abi demin forumda okudum iskelet abimiz anlatmış forumda diyaloğu gülmekten öldüm. dedimki hemen böyle bir topic yapıştırayım ii olur. benim başımdan geçeni anlatıyorum.
şimdi ben antebe girişte iyi bir eğim var ben de dayanamayıp dokundum motora maximum hızım olan 125 km/h ye ulaşmam fazla sürmedi neyse tam girişe geldim şans ya yeşil tak kırmızı oldu. durma var mı ben devam ettim. sonra bir baktım arkada viiiuuuuvvvv polis sireni bir tane yunus. neyse durduk. geldi yanıma ilk sözü:
polis: nasıl gidiyon kardeşim sen kırmızı da geçtin görmüyon mu?
ben: abi hızlıydım duramazdım ondan devam ettim.
polis: tamaaam ozaman söyle şimdi hızlı gittiğin için mi yazayım yoksa yoksa kırmızıda geçtiğin için mi?
içimden: hadiiii ayıkla pirincin taşını
ben: abi saat sabahın 7 si sen açsındır şimdi sıcak bir mercimek çorbası ii olur. sen çaktırmadan al şu beşliği canımız sıkılmasın şimdi.
polis: tamam genç dikkatli sür hadi yolun açık olsun
neyse bindim motora içimde kaldı ya 5 ytl kafamı çevirip bağırdım '' bir beş milyon daha verim de dönüşte de geçerim nasılsa kırmızıda'' sonra pırr ilk gördüğüm ara sokaktan uzadım. inşallah fazla eleştirmezsiniz. sizler de şöyle bir anlatın da gülelim biraz. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 06.03.2006 - 20:01 Mesaj konusu:
hep türk polisi ne laf olacak değil ya ,alın size bir örnek avrupadan benim avusturyada başıma bir olay geldi avusturya polisi ile ilgili maceramı anlatayım arkadaşla bastık gidiyoruz arabayla ne acelemiz varsa gittiğimiz yerse diskotek neyse bir yerde ben kırmızıda geçtim nerden çıktıysa motorsikletli genç bir polis siren çalarak ytişti ve sağa yanaşmamı söyledi haliyle durduk bende şimşekler çaktı hemen evrakları istedi ne oldu memur bey dedim neden durdurdun işimiz acele dedim bu arada araba da avusturya plakalı evrakları göstermek için oyalanırken suçumun kırmızıda geçtiğini söyleyince aaa ama bizim türkiyede kırmızıda geçilir yeşilde durulur dedim ondan durmadım dedim öylemi falan derken peki o halde sizi bu seferlik affediyorum burada kırmızıda duracak yeşilde gececeksiniz dedi , oysa beynelmilel yeşil kırmızı plaka oraya ait uyanamadı garibim yeni yetme polisti onun acemiliği benim zekamla cezadan kurtulmuş olduk
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 06.03.2006 - 20:06 Mesaj konusu:
tentene, kerdeş biz yaptığımızın doğruluğunu savunmuyoruz. ben sadece şurda eşler dostla okuyup eğlensinler diye açtım bu topiği. eğer hoşa gitmezse zaten moderatörler kapatırlar. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Kayıt: Jan 23, 2005 Mesajlar: 803 Nereden: istanbul-pendik
Tarih: 06.03.2006 - 20:10 Mesaj konusu:
tamero :alkış eee abi hiç de yalan değil ki diğin doğru basbaya.....
yayalar ve araçlar bizde kırmızıda geçer yeşil yanınca bi türlü hareket edilmez ki....yeşil bizde telefon çevirme işareti değil miydi... _________________ Motosiklet üstünde kalmak hayatta kalmaktyr!
(gti861suzuki@hotmail.com)
turboburak, yanlışa gülmek sizce çok iyi bir şey mi?Bence bu gibi olaylardan utanmalıyız.Ben benden rüşvet isteyen polislere bile gerekli cezam neyse onu ödedim.Biz meyilli olmazsak poliste rüşvet alamaz.Ondan sonrada görevini yapmayan polislerden ,yeşilde geçerken önümüze fılayan ,bizi deviren araçlardan şikayet etmeyiz.Biz kırmızıda geçerken başkalarının hakkını ihlal ettiğimizi unutmayalım.Kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi biz de başkalarına yapmayalım. _________________ ZX-6R
as 150t
Tarih: 06.03.2006 - 20:33 Mesaj konusu:
aklıma geldi yine bir anım sahil yolunda giderken motorlu polis durdurdu hepte şansıma motorcu polisler denk geliyor . buda şöyle oldu beni çevirdi evraklar falan istedi suçum ne dedim herşey normaldi sürat yok beni kemerden dolayı dırdurmuş kemerini takmamışın dedi bende şimşek hemen patladı iyi güzel bende var 4 teker sende var 2 teker asıl senin takman lazım dedim sen neden takmıyorsun dedim polis afalladı şaşırdı ve bana git başımdan sabah sabah delimisin nesin dedi
Tarih: 06.03.2006 - 20:39 Mesaj konusu:
Davutlara giderken kuşadasının çıkışında gece saat 1 civarında rutin polis kontrolüne takıldım.ruhsat ehliyet kask herşey tam.Ama polis bırakmam demez mi?Yalnız bir şartla bırakırım dedi.Çıkarken kulağımızın pasını alıcaksın.Bende olur dedim kırmadım abimi. _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Kayıt: Jan 06, 2006 Mesajlar: 113 Nereden: CEHENNEMYN DYBYNDEN
Tarih: 06.03.2006 - 20:40 Mesaj konusu:
tentene demiş ki:
yaptığın çok ayıp.Duyan da bütün polisleri öyle zannedecek. :alkış
arkadaşım zaten hayabusa2785 arkadaşımızda genelleme yapmamış ki
ama % 80 ni böyle olunca bu sonuç kaçınılmaz oluyo malesef
sen niye bu kadar tepki gösterdinki( oy birliği yada oy çokluğu bir görüşün doğruluğunun kanıtı olamaz zaten)benim de nacizane fikrim bu yönde günümüzde artık insanlar selama bile tenezzül etmiyosa bu rüşvet olayı o kadarda abartılacak bişey olmasa gerek
Gecende İzmir'de yaşadığım iki olay..
Polisin davranışı işime yaradı ama baya da bi tuhaftı..
Herzamanki gibi kaskım kafamda.. arkama alsancaktan bi arkadası aldım..onda maalesef kask yoktu..
yolda giderken Yunus yanımıza yanaştı ve işte soru..
-Senin kaskın yok mu??
-Abi var da ustune oturduk..(içimizden demek geldi)
tabi asıl cevap..
-Yok.....
ve Yunus gaza bastı gitti..
----------------------------------------------------------
Yine arkadasımla seyahat ederken..kaskı ona vermiş bende maskemi takmıştım sadece..
polis çevirmesinde durdurulduk..
ehliyet ruhsattan sonra..
polis
-Sende neden kask yok??
-Abi kaskı arkadasa verdim bende maskeyi taktım..
Polis
-ha..tamam o zaman..hayırlı yolculuklar..
----------------------------------------------------------------
buyrun burdan yakın... _________________ Trafikte Hakli ama Ölü olmaktansa.... Bırakın Haksız olalım....
Tarih: 06.03.2006 - 20:55 Mesaj konusu:
melih253 demiş ki:
Gecende İzmir'de yaşadığım iki olay..
Polisin davranışı işime yaradı ama baya da bi tuhaftı..
Herzamanki gibi kaskım kafamda.. arkama alsancaktan bi arkadası aldım..onda maalesef kask yoktu..
yolda giderken Yunus yanımıza yanaştı ve işte soru..
-Senin kaskın yok mu??
-Abi var da ustune oturduk..(içimizden demek geldi)
tabi asıl cevap..
-Yok.....
ve Yunus gaza bastı gitti..
----------------------------------------------------------
Yine arkadasımla seyahat ederken..kaskı ona vermiş bende maskemi takmıştım sadece..
polis çevirmesinde durdurulduk..
ehliyet ruhsattan sonra..
polis
-Sende neden kask yok??
-Abi kaskı arkadasa verdim bende maskeyi taktım..
Polis
-ha..tamam o zaman..hayırlı yolculuklar..
----------------------------------------------------------------
buyrun burdan yakın...
kırıldım ,koptum, gülme krizine girdim yaaa olmaz böyle bişi ama maalesef oluyor
Bir gece arkadaşlara giderken yanımıza biraları da almış yolda gidiyoruz. Ama daha içmedik ne de olsa yoldayız. İlerde çevirmede polis durduruyor;
P: İyi geceler gençler
B: Sağol abi
** Ehliyet ruhsat vs.. konuşmaları **
P: Alkol aldınız mı?
B: Aldık tabii abi, arkadaşa gidiyoruz elimiz boş gitmek olmaz.
Dedikten sonra arka koltugun onune uzanıp torbadan biraları gösteriyorum.
P: ha ne alkol mü var orada?
(Burada direkt saf çocuk modundayım)
B: Evet abi bira aldık arkadaşa gidiyoruz. Yasak değil dimi abi torbada alkol arabanın içinde duruyor. Yasaksa atalım abi başımızı belaya sokmayalım birde.
(Bu laflardan sonra memur arkadaş "komserim bir bakarmısınız" diyerek diger arkadasını cagırıyor)
P: Bu arkadaslarda alkol varmıs ama daha içmemişler, ne yapalım biz bunları bırakalım mı yoksa kontrole mi yollayalım. (Bu sırada polis arkadas koptu kopacak yalnız)
P2: İçmemişlerse sorun yok. Bırak gitsinler
P: ii hadi gidin bakalım aferim hep böyle olun. Tebrikler gencler cok sevdim sizi...
Dedi ve ardından koptu bir anda kahkahalar atmaya basladı
hehehe Hepimiz de yarılmıstık ama sonunda...
_________________ Donsuz Binilir, KASKSIZ BYNYLMEZ...
-------------------------------------------
Siyah YBR125 - 0(Rh-)
bu tam benlik bi topik olmus
İki yıl oldu ben ehliyetimi henuz almamıstım kırmızı ısıkta dururken sagıma ve soluma ıkı yunus durdu hadi yarısalım demezlermi yesıl yandı bi kalktık abi ben ikisinide gectım sonra bunu yediremediler ve ceza yazdılar.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
bıtane daha anlatayım
ortaokuldayız arkadasımla okuldan kactık onun mobletiyle geziyoruz bi baktık polisler var hemen bize dur dediler o duralım dedi ben kacalım dedim başladık kacmaya biz önde polisler arkada mahalle arasına gırdık baktım bı apartmanın kapısı acık hemen gır dedım tabı kendımızı zor attık iceri cok korktuk ama tam rahatladık yırttık dedık yukardan asagıya ıkı polıs ınmezmı evli iki polismiş anladılar tabi kactıgımızı goturduler merkeze...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız