Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha, kawasaki, honda ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha, kawasaki, honda ???

yamaha, kawasaki, honda ???
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:28    Mesaj konusu: yamaha, kawasaki, honda ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben yamaha r 6 kawasaki zx-6r ve honda 600 f ve 600 rr arasında karasız kaldım...15 milyar param war.Ve 0 km motor almak istiyorum sizce hangisini alayım? 600 rr motoruna yoshi egsoz takılamaz düşüncesi var ? Birde hiç bir koruma eşyam yok sadece kaskım var.Batman gibi bi şehirde bulmak zor ist flan sipariş etsem en uygunu ve ucuzunun full korumalığını alsam bana kaça patlar ? Netten sipariş etme gibi bir alternatifim warmı ?unuttum söylemeyi bide zzr 600 . Peki arkadaşlar bu motorlar hiç durmadan batman dan mersine yada ist gidebilirmi ?
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım en iyisi fuara gel motorları kıyafet korumalık kask incele paran uyarsa motor al Dil çıkarıyorum
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepsi iyidir ikinci el olcagı için en temiz ne denk gelirse onu al.o makinalar dünya turu yapar sen rahat ol....
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuarda dahamı ucuz oluyor ? Artı hangi şehirde ben batmandayım.Gelmem biraz zor olur Üzgünüm

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

SAT demiş ki:
hepsi iyidir ikinci el olcagı için en temiz ne denk gelirse onu al.o makinalar dünya turu yapar sen rahat ol....
ben sıfır km almayı düşünüyorum 2 ellere içim ısınmıyor.İçimden düşünüyorum allah bilir neler yapmıştır fln Gülümsüyorum
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Necromanger
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa/İzmir

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepsi güzel ama bana sorarsan Yamaha R6 al.600 lük kralı o bence.Ama biraz daha pahalı Honda 600 f den falan. yaklaşık 18000 ytl kadar.Tam olarak bilmiyorum ama bu civarda birşey olması lazım.İyi bir kask 400-500 ytl civarı(arai, shoei vb).tulumlar da 900$ civarı.Ama yalnızca deri mont falan düşünüyorsan onu da 400$(yaklaşık)a bulursun.Birde koruma ceketi var tabi.Onu da istersen 150$ civarı...Eldivenler 55-75$ arası.Botlar da 120$ dolardan bşlar güzelleri.... Dil çıkarıyorum
Başa dön
Necromanger Çevrimdışı Necromanger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sende 600 lük düşünüyorsun benim gibi dostum ALLAH izin verirse bu yazın 600 rr alacağım.benim şahsi görüşüm bu.bende sıfır düşünüyorum.senin gibi güvenemiyorum kimseye.peki batmanda bu markaların servisi var mı honda nın felan.???bu saye de daha çok işin kolaylamış olur.ben 600rr derim Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım üstüne bişeyler koyca 15 e sıfır almak zor.bu para en yakın makina 600RR sorun ve kusur bulunmaz ikinci el garantisi var.yada R6 ama 18den asağı bulmak çok zor hatta imkansız.
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende r6 düşünüyorum çünkü batman da servisi olan tek motor...hondanın yok kawasaki güneydoğuda yok Gülümsüyorum servis için kalk git g.antepe Gülümsüyorum fkt r6 ile 600 f arasında 2.700 falan fark war sizce deyiyormu bu kadar daha fazla para vermeye ?artı yoshi egsoz düşünüyorum onlar tahmini ne kadardır ?
Başa dön
ecemcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbulllll

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de ne yap et git fuara sen,en iyi kararı vermen açısından Dil çıkarıyorum
Başa dön
ecemcan Çevrimdışı ecemcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

İyi bir kask 400-500 ytl civarı(arai, shoei vb).tulumlar da 900$ civarı.Ama yalnızca deri mont falan düşünüyorsan onu da 400$(yaklaşık)a bulursun.Birde koruma ceketi var tabi.Onu da istersen 150$ civarı...Eldivenler 55-75$ arası.Botlar da 120$ dolardan bşlar güzelleri....

abi kaçlira tutuyor ölürüm daha iyi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAT demiş ki:
sanırım üstüne bişeyler koyca 15 e sıfır almak zor.bu para en yakın makina 600RR sorun ve kusur bulunmaz ikinci el garantisi var.yada R6 ama 18den asağı bulmak çok zor hatta imkansız.
r6 yı internet sitesinde YZF R6 '05 17.875 ytl fiyat biçmişler... peki bu sonunda yazıılan '05 ne anlama geliyor ????
Başa dön
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 26.02.2006 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 Model Demek Oluyor.
Alıntı:

R6 '05

NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SentinuS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ataşehir

MesajTarih: 27.02.2006 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 model anlamIna geliyor. Bütün korumalar için 1 milyar para ayır. Geriye 14 milyar kalıyor ama sanırım o paraya 0 reys motosiklet alamıyorsun Gülümsüyorum
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.02.2006 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SentinuS demiş ki:
2005 model anlamIna geliyor. Bütün korumalar için 1 milyar para ayır. Geriye 14 milyar kalıyor ama sanırım o paraya 0 reys motosiklet alamıyorsun Gülümsüyorum
600 f geliyor Çok gülüyorum bide eklemek istediğim bir şey var batmanda sadece yamahanın servisi war hondanın şanlı urfada yani 250 km uzaklıkta en ii si biraz daha mı biriktireyim?? korumalıklar için netten bakabileceğim iyi bir site warmıdır ? benim 400 euro ya kask alacak gücüm yok.Full koruma istiyorum fakar uygun fiyat işimi görsün yeter...

En son serkan_72 tarafından 27.02.2006 - 00:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.02.2006 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servis tabiki çok önemli ve tabiki 600F ile R6 arasında performans farkı var R6 Dil çıkarıyorum ama 600F ile yolculuklar daha rahattır yolcu binerse arkana F te rahat eder.R6 pist hedefli bi makinadır bunu unutma.ama madem tek servis YAMAHA ozaman R6 al..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal