Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - PIONEER 200ü Test Ettik (resimli gezi)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

PIONEER 200ü Test Ettik (resimli gezi)

PIONEER 200ü Test Ettik (resimli gezi)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
uzays
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Bornova

MesajTarih: 02.03.2006 - 09:55    Mesaj konusu: PIONEER 200ü Test Ettik (resimli gezi) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motoru test edebilmemiz için önce arkadaşım Vedata bizim dükkandan bir motor satmamız gerekiyordu ve SATTIK Çok gülüyorum
Şimdi sıra test etmeye geldi... Bunun için pazar günü biraz erken kalkıp her zamanki mekanımız NİF DAĞIna çıktık
Motorun sahibi arkadaşımız Lazoğlu Vedat
%100 LAZ Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Şansımıza o gün dağda kar vardı.

Test başarılı geçti PIONEER.... TAM NOT Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hathor
Üye
Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve bol çamurlu bi gezi olmuş.... keyifli geçmiş gibi gözüküo... Dil çıkarıyorum
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 02.03.2006 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

güzel ve bol çamurlu bi gezi olmuş.... keyifli geçmiş gibi gözüküo

:alkış :alkış Dil çıkarıyorum
topik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/anadolu

MesajTarih: 02.03.2006 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa ramo çatlatıcan bizi valla ist.de toprağı saksıda zor görüyoruz sen her hafta sonu dağda bayırdasın maşallah :alkış :alkış :alkış
iskelet
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --

MesajTarih: 02.03.2006 - 10:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Test başarılı geçti PIONEER.... TAM NOT

uzays, eline sağlık ta, keşke resimleri yüklemiye ayırdığın zamanın birazını da yorumunu yazmıya ayırsaydın. başlığı okuyunca ister istemez motorun verileri ile ilgili bilgi de umuyor insan.

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ama resimlerinizde gördüğüm atmosfer kıskanılmıyacak gibi değil : :alkış Dil çıkarıyorum :alkış
Başa dön
iskelet Çevrimdışı iskelet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 02.03.2006 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ramo her ne kadar da motor cross falan olsa da sahıbı ılk gunden camura sokmaya nasıl kıymıs? Valal ben bır hafta sadece seyretmıstım motorumu Bravo Bu arada Izmır'e gelınce ılk ugrayacagım yer senın dukkan olacak heralde hem adasımı da bır gormus olurum Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iskelet seni mi kırcam abicim.Çok gülüyorum
Motor 200 cc, makina devirle değil torkla yürüyor.Katalizörlü öncant 21 arka 18 sürüşü ve kıvraklığı mükemmel.Amortisör ayarı yapılabiliyor yolda yan yana giderken ölçtüm 2 kişi 130 km vaptı.20 ytl benzinle 275 km yol gitti.
Yeni başlayanlara çok uygun.
Diğr çinlerle kıyaslanamaz bile Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

kros ruhu işte sıfırda olsa çamurlamadan olmaz.uzay her zaman beklerim.
iskelet
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --

MesajTarih: 02.03.2006 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iş çıkardık dimii Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
iskelet Çevrimdışı iskelet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uzays
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzay beklerim kardeşim .
izmirde motorculuk deyince insanların ve motorcuların aklına şu geliyor .KORDON ALSANCAK CEŞME VE ADA . ama izmirin o kadar güzel bir doğası varki ben şehire inince inanın boguluyorum ve ben bunu anlatmak için sürekli sitelere resimler ekliyorum, kapı kapı dolaşıp dağa davet ediyorum. ama şu ana kadar başırılı olmadım. Ama ben hiç bir zaman bu işten vaz gecmeyecegim

En son uzays tarafından 02.03.2006 - 12:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
uzays Çevrimdışı uzays Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SinanATASOY
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Motoristan Cumhuriyeti

MesajTarih: 02.03.2006 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Makinanın görünüşüde diğer çinlilerden çok çok daha başarılı.. Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 02.03.2006 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zaten ben diğer çinlilerle alakası olmadığını düşünüyorum..
Çok rahat ve kullanışlı ayrıca çok da haif bizzat kendim test ettim..Çok gülüyorum
Acemiler için göstergede vitesleri bile gösteriyor...
Acemi değilim çok şükür Çok gülüyorum yeni kullanıcılara lazım olur mutlaka...

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
donence
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 02.03.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya sonunda endurucu olucam.
donence Çevrimdışı donence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 02.03.2006 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi cok guzeL resimler ya özellikle birinin arka planı falan cok guzeL oLmus Çok gülüyorum Motorcagız da rezil olmus ilk gununden Gülümsüyorum Hayırlı oLsun Laz abiye Allah kaza bela vermesin
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nozb
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.03.2006 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor guzel gorunuyor.

Bu pioneer motorlarinin satisi nerden yapiliyor?

Web sitesi falan var mi?

Motor hakkinda teknik bilgi almak ve fiyat ogrenmek icin soruyorum?
Başa dön
nozb Çevrimdışı nozb Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MyerS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR/KIBRIS

MesajTarih: 02.03.2006 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzays, motorun fiyatını yazarsan sevinirim
Başa dön
MyerS Çevrimdışı MyerS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal