Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - slm ilk okulmezunu olanların hali

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

slm ilk okulmezunu olanların hali

slm ilk okulmezunu olanların hali
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
456
Üye
Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 15:10    Mesaj konusu: slm ilk okulmezunu olanların hali Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar benim ne hayallerim var dı olmadı neden ilk okul mezunu olduğum icin ehliyet alamiyorum kanun cıkmış fakat hala haber bekliyorum gecen sene mayıs ayında bir sürücü kursuna gittim ilk okullara su an veremiyoruz fakat ilk okul mezun ları dava açmışlatr ve kazanılmışta peki neden hala bu kanun yerine getirilmiyor arkadaşlar buna bir çözüm getirmek mümkünmü sesimizi çıkarmazsak benim ve benim gibi niceleri vardır eminim motordelisiolan fakat böyle şartlarla karşılaşınca insan ne yapacağını şaşırıyor lufen akdaşlar hep birlik olalaım ve şu yasayı gerçekleştirelim sizlerden haber bekliyor olcagım teşekkürler
Başa dön
456 Çevrimdışı 456 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
trafikci
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.03.2006 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb. 456 haklısın ,bu konu halen sonuçlanamadı bu yönde çok çalışmalar yapılıyor bakanlığa baskı da bulunuyoruz sürücü kursları olarak istersen bana fax numaranı ver sana dilekçe göndereyim imzalayıp ankara ya faxlıyoruz bunları.sesini duyurmalısın senin durumunda olan arkadaşlar ve bizler Ankara ya baskıyı sürdürüyoruz takipteyiz.artık yakında sonuçlanır ve ehliyetini alırsın umarım.
Başa dön
trafikci Çevrimdışı trafikci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
456
Üye
Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekküler trafikçi ama fax yokki bende e mailimi versem olurmu celenengin@yahoo.com

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar lüt fen banane demeyin birlik olalım
Başa dön
456 Çevrimdışı 456 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yelpin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

456 , kendin için yapacağın en iyi şey ortaokulu hatta liseyi dışardan bitirmek olmalı,belli dönemlerde kayıtlar yapılıyor,kaydını yaptırman yeterli,senin konumunda olanlara çok kolaylıklar sağlanıyor.
Kanunların cıkması ve yürürlüğe girmesinden daha çabuk alacağını düşünüyorum.Ayrıca bu diplomalar sana hayatının her döneminde kolaylıklar sağlayacaktır.Bir düşün derim...
_Speedfight_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam artık direk bitirilmiyor orta okul, 3 senede biter, de wallahi trafik bilinçli olan ilkokul mezunu insan üniversite bitirmiş trafik canavarlarıyla karıştırılmamalı, bu yetenk işi, kuralları bildiken sonra ilkokul yeterli olmalı ama =)
Başa dön
_Speedfight_ Çevrimdışı _Speedfight_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 02.03.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

açık öğretim var ordan lise mezunu Ol. Hem senin için iyi olur.
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
china
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilkokul mezunlarina ehliyet vermeyeceklerine

adam olmayanlara vermesinler once.... Öfkeliyim

Başa dön
china Çevrimdışı china Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_Speedfight_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ilkokul mezunlarina ehliyet vermeyeceklerine

adam olmayanlara vermesinler once....

Aynen bunu söylüyorum işte :alkış :alkış
Başa dön
_Speedfight_ Çevrimdışı _Speedfight_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ebay
Üye
Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar duyduğuma göre yaklaşık 6 aydır mecliste onay bekliyormuş bu kanun....
Başa dön
ebay Çevrimdışı ebay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi adam üni mezunu ama trafikte yapmadığı pislik kalmıyo kuralları tanımıyo bilinçsizce kullanıyo adama ehliyet veriyolar.adam var adam gibi trafiğe saygılı herşeyiyle düzgün adam ilk okul mezunu diye trafiğe çıkamıyo.yav kardeşim bunun okul okumyla ne alakası var trafik tabelasında üç bilinmeyenli denklemlemi kural okutuyolar.çok saçma bi kanun bence Öfkeliyim 456 umarım meclistekilerin aklı başına gelir de ehliyetine kavuşursun.
Başa dön
kocaEko Çevrimdışı kocaEko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 02.03.2006 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var. İlkokul mezunu olma zorunluluğu sanki kafadan atılmış gibi mesajlar yazılmış hatta ünv. mezuniyetiyle falan karşılaştırılmış. Ne ilgisi var? Siz ister misiniz trafik levhalarını, göstergeleri okumasını bilmeyen bir insanın yollarda olmasını. İlkokul zorunluluğu okur yazarlık'la eş anlama geldiği için konulan bir kuraldır. Yoksa insanlık açısından bakarsan ne ünüversite mezunları var adam olamamış ne insanlar var ilkokulu bitirememiş veya zar zor bitirmiş ama hayat görüşü olarak benim diyen üniversiteliye taş çıkarır Ama bu iki konu farklı değerlendirilmeli.

Şimdi ben şunu merak ediyorum siz mecliste olsanız ve ehliyet kimlere verilsin konusunu görüşüyor olsanız ilkokul mezunu olmayana dahi verilsin görüşünü kabul eder misiniz?

Sanırım buradaki sorun artık ilkokul diye bir kavramın kalmaması. İlköğretim denildiğinde artık 8 senelik bir öğretim söz konusu. Eğer buna dayanarak eski 5 yıllık okulu bitirenlere ehliyet vermiyorlarsa kanunların geriye işlemeyeceği kuralını ihlal ediyor demektir.

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ALPASLAN16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 02.03.2006 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

456, demiş ki
Alıntı:

merhaba arkadaşlar benim ne hayallerim var dı olmadı neden ilk okul mezunu olduğum icin ehliyet alamiyorum kanun cıkmış fakat hala haber bekliyorum gecen sene mayıs ayında bir sürücü kursuna gittim ilk okullara su an veremiyoruz fakat ilk okul mezun ları dava açmışlatr ve kazanılmışta peki neden hala bu kanun yerine getirilmiyor arkadaşlar buna bir çözüm getirmek mümkünmü sesimizi çıkarmazsak benim ve benim gibi niceleri vardır eminim motordelisiolan fakat böyle şartlarla karşılaşınca insan ne yapacağını şaşırıyor lufen akdaşlar hep birlik olalaım ve şu yasayı gerçekleştirelim sizlerden haber bekliyor olcagım teşekkürler

bir kaç gün evvel Bursa'da motorlu polis arkadaşlarla muhabbet ediyorduk ilk okul mezunlarına kanun çıkmış fakat henüz resmi gazetede yayınlanmamış sürücü kursu ile irtibatı koparma. O kadar sorun VARKİ İLK OKUL mezunlarına sıra gelmez sıranı bekle.hayellerine kavuşursun fenamı ehliyet derdi ile diplomanı yükseltirsin 50 sinden sonra ünv.s,te okuyanlar var okumanın yaşı yok hoşçakal...

Başa dön
ALPASLAN16 Çevrimdışı ALPASLAN16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 02.03.2006 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu kanunun çıkacağını bas bas bağırdılar neden almadın son şansını kaçırdın yaşın mı tutmadı anlamadım ama şimdi yapacağın tek şey dışardan okulunu bitirmek bence kanun doğru. Öfkeliyim
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kocaEko
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2006 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx14 zaten ben ne yazsam sen hemen bana muhalefet oluyosun bütün topiklerde böyle nedir ben le alıp veremediğin kardeşim anlamadım...456 arkadaşın bi an önce ehliyetine kavuşup aramıza katılması dileğiyle.
Başa dön
kocaEko Çevrimdışı kocaEko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 02.03.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, sana %100 hak veriyorum. 456, arkadaşım sen ne yap yap okulunu bitirmeye çalış.. bu sorunla birtek ehliyet alırken değil hayatının tüm noktalarında karşılacağını sende biliyorsun biz de biliyoruz..
en kısa yoldan açık liseden derslere katıl birşeyler yap ve ilköğretim mezunu ol..
ileride çok pişmanlığını çekersin.. valla kız bile vermezler sana ona göre..
(gerçekler acıdır ama gerçektir, elbet karşına çıkacaklardır!)

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal