrettin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 26.02.2006 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence fazer derim çok güzel motor..
Başa dön
titrettin Çevrimdışı titrettin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 26.02.2006 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesilikle er6f al bence iyi bir seçim yapmış olursun şimdiden hayırlı olsun Dil çıkarıyorum
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
demgah
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bildiğim kadarıyla iki motor arasında büyük farklar var

1- FZ6 dört silindirli, ER6F iki silindirli

2- FZ6 98 beygir, ER6F 72 beygir

2- FZ6 12.950 YTL, ER6F 11.600 YTL (ABS lisi 13.100 YTL)

Bu verilere göre bir tercih yapmak yerinde olur ama dizayn olarak ER6F i çok başarılı buluyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
wargazm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yiğenlerim o beygirleri günlük kullanışda ne kadar efektif kulanıyorsunuz çok merak ediyorum maximum 50 beygir belki kullanıyorsunuzdur.Ama bu sakın er6f i savundugumu göstermesin ben olsam yamaha alırdım çünkü er6ın motorunu tam olarak bilmiyorum daha yeni çıktı ispatlasın kendini 3 sene sonra alınır.
Başa dön
wargazm Çevrimdışı wargazm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RaMSeN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ER6F

Fazer FZ6

Ben Yamaha severim Çok gülüyorum
Başa dön
RaMSeN Çevrimdışı RaMSeN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumbaba1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 silindirli motor varken ve kendini ispat etmiş fazer varken er6 ile macera aram derim ben. Ayrıca servis yaygınlık gibi konularda yamaha daha ön planda .
Başa dön
cumbaba1 Çevrimdışı cumbaba1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
blackhorse
Üye
Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADASLAR HER İKİ MOTORUNDA FİATLARINI BİLEN VARSA YAZABİLİRMİ
Başa dön
blackhorse Çevrimdışı blackhorse Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SpArK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-Kar?yyaka

MesajTarih: 26.02.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er-6f daha ucuz daha çok işini görür.kendini ispatlama muhabbetleri eskidendi.teknoloji çok farklı bir noktada artık.yabancı siteleri karıştırdım bayağı ve adamların arasında 1-2 ay içinde 10.000km yapanlar vardı.onların rastladığı eksilerden biri ise egzosda korozyon ve arka lastikte olmayan çamurluk yüzünden sıçrayan taşların sağı solu çizmesi.Bunların dışında ise birkaç kişi soğuk hava da motoru kolay kolay çalıştıramamaktan şikayetçi olmuş.Daha başka bir eksi göremedim ben henüz.Motor falan on numara bakım aralıkları geniş daha ne istersin.Az da yakıyor şehiriçinde zart zurt vites değiştirmene gerek kalmıyor.Fazer adamı yorar sürekli devir istiyor düşük devirde 250lik kadar güç veriyor ancak er-6f de böyle bir durum sözkonusu değil hangi devirde gaz verirsen ver güç var.Bakım masrafları da yarı yarıya.İkisi farklı kategoriler kullanım amacını,cüzdanını göz önünde bulundur derim.

Başa dön
SpArK Çevrimdışı SpArK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knock-out
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam seninle aynı derdi paylaşıyoruz. Ben de ikisi arasında gidip geliyordum ki bir de üstüne CBF600 ve ZZR600 seçeneklerini ekledim. Başım daha da büyük beleda Bravo

Bnunla ilgili bir topic de açtım az önce. Belki ikimizi de tatmin eden fikirler alırız.

Bu arada fiyatlar şöyle:

CBF600 ABSli standart 13.100 YTL (Fuar fiyatı olduğunu söylüyor bayiler)
ER-6F ABS sizi 11.600, ABS li 13.100 (Fuarda indirim yapmalarının beklemememk lazım)
FAZER (ABS yok malum) 13.750 (Fuarda indirim olursa nakit geri ödeme taahhüt ediyorlar)
ZZR600 (Bu motor hakkında çok fazla bilgim yok. Yani teknik özellikleri bakımında FAZER a çok benziyor ama giyinik. Tip olarak da hoş. Fiyatı 13.600 YTL idi sanıyorum, listesinden bir bak)

gokund@hotmail.com
Başa dön
Knock-out Çevrimdışı Knock-out Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 26.02.2006 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten ikisi arasında karar wermek çok zor bende bişey diyemiyeceğim walla ama herzaman güçlü makinelerden yanayım(heran bacaklarının arasındaki gücü hisstmek güel bir duygu Gülümsüyorum ) tabi güçlü derken kalitedende ödün wermemek lazım walla ben bişey diyemiyecegim karar senın
Başa dön
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
narcosis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 27.02.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

er-6f in arka tarafı biraz zayıf gözüküyor. selenin altında bir şeyler koymak istesen yer yok. geçen gün gidip çıktım üstüne. oturuşu gayet rahat. yalnız benzin deposu biraz fazla çıkıntılı. yani öne doğru yatınca direkt depoya kapanıyorsun. bu beni biraz rahatsız etti. bir de bu tip makinalara adam gibi top case takamıyorsun. zaten makinanın tipine aykırı. bence motor konusunda teknik veriler gayet iyi. ben fazer yerine er-6f al derim. ancak servis konusunu da bir araştır. gitmeyi düşündüğün şehirlerde var mıdır diye?
Başa dön
narcosis Çevrimdışı narcosis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yogi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Ataköy

MesajTarih: 27.02.2006 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kesınlıkle fazer Dil çıkarıyorum
Başa dön
Yogi Çevrimdışı Yogi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.02.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kawasaki z750 yede bi bak...
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
agonyozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.02.2006 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkisii bence farklı motorlar..Tamam tarz olarak benzer ama birisi 4 diğeri 2 silindir bir kere..Arada ciiddi bir fark var..Ama bana sorarsan bu fiyatlar karşılaştırıldığında fazer derim..

I am what I am..!
Başa dön
agonyozgur Çevrimdışı agonyozgur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal