Bu motoru test edebilmemiz için önce arkadaşım Vedata bizim dükkandan bir motor satmamız gerekiyordu ve SATTIK
Şimdi sıra test etmeye geldi... Bunun için pazar günü biraz erken kalkıp her zamanki mekanımız NİF DAĞIna çıktık
Motorun sahibi arkadaşımız Lazoğlu Vedat
%100 LAZ
Şansımıza o gün dağda kar vardı.
Test başarılı geçti PIONEER.... TAM NOT _________________ uzaymotorcomtr
Tarih: 02.03.2006 - 10:16 Mesaj konusu:
yaaa ramo çatlatıcan bizi valla ist.de toprağı saksıda zor görüyoruz sen her hafta sonu dağda bayırdasın maşallah :alkış :alkış :alkış _________________ Always Innovate , Never Imitate
uzays, eline sağlık ta, keşke resimleri yüklemiye ayırdığın zamanın birazını da yorumunu yazmıya ayırsaydın. başlığı okuyunca ister istemez motorun verileri ile ilgili bilgi de umuyor insan.
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ama resimlerinizde gördüğüm atmosfer kıskanılmıyacak gibi değil : :alkış :alkış
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 02.03.2006 - 10:24 Mesaj konusu:
Ramo her ne kadar da motor cross falan olsa da sahıbı ılk gunden camura sokmaya nasıl kıymıs? Valal ben bır hafta sadece seyretmıstım motorumu Bu arada Izmır'e gelınce ılk ugrayacagım yer senın dukkan olacak heralde hem adasımı da bır gormus olurum _________________
iskelet seni mi kırcam abicim.
Motor 200 cc, makina devirle değil torkla yürüyor.Katalizörlü öncant 21 arka 18 sürüşü ve kıvraklığı mükemmel.Amortisör ayarı yapılabiliyor yolda yan yana giderken ölçtüm 2 kişi 130 km vaptı.20 ytl benzinle 275 km yol gitti.
Yeni başlayanlara çok uygun.
Diğr çinlerle kıyaslanamaz bile
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
kros ruhu işte sıfırda olsa çamurlamadan olmaz.uzay her zaman beklerim. _________________ uzaymotorcomtr
uzay beklerim kardeşim .
izmirde motorculuk deyince insanların ve motorcuların aklına şu geliyor .KORDON ALSANCAK CEŞME VE ADA . ama izmirin o kadar güzel bir doğası varki ben şehire inince inanın boguluyorum ve ben bunu anlatmak için sürekli sitelere resimler ekliyorum, kapı kapı dolaşıp dağa davet ediyorum. ama şu ana kadar başırılı olmadım. Ama ben hiç bir zaman bu işten vaz gecmeyecegim
_________________ uzaymotorcomtr
En son uzays tarafından 02.03.2006 - 12:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 02.03.2006 - 12:15 Mesaj konusu:
Zaten ben diğer çinlilerle alakası olmadığını düşünüyorum..
Çok rahat ve kullanışlı ayrıca çok da haif bizzat kendim test ettim..
Acemiler için göstergede vitesleri bile gösteriyor...
Acemi değilim çok şükür yeni kullanıcılara lazım olur mutlaka... _________________
Tarih: 02.03.2006 - 12:21 Mesaj konusu:
Abi cok guzeL resimler ya özellikle birinin arka planı falan cok guzeL oLmus Motorcagız da rezil olmus ilk gununden Hayırlı oLsun Laz abiye Allah kaza bela vermesin
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız