Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 180'le giderken yanınızdan bir mobilet geçerse şaşırmayın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

180'le giderken yanınızdan bir mobilet geçerse şaşırmayın

180'le giderken yanınızdan bir mobilet geçerse şaşırmayın
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
memom
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.03.2006 - 11:30    Mesaj konusu: 180'le giderken yanınızdan bir mobilet geçerse şaşırmayın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
memom Çevrimdışı memom Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2006 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hangi kıloyla yapacak acaba 180 km yı gıtme yerıne sen şuna ucma desene Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 01.03.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika görünüyor valla :alkış
Yalnız, karbüratör bölümlerine yapılan işlemi çözemedim. Enjeksiyonlu mu yapmışlar bunu yoksa? Şok oldum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
memom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2006 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi harbi deli bunlar ya adam süpermen gibi dümdüz uzanıyor motorun üzerine dediğin gibi yanlarda kanat olsa havalanacaklar.
Başa dön
SerhatRR
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 01.03.2006 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ona o masrafı yapana kadar düzgün bi motor alsaydı bence.
Başa dön
SerhatRR Çevrimdışı SerhatRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 01.03.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla anadoluda mobiletlere çılgın şeyler yapıyolarmış die duydum. Buda çok ilginç olmuş.. Dil çıkarıyorum
memom
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2006 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Harika görünüyor valla
Yalnız, karbüratör bölümlerine yapılan işlemi çözemedim. Enjeksiyonlu mu yapmışlar bunu yoksa?

Valla cumoni usta ben ilk defa böyle birşey gördüm inan hiç anlamıyorum. Belki anlayan cıkar.
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2006 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
Valla anadoluda mobiletlere çılgın şeyler yapıyolarmış die duydum. Buda çok ilginç olmuş.. Dil çıkarıyorum

efet kadir hocam özellikle konya ve mersin.. hemen hemen çoğu mobilette çift motor var ve adınada sıpa diyorlar

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 01.03.2006 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lastikleride elden geçirseymis simit inceliğinde lastikle ne yapacak yada yaptı diyelim nasıl duracak durdu diyelim kendisi motorun üstünde olacak mı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_tekteker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 01.03.2006 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlar harbı delı yAaa...ama süper yapmıs guzel tek teker yAPAR... Çok gülüyorum
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2006 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne tek tekeri yaa düşünsene cbr larla kafa kafaya digen bi moped Çok gülüyorum Çok gülüyorum kimbilir ses nasıldır Bravo ehhehe
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 01.03.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en ufak bi çukurda Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
twister1990 Çevrimdışı twister1990 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 01.03.2006 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSAN EŞŞEK GENE EŞŞEK Göz kırpıyorum
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Madd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gehenna

MesajTarih: 01.03.2006 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kadar kastınız, 4 silindirli bir canavar yarattınız. E o zaman şunun şasiyi, süspansiyonu da adam gibi elden geçirsenize? Yok ya, yaratıcılık sıfır, varsa yoksa ezberden iş yapmak...
fatihRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/K.yaka

MesajTarih: 01.03.2006 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu fotoğrafı çankayada fevzi paşa üzerindeki mobilet parçaları satan bir dükkanda da gördüm sanki... çok ilginç
fatihRR Çevrimdışı fatihRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.39 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal