Selam motor delileri size bişey sorucam, bu daha çok bir anket gibi ama olsun. sizce aşağıdaki motor yaşlı işimi? buradaki arkadaşlarımla yaklaşık 5 saat süren bir tartışma bile buna cevap bulamadı. bence kesinlikle yaşlı motoruyla alakası yok ve birinci sınıf bir custom, yaşlılar (alınmayın) bu motora binmez diye düşünüyorum çünkü oldukça sıradışı... sizce?
Tarih: 26.09.2003 - 08:39 Mesaj konusu:
motosiklet kullanan yasli olmaz
eger motorsiklet kullaniyorsa nufus cuzdani hangi tarihi gösteriyorsa göstersin genctir.Dolayisiyla bu motoruda her yastaki gencler kullanabilir... _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Tarih: 26.09.2003 - 09:22 Mesaj konusu:
flowrider heh yani lafi tam yerine oturturmusun, ne bu ya yasli isi genc isi, ikitekere binenin zaten gönlü genc. _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
motosiklet kullanan yasli olmaz
eger motorsiklet kullaniyorsa nufus cuzdani hangi tarihi gösteriyorsa göstersin genctir.Dolayisiyla bu motoruda her yastaki gencler kullanabilir...
Tarih: 27.09.2003 - 01:19 Mesaj konusu:
sende yaptin volkan
goldwing bence motorun tiri, ama zevk iste,
yani volkan 1 ay önce bi gezide benzin istasyonunda durdum, hic abartisiz 30 yakin goldwing geldi kapandi ortalik, tabi 20 sinde kullanan yoktu ama arkada oturan citirlar haric, en fazla otuzunda olan bile vardi, bende 29 um cbr954rr kulllaniyorum yaslimiyim yani :? _________________ Gurbetten Selam
Savas Poyraz
www.gurbetmotorculari.com
yok yaw 29 nedirki genceciksin daha:))) ama ben şu ana kadar hiç 40 ın altında olan ve goldwing kullanan görmedim... bu arada arkadaki çıtırlara zaten bi lafım yok, keşke bizdede olsada bizde motorun tadını tam olarak çıkartabilsek
Tarih: 28.09.2003 - 17:15 Mesaj konusu:
volkert, Sana katılamıycam..Benim Adnan diye bir arkadaşım var kendisi 43 yaşında ve inan sendende bendende daha genç duruyor..Vücudunda bir gram bozulma yok oldukça düzgün bir vücudu var,kendine çok iyi bakar,inanılmaz derecede spor yapıyor ve Honda Cbr RR a biniyor...Hiçde senin sölediğin gibi degil,Kesinlikle yaşla alakası yok hele 45-55 arası hiç sorun degil..Haaa 70 - 80 olursa belki sorun olur ama..Motora binen insan yaşlanmaz..Dahada gençleşir..
Bak sana bahsettiğim Adnan ın resmini koyuyorum 43 yaşında ama böyle giderse hiç yaşlanmaz..Ayrıca 4 ay sonra 2004 R1 alacak..
allah uzun ömür vesin ne diyim benim söylemek istediğim goldwing in ağır bir havası var. bir supersport un agresifliği yok. ama bu motor r1 kadar olmasa da oldukça agresif, 45-50 yaşındakilerin bu motorla ilgileniceklerini sanmam tabi adnan abi gibi istisnalar dışında
Tarih: 29.09.2003 - 22:10 Mesaj konusu:
Arkadaslar motora binmek keyiftir zevktir.Bunun yasi olmaz.Haa sunu kabul edebilirim her yasin zevki birbirine benzemeyebilir.Simdi racing ten hoslaniyorsundur.15 sene sonra hormanlarinin miktari degismeye baslar ne bileyim goldwing den hoslanmaya baslarsin.Bunun terside olabilir.Benim 30 yasinda goldwinge binen tanidigim da var, 55 yasinda hayabusaya binen de var.Keske para olsada hepsine binebilsek.Bana soyle bir para ciksa racing,touring,enduro,crusier bide vespa alir ruh halime göre hepsine binerdim _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız