Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda Valkyrie V6

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda Valkyrie V6

Honda Valkyrie V6
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
volkan_727
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 26.09.2003 - 00:29    Mesaj konusu: Honda Valkyrie V6 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam motor delileri Gülümsüyorum size bişey sorucam, bu daha çok bir anket gibi ama olsun. sizce aşağıdaki motor yaşlı işimi? buradaki arkadaşlarımla yaklaşık 5 saat süren bir tartışma bile buna cevap bulamadı. bence kesinlikle yaşlı motoruyla alakası yok ve birinci sınıf bir custom, yaşlılar (alınmayınGülümsüyorum) bu motora binmez diye düşünüyorum çünkü oldukça sıradışı... sizce?

Başa dön
volkan_727 Çevrimdışı volkan_727 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pcport
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.09.2003 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence rengi dışında harika bir alet belki siyah olsa nikelajlar daha bir dikkat çekebilir diye düşünüyorum tabii herkezin zevki farklı
Başa dön
pcport Çevrimdışı pcport Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.09.2003 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motosiklet kullanan yasli olmaz Çok gülüyorum
eger motorsiklet kullaniyorsa nufus cuzdani hangi tarihi gösteriyorsa göstersin genctir.Dolayisiyla bu motoruda her yastaki gencler kullanabilir...

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 26.09.2003 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

flowrider heh yani lafi tam yerine oturturmusun, ne bu ya yasli isi genc isi, ikitekere binenin zaten gönlü genc. Çok gülüyorum
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cenk
Üye
Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 26.09.2003 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motosiklet kullanan yasli olmaz
eger motorsiklet kullaniyorsa nufus cuzdani hangi tarihi gösteriyorsa göstersin genctir.Dolayisiyla bu motoruda her yastaki gencler kullanabilir...

Soruyu görünce cevap yazmak istedim ama flowrider ın söylediklerinin üzerine yazacak birşey bulamıyorum. Bence de motorun genç işi yaşlı işisi olmaz.
Başa dön
cenk Çevrimdışı cenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
apoozenc
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 26.09.2003 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle motorum olsun, bineyim de, isteyen yaşlı desin. Nasıl olsa motordaşlar biliyor işin aslını... Çok gülüyorum
Başa dön
apoozenc Çevrimdışı apoozenc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkan_727
Üye
Üye

MesajTarih: 27.09.2003 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw bende burdakilere bunu anlatmaya çalışıyorum, bu motorun yaşlı işiyle alakası yok. yaşlı motoru diye bi kavram var bunu destekliyorum, mesela goldwing....
Başa dön
volkan_727 Çevrimdışı volkan_727 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 27.09.2003 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sende yaptin volkan
goldwing bence motorun tiri, ama zevk iste,
yani volkan 1 ay önce bi gezide benzin istasyonunda durdum, hic abartisiz 30 yakin goldwing geldi kapandi ortalik, tabi 20 sinde kullanan yoktu ama arkada oturan citirlar haric, en fazla otuzunda olan bile vardi, bende 29 um cbr954rr kulllaniyorum yaslimiyim yani :?
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
volkan_727
Üye
Üye

MesajTarih: 27.09.2003 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok yaw 29 nedirki genceciksin daha:))) ama ben şu ana kadar hiç 40 ın altında olan ve goldwing kullanan görmedim... bu arada arkadaki çıtırlara zaten bi lafım yok, keşke bizdede olsada bizde motorun tadını tam olarak çıkartabilsek Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.09.2003 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkert, Sana katılamıycam..Benim Adnan diye bir arkadaşım var kendisi 43 yaşında ve inan sendende bendende daha genç duruyor..Vücudunda bir gram bozulma yok oldukça düzgün bir vücudu var,kendine çok iyi bakar,inanılmaz derecede spor yapıyor ve Honda Cbr RR a biniyor...Hiçde senin sölediğin gibi degil,Kesinlikle yaşla alakası yok hele 45-55 arası hiç sorun degil..Haaa 70 - 80 olursa belki sorun olur ama..Motora binen insan yaşlanmaz..Dahada gençleşir..
Bak sana bahsettiğim Adnan ın resmini koyuyorum 43 yaşında ama böyle giderse hiç yaşlanmaz..Ayrıca 4 ay sonra 2004 R1 alacak..

Üye
Üye

MesajTarih: 28.09.2003 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah uzun ömür vesin ne diyim Çok gülüyorum benim söylemek istediğim goldwing in ağır bir havası var. bir supersport un agresifliği yok. ama bu motor r1 kadar olmasa da oldukça agresif, 45-50 yaşındakilerin bu motorla ilgileniceklerini sanmam tabi adnan abi gibi istisnalar dışında Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.09.2003 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok 9 Eylül kampüsü ..Bizim ADO orda Dans egitimine gidiyor ve ara sıra tango,Cha-Cha gösterilerine çıkıyor.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.09.2003 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar motora binmek keyiftir zevktir.Bunun yasi olmaz.Haa sunu kabul edebilirim her yasin zevki birbirine benzemeyebilir.Simdi racing ten hoslaniyorsundur.15 sene sonra hormanlarinin miktari degismeye baslar ne bileyim goldwing den hoslanmaya baslarsin.Bunun terside olabilir.Benim 30 yasinda goldwinge binen tanidigim da var, 55 yasinda hayabusaya binen de var.Keske para olsada hepsine binebilsek.Bana soyle bir para ciksa racing,touring,enduro,crusier bide vespa alir ruh halime göre hepsine binerdim Çok gülüyorum

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkan_727
Üye
Üye

MesajTarih: 10.10.2003 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Keske para olsada hepsine binebilsek.Bana soyle bir para ciksa racing,touring,enduro,crusier bide vespa alir ruh halime göre hepsine binerdim

aynen benimde hayalim böyle bi seri yapmak zaten Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal