Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hangi scooter?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hangi scooter?

Hangi scooter?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
durkar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.03.2006 - 00:35    Mesaj konusu: Hangi scooter? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1. Keeway 125 arn (macar adı altında çin diyolar bunun için bütün ilgimi kaybettim buna karşı o yüzden...)

2. Yamaha bw's 100 (efsane diolar bunun içinde çok seriymiş her yere gidersin ve arıza çıkarmaz dediler)

3.Yamaha Cygnus Rs (yeni bi modelmiş pek bi bilgi edinemedim)

4.Honda Beat yada Avtiva (bunlar hakkındada pek bilgim yok)

Şimdi ben yamaha bw's yanlısıyım ama 1.85 im ve bu motorda diz mesafesiyle ilgili sorun yaşar mıyım merak ediyorum...Birde diğerleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...
Başa dön
durkar Çevrimdışı durkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sm_kaya
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.03.2006 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım
ben 180 cm boyum ve 115 kıloyum yamaha bws kullanıcıgım bws den sasma ok dag tas bayır bas gıder yuk ne olursa olsun inanmasın ama arkama 160 kıloluk adam bındırdım bıde ok sasma bws den
Başa dön
sm_kaya Çevrimdışı sm_kaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 05.03.2006 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende bws derım manısada spıl dagına 3 kısı cıktıklarını bılırım kendımde cok kullandım cıdde delı makına ıkı zamanlı olmasına ragmen Cygnus Rs hıc de guzel deıl bence BWs derım
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motormania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-aliağa

MesajTarih: 05.03.2006 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bws tek geçerim. Bende var 4 yaşında kendi hatam nedeniyle oluşanlar hariç hiçbir arıza çıkarmadı daha. Dağa taşa, uzun yola, yağmura, çamura heryere sürdüm banamısın demedi. Canavar gibi bir makina. Yakıt konusunda biraz iştahlı ama olsun(bir depoyu yaklaşık 6 litre 130-140 km de boşaltıyor). Tavsiye ederim. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara- istanbul otobany

MesajTarih: 05.03.2006 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter alemınde Bws yı tek gecerım
NaSta
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Abd - FL / Izmir - Ksk

MesajTarih: 05.03.2006 - 02:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ßen ßws Derim.. ( Ah ah Eski Motorum.. :'( ) Motor Gerçekten Canvar Gibidir. Dierlerine Nazaran, Biraz Daha Cok Yakar, Performansı 10 Numara, Bakımlarını Düzenli Yaptırırsan Başını Ağrıtmaz..( Benimki 3 yılda bir Gidiyordu Tık Demedi Velet.. Çok gülüyorum ) Asfaltta Patinaj Atan Bir Scooter.. Çok gülüyorum
Şimdi, Gelelim Boy Konusuna..
Cok Öne Oturmazsan Sorun Yaşamazsın.. Benim Boyum 1,90 Bu Seneye kadar Kullandım 2 Kişi Dizimi Kontağın yanlarına Dayıyarak, Cok Rahat Sürüş Sağlıyordum.. ( Dikkat Et Benim Gibi Anahtar Yamultma.. Çok gülüyorum ) Rahat ederSin.. Öneririm.. Dil çıkarıyorum
NaSta Çevrimdışı NaSta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSX_R_1000
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YZMYR/BERGAMA

MesajTarih: 05.03.2006 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gılera Runner 180 ya da 200 lük modeli ama 180 liği tek geçerim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Niye herkes tek geçmiş ben niye geçmiyecekmişim... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
durkar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.03.2006 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman bw's yi alıyorum...beni en çok endişelendiren boy hadisesiydi....o da çok sorun değilse bulurum bi çaresini artık...
Başa dön
durkar Çevrimdışı durkar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 06.03.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki bws bütün rentcilere bak bws kullanırlar neden kaliteli ve sağlam
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mertmertmert
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.03.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

runner 180 al hocam sen performans ve kalite istiyorsan eğer... Dil çıkarıyorum
voyvoda
Üye
Üye

MesajTarih: 06.03.2006 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni bobcat'e bak derim şahane bi makina ama karar senin
Başa dön
voyvoda Çevrimdışı voyvoda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 06.03.2006 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasım beat kullanıısı olarak beat derim soruların olursa bana pm atabilirsin
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 07.03.2006 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ya bws yada beat al. ama bws kalite olduğunu belli ediyo Dil çıkarıyorum
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Khain
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/uskudar

MesajTarih: 07.03.2006 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben geçenler beat aldım 4 zamanlı 2000 km de bır yag degısımı
çok azıcık bır benzın sarfiyatı böle sağlam plastıkten ucuz gövde tasarımı.. mesela yan yattı çizildi değiştirmen 80 ytl gıbı..
arka lastık patladı mesela 4 somun sök huoop lastık elınde baya gusel bıse yapmıslar sıfırı 2700+ 90 trafık zartı zurtu
2. elı 1600 ytl ıle 2000 arası sımdıden gusel gezıler (2 el de 150 noter ve işlemlerı kendın yaparsan 50 ytl ruhsat masrafı kendın yapmazsan 170 ytl ruhsat marafı) saygılar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Khain Çevrimdışı Khain Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yukselishonda
Üye
Üye

Nereden: salihli

MesajTarih: 25.03.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ARKADAŞIM BEN YENİ BİR HONDA DYLAN 150 ALDIM. GÖZÜN SCOOTER GÖRSÜN. MÜKEMMEL YOL TUTUŞ VE ÇEKİŞ VAR. AŞIRIDA BENZİN YAKMIYOR. KIRMIZI IŞIKTA KALKIŞTA NEREDEYSE RACİNGLERE KAFA TUTUYOR. KEDİ GİBİ.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

UNUTMADAN SÖYLEYEYİM BİRAZ TUZLU 4650 YTL. AMA PARASININ HAKKINI FAZLASIYLA VERİYOR. SCOOTERCİLERE TAVSİYE EDERİM.
Başa dön
yukselishonda Çevrimdışı yukselishonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal