Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Team-X-Motordelisi "Motosiklet Delileri Gecesi" OK

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Team-X-Motordelisi "Motosiklet Delileri Gecesi" OK

Team-X-Motordelisi "Motosiklet Delileri Gecesi" OK
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.02.2006 - 01:44    Mesaj konusu: Team-X-Motordelisi "Motosiklet Delileri Gecesi" OK Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi üyeleri bir büyük organizasyonda daha bir araya geliyor.
Team-X ve Motordelisi Kulübünün düzenlediği "Motosiklet Delileri Gecesi" 29 Mart Çarşamba gecesi Korukent SPEEDCITY de gerçekleşecek.
Saat 20:00'de başlıyacak "Motosiklet Delileri Gecesi"'nde Barkovizyon gösterileri,2006 Model motorların sergilenmesi,standlar,çekilişler,müzik,yemek ve eglence gece yarısına kadar devam edecek.
Team-X ve Motordelisi Kulübü bu partiye tüm Motosiklet sevdalılarını davet ediyor.
Bu partiden bir gün sonra başlayacak olan MOTOSHOW'06 fuarı davetiyleride Motordelisi üyelerine dagıtılacaktır. 29 MART günü Korukent-SPEEDCITY de buluşuyoruz.

Bu geceye katılmak için 15 YTL ücret ödüyorsunuz,
Bunun yanında Bolenez Soslu Makarna+Patates+İçecek veya Hamburger+Patetes+İçecek menüsünden birisini alıyorsunuz..

Geçen yıl Fuar döneminde RIDERS CAFE de yaptıgımız buluşmadan çok daha eglenceli ve içeriği motosiklet olan bu partiye herkez mutlaka katılmalı..Zaten Stand açarak katılımcı olacagamız MOTOSHOW'06 Fuarı davetiyelerinide bu partiden alacaksınız..
Tüm MD Üyeleri ve Motosiklet Kullanıcılarına açık olan bu Partide görüşmek üzere.

MOTOSİKLET TUTKUNLARININ GECESİ

SPEED CİTY

PROGRAM AKIŞI

Saat : 20:00 Konuklar ve Basın gelmeye başlar

20:30 Team X Racing yarış takımının lansmanı

ve hoş geldiniz konuşması

21:10 – 21:20 Motor Delisi Kulübü Lansmanı

21:15 Similatör yarış oyunları

(ücret karşılığı katılım serbest)

21:30 Yemek

(Hamburger veya Spagetti menü)

Katılımcılar davetiyesi ile birlikte yemeğini

kafeteryadan alacak.

22:30 Çekiliş (Birbirinden güzel hediyeler)

Gece boyunca müzik ve dans saat: 24:00’e kadar devam edecek.

Yapılacak olan diğer aktiviteler; Team X Racing 66-99 koleksiyonun stantta tanıtımı

ve satışı. Fun Club Kart tanıtımı, üyelik kabul ve satışı. Motor Delisi Kulübü’nün

standında promosyon ürünlerinin satışı.

En son HakanDincer tarafından 12.04.2006 - 01:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RidersOnTheStorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bodrum

MesajTarih: 28.02.2006 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD partyleri başlıyoooo Gülümsüyorum

bi terslik çıkmazsa orada olucam... Dil çıkarıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 28.02.2006 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada Ücretsiz FUAR Davetiyeleri bu Parti Gecesinde dagıtalacak ama aşagıdaki kodu Motordelisi Profilinzdeki İMZA bölümüne eklemelisiniz..
Burda amaçlanan bu güzel eglencenin reklamını en iyi şekilde yapmak..
işte bu kodu kopyalayıp PROFİL ayarlarınıdaki İMZA bölümünüze yerleştiriyorsunuz
Kod:
[url=http://www.motordelisi.com/ftopict-21833.html][img]http://www.motordelisi.com/images/junk/bannergece.gif[/img][/url]

Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2006 - 03:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu yil bi aksilik olmazsa bende orada olucam..

Bu arada HAKAN abi ne yaptiysan banner seklinde gorunmedi verdigin kod.. :!:

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 28.02.2006 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eğlenceler MD Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Melih kodu yanlış yazmışsın. Kopyala yapıştır yap. Hemen görünüyor.
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.02.2006 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir party olucak ehliyetimi daha alamadım gelemiyorum hiçbiryere seneye gorusmek uzere Çok gülüyorum ama fuarda stand da olurum. butun gunler fuardamı olucak md standı ?
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bycoco
Üye
Üye

MesajTarih: 28.02.2006 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bİzler İzmirli MD ler olarak giden MD lere iyi eğlenceler dileriz..

Benim ve diğer arkadaşların veya çoğunluğun çarşamba günü yapılacak partiye gelmesi biraz zor olacak.
Başa dön
bycoco Çevrimdışı bycoco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 28.02.2006 - 08:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan R1, bende verdiğin kodu kopyaladım ama bende de çıkmadı banner Üzgünüm
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
trendy
Moderatör
Moderatör

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.02.2006 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korukent speedcity.güzel mekan bulmuşsunuz hakan.orda olacağım. :alkış Çok gülüyorum
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 28.02.2006 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuara 1 gun erken gıdıcez demek ki bende izmirden gelicem ve mutlaka orda olucam. Dil çıkarıyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ramrod
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Merter

MesajTarih: 28.02.2006 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link çıkıyor banner çıkmıyor ?? ben nerde yanlış yapıyorum ...
ramrod Çevrimdışı ramrod Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 28.02.2006 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, ramrod, İmza bölümünde karakter fazlalığı olunca çıkmıyor..

Alıntı:

İmza:
Bu gönderdiğiniz mesajlara eklenebilecek bir yazı bloğudur. 500 karakterlik bir limit vardır

Yazılarını azaltmanız gerekli Göz kırpıyorum

Dil çıkarıyorum Orada eğlenen bir Davşan olacak Dil çıkarıyorum
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 28.02.2006 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu mekan nasıl bir yer...Üzgünüm

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Khain
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/uskudar

MesajTarih: 28.02.2006 - 10:12    Mesaj konusu: md parti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riders cafenin yeri başkadır ama korukent bu seneye imzasını atar.. güzel mekan
Khain Çevrimdışı Khain Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 28.02.2006 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, ramrod, Khain, imzalarınızı düzelttim..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Sonraki
1. sayfa (Toplam 14 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal