Tarih: 05.03.2006 - 00:35 Mesaj konusu: Hangi scooter?
1. Keeway 125 arn (macar adı altında çin diyolar bunun için bütün ilgimi kaybettim buna karşı o yüzden...)
2. Yamaha bw's 100 (efsane diolar bunun içinde çok seriymiş her yere gidersin ve arıza çıkarmaz dediler)
3.Yamaha Cygnus Rs (yeni bi modelmiş pek bi bilgi edinemedim)
4.Honda Beat yada Avtiva (bunlar hakkındada pek bilgim yok)
Şimdi ben yamaha bw's yanlısıyım ama 1.85 im ve bu motorda diz mesafesiyle ilgili sorun yaşar mıyım merak ediyorum...Birde diğerleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
arkadasım
ben 180 cm boyum ve 115 kıloyum yamaha bws kullanıcıgım bws den sasma ok dag tas bayır bas gıder yuk ne olursa olsun inanmasın ama arkama 160 kıloluk adam bındırdım bıde ok sasma bws den
Bws tek geçerim. Bende var 4 yaşında kendi hatam nedeniyle oluşanlar hariç hiçbir arıza çıkarmadı daha. Dağa taşa, uzun yola, yağmura, çamura heryere sürdüm banamısın demedi. Canavar gibi bir makina. Yakıt konusunda biraz iştahlı ama olsun(bir depoyu yaklaşık 6 litre 130-140 km de boşaltıyor). Tavsiye ederim. _________________
Kayıt: Dec 10, 2005 Mesajlar: 2115 Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk
Tarih: 05.03.2006 - 02:34 Mesaj konusu:
ßen ßws Derim.. ( Ah ah Eski Motorum.. :'( ) Motor Gerçekten Canvar Gibidir. Dierlerine Nazaran, Biraz Daha Cok Yakar, Performansı 10 Numara, Bakımlarını Düzenli Yaptırırsan Başını Ağrıtmaz..( Benimki 3 yılda bir Gidiyordu Tık Demedi Velet.. ) Asfaltta Patinaj Atan Bir Scooter..
Şimdi, Gelelim Boy Konusuna..
Cok Öne Oturmazsan Sorun Yaşamazsın.. Benim Boyum 1,90 Bu Seneye kadar Kullandım 2 Kişi Dizimi Kontağın yanlarına Dayıyarak, Cok Rahat Sürüş Sağlıyordum.. ( Dikkat Et Benim Gibi Anahtar Yamultma.. ) Rahat ederSin.. Öneririm.. _________________ 07' ßws Kırmızı "MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h"
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 06.03.2006 - 19:58 Mesaj konusu:
arkadasım beat kullanıısı olarak beat derim soruların olursa bana pm atabilirsin _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 07.03.2006 - 10:39 Mesaj konusu:
dostum ya bws yada beat al. ama bws kalite olduğunu belli ediyo _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
ARKADAŞIM BEN YENİ BİR HONDA DYLAN 150 ALDIM. GÖZÜN SCOOTER GÖRSÜN. MÜKEMMEL YOL TUTUŞ VE ÇEKİŞ VAR. AŞIRIDA BENZİN YAKMIYOR. KIRMIZI IŞIKTA KALKIŞTA NEREDEYSE RACİNGLERE KAFA TUTUYOR. KEDİ GİBİ.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız