Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Babanin Böylesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Babanin Böylesi

Babanin Böylesi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya

MesajTarih: 26.09.2003 - 09:42    Mesaj konusu: Babanin Böylesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuya girmeden söylemek istiyorum, her kezin babasina sevgiler saygilar, Allah hepimizin babasina uzun ve saglikli bir ömür versin.
Aramizdan ayrilanlarinkine Allah"tan Rahmet diliyorum.

Simdi gelelim olaya
------------------------------------
-Tüh az önce konuydu :?
-Simdi olay oldu, :?
-D.D den firca yicez Dil çıkarıyorum
-Cümle düsük oldu :oops:
-------------------------------- Çok gülüyorum Çok gülüyorum ah edebiyat hep cakiliyordum zaten
dün bir motorcu arkadasimla telefonda konusuyorduk "Hayati", "ya dedi bi arkadasim var baya yasli adam, motor tepesinden inmiyor, TR bile yapiyormus, kizi gecenlerde egliyet alacak yasa gelmis, tutturmus motor egliyeti yapacan motorunu alacam Çok gülüyorum , kiz hayir istemiyorum felan filan, zorla göndermis Fahrschule ye (egliyet okulu) 1 hafta sonra aglaya zirlaya ya istemiyorum egliyette motorda diye eve gelmis, ama zorla devam velhasil egliyeti almis, kizcagizla Hayati görüsmüsler, Hayati artik kiz motor tepesinden inmiyor dedi :wink: , eh arkadasimda kiza bi motora binmeyen pisman, bide motor binen pisman" demis Çok gülüyorum
Ve yakinlarda babacik erkek oglunun egliyet yasini bekliyormus, aynen onada ayni muamele, Hayati nin babasi hic sevmiyor motoru, nerde bizde o sans diye aglasiyordu. Çok gülüyorum
Benim babamda eski motorculardan sayilir, gencligin almanyalara kadar gidip bi yariscidan Bmw sini alip TR ye import edecek kadar, tabi benim bende ilk motorumu alirken zorluk cikardilar, ne motoru araba al felan, aldim motoru o gün benden önce Babam gezmisti Çok gülüyorum

En son FireBlade tarafından 26.09.2003 - 17:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
cenk
Üye
Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 26.09.2003 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eh bu konuda ben de şanslılardan sayılırım. Babamın ailesi yıllarca motor tepesinden hiç inmemişler. Büyükbabamın çok değişik motorları olmuş. Büyük dev motorlar(Onlar anlatıyor ben dinliyorum.) Sepetlisi sepetsizi vs. 6 çocuklu aile hemen her yere motorla giderlermiş. Hatta büyükbabam (nazar değmesin) 84 yaşında olmasına rağmen hala iki teker üzerinde. Tabii artık büyük motorları taşıyamadığı için mopet kullanıyor ama olsun. O da iki teker Gülümsüyorum

Motoru aldığımda babama hiç söylemedim. Hatta aldıktan sonra bir ay haberi olmadı. Sonra çıktım motorla karşısına. Ben fırça yemeyi beklerken adam çok sevindi. Hatta bir motor almayı bile düşündü. Gülümsüyorum. İşte böyle. Konu gelince anlatayım dedim. Hepinize bol motorlu günler dilerim.

Cenk
Başa dön
cenk Çevrimdışı cenk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.09.2003 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben yıılarca babamla savaş verdim,çok karşıydı..Haklı olarak korkuyordu ama sonunda oda anladıki çare yok ve olumlu bakmak zorunda kaldı..5 yıl içinde 7-8 arkadaşım kazalarda öldü bunlardan 4 tanesini babam tanıyordu ve her ölüm haberinde gözüme bakarken gözlerinden şunu okuyorum..
-Oğlum lütfen şuna binme,ölmeni istemiyorum..
Ama tek kelime ile bende şöyle bakıyordum gözlerine..
-Eğer ölceksem Motorsiklet üzerinde ölmeliyim,eger ben motorsuz kalırsam ölürüm...
Ruhum bunu kabul etmez zaten...
Şu anda motosikletimi sattım ve motorum yok...Yani ben bir ölüyüm..
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.09.2003 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde bana sorun, babamın mazeretleri
1)sen benim tek oğlumsun
2)sürücüler bilinçli değil ezerler seni Çok gülüyorum
3)yollar çok kötü çukura girersin uçarsın
4)ben seni bilirim arabayla böyle gidiyorsan motorla neler yaparsın Çok gülüyorum
işte böyle devam eder gider
Gülümsüyorum
Başa dön
pcport Çevrimdışı pcport Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 26.09.2003 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Şu anda motosikletimi sattım ve motorum yok...Yani ben bir ölüyüm..
Şok oldum

Hakan, allahaskina sacmalama...
Dur ben sana aslinda ne hissettigini soyleyeyim.

Biz motorcular aslinda kendimiz motor ustundeyken "OlUmsUz" hissederiz. Aradigin duygu bu.

Bisikletciler, yelkenciler, pilotlar, parasutculer, kayakcilar hep ayni duygular icindedir.

Insanlar kelimelerle dusunur, ve dusundugun kelimeler de senin ruh halini degistirir..."Nereye bakarsan oraya gidersin" ne kadar dogruysa "neye inanirsan o olursun" da okadar dogrudur. Kaldir basini ileri bak, sirit... Çok gülüyorum
Hersey gonlunce olacak...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2003 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet yani hakan D.D cok hakli.
Ilk motorsuz kalan sen degilsin :?
Başa dön
FireBlade Çevrimdışı FireBlade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 26.09.2003 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya abi aslına bakarsan şu anda 0 km de bir R1 alabilirim ama çok güzel bir yatırım yaptım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bir yerden gelen tüyo ile bankada yeni R1 almak için tuttuğum parayı bir gayrimenkule yatırdım ve gerçektende iyiki bu yatırımı yapmışım ..çünkü aldığım iş yerinin tam karşısına çok büyük bir hastahane inşaatı başladı..Ve dükkanı satın almak için 2 misli fiyat teklifleri geliyor..Bende kesinlikle satmama kararı aldım çünkü bir dükkanı satıp motosiklet almak ve geri kalan parayıda çarçur etmeyi bencillik olarak görmeye başladım..Ve şu anda motor almıyacagım ama gelecek sene başında planlar tutarsa sıfır almadan bir ikinci el alabilirim hem dükkanı satmamış olurum hemde motora binerim...Zor olan şu Donald 1998 den 2002 yılına kadar izmire gelen ilk sıfır yamahaları ben aldım...Daha fuarda sergilenirken parasını ödeyip izmire gelmesini sabırsızlıkla bekliyordum R1 lerin..Yani her sene yeni R1 alıyordum ama 2003 te dükkan alıp bu sene bekledim,işte bu motorsuz geçen zaman kabus gibi geldi..Yoksa nankörlük etmemem lazım çünkü istediğim her motora bindim hemde hiç ikinci el almadım bunun sebebi ise Racing mmotorlarda ikinci el almanın sorun olabilecegini düşünüyorum çünkü gerçekten bu tip motorlar ülkemizde malesef çok hor kullanılıyor...Bu sebepten dolayı almamıştım ama bundan sonra ikinci el alabilirim ama çok ince eleyip sık dokurum.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2003 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle tüyo varsa elinde yazda bir iki arkadas da o r1 alsin, Çok gülüyorum
bence dogru karardasin moral bozmaya gerek yok zaten sezon bitti sayilir.
Ya biz ne konu actik olay oldu hakan nin R1 i, Çok gülüyorum :?
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 26.09.2003 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dogru FireBlade galiba kişiselleştirmişim, konuyu dagıttıysam kusura bakmayın Üzgünüm kaldıgınız yerden devam edin
Konu: Babanın böylesi...
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.09.2003 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakim sizin babaniz nasil karsiladi motor almanizi , hepimizin vardir bi anisi bilelim Şok oldum
Başa dön
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.09.2003 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin oldugu gibi benim babamda karsiydi motora binmeme...İlk motorumu aldiktan 1 ay sonra söyledim babama...

Ancak kimse babasina kizmasin arkadaslar.Hic bir baba cocugunun basina kötu bisey gelmesini istemez.Motosiklet isi ekstra bir risktir hayatimizda.Bunu babalarda bilir ve risk almamizi istemezler.

Peki simdi ben size soruyorum.Cocugu olanlar vardir aramizda yada ilerde baba ve anne olacaksiniz elbet.18 yasina girmis oglunuz bi gün gelse baba ( veya anne) ben motor alacam, bir R1 begendim dese ne cevap verirdiniz? Lütfen samimi cevap verin sanki o ani su anda yasiyomus gibi...

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 30.09.2003 - 02:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motora binen anne yada baba oldugumuza gore cocugumuzunda bu tatli musibete gonul verecegi muhakkak. Dolayisiyla boyle bir surprizle karsilasmamak, daha dogrusu bu guunun gelecegini ta basindan biliyor olmak lazim.
Yapilabilecek seyler ona bisiklete binmeyi ogretmekle baslar...sonra 17 yaslarinda otomobil (yani kullanmayi ogretmekten bahsediyorum, ABD de 17 yasinda ehliyet alabiliyor ancak 21 yasina kadar yaninizda bir buyuk olmadan suremiyorsunuz ve sadece gun isiginda...) Imkaninimiz varsa 15 - 18 yas arasi motokros egitimi harika olur. Bu arada yine imkanlariniz cercevesinde motor kaabiliyetini artiracak kayak, windsurf, paten, rollerboard vb. masraf kapilarini da tavsiye ederim.

Onu motorla gezdirecekseniz, fiziksel buyuklugu yeterli olan yasinda (ayaklari peglere tam basacak) bunu yapin ve "yolda yolculu yolculuk" yazimi bir daha okuyun derim. Kesinlikle urkutmemeye, "Dunya Yumusacik Motosiklet Surme" musabakasina katilmis gibi yapin bu isi...muhakkak cok sevecegi, lunapark vb. biryere goturun.

Evet nasil olsa basiniza gelecek, hic olmazsa bilincli bvir surucu yetistirmis olmanin gururunu yasayin... Çok gülüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 30.09.2003 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim babam Gülümsüyorum

Herzaman karsiydi bende evin tek ogluyum vede babam cok korkardi bende kimseye haber vermeden ehliyeti yaptim vede motor aldim
bizimkiler izindeyken tabii !!! babam tr den döndüyünde kapinin önünde Motor duruyor iki gün gecti hala motor kipirdamadi bu lafini hic unutmam
disarda bir motor duruyor iki günden beri kimse de kullanmiyorum kimin acaba ? ama tam da binilecek motor dedi Çok gülüyorum gülümsememi saklayamadim anladi tabii hersey kontrol altinda sanmistim o da iyi mok ettin dedi heheeheee
FireBlade
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.09.2003 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanirim cogumuz babasi motor a karsiymis, ama bakalim sira bize gelince neyapacaz :wink:
Başa dön
CBR954RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Braunschweig / Almanya

MesajTarih: 30.09.2003 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu konuyu cok düsündüm Fireblade
ama inan bilmiyorum bir yandan gercekten belkide ben kendi bir oglum olsa ona izin vermem ama bir yandan da benim bukadar sevdiyim bir hobymi neden cocugum da tanimasin dimi ama
Bir oglum yok ama olursa ona 2015 senesinin CBR 600 RR sini ismarlayacagim Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal