Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - polislerle ilgili komik diyalogları anlatın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

polislerle ilgili komik diyalogları anlatın

polislerle ilgili komik diyalogları anlatın
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 06.03.2006 - 19:46    Mesaj konusu: polislerle ilgili komik diyalogları anlatın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi demin forumda okudum iskelet abimiz anlatmış forumda diyaloğu gülmekten öldüm. dedimki hemen böyle bir topic yapıştırayım ii olur. benim başımdan geçeni anlatıyorum.
şimdi ben antebe girişte iyi bir eğim var ben de dayanamayıp dokundum motora maximum hızım olan 125 km/h ye ulaşmam fazla sürmedi neyse tam girişe geldim şans ya yeşil tak kırmızı oldu. durma var mı ben devam ettim. sonra bir baktım arkada viiiuuuuvvvv polis sireni bir tane yunus. neyse durduk. geldi yanıma ilk sözü:
polis: nasıl gidiyon kardeşim sen kırmızı da geçtin görmüyon mu?
ben: abi hızlıydım duramazdım ondan devam ettim.
polis: tamaaam ozaman söyle şimdi hızlı gittiğin için mi yazayım yoksa yoksa kırmızıda geçtiğin için mi?
içimden: hadiiii ayıkla pirincin taşını
ben: abi saat sabahın 7 si sen açsındır şimdi sıcak bir mercimek çorbası ii olur. sen çaktırmadan al şu beşliği canımız sıkılmasın şimdi.
polis: tamam genç dikkatli sür hadi yolun açık olsun Çok gülüyorum

neyse bindim motora içimde kaldı ya 5 ytl kafamı çevirip bağırdım '' bir beş milyon daha verim de dönüşte de geçerim nasılsa kırmızıda'' sonra pırr ilk gördüğüm ara sokaktan uzadım. inşallah fazla eleştirmezsiniz. sizler de şöyle bir anlatın da gülelim biraz.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hep türk polisi ne laf olacak değil ya ,alın size bir örnek avrupadan benim avusturyada başıma bir olay geldi avusturya polisi ile ilgili maceramı anlatayım arkadaşla bastık gidiyoruz arabayla ne acelemiz varsa gittiğimiz yerse diskotek Gülümsüyorum neyse bir yerde ben kırmızıda geçtim nerden çıktıysa motorsikletli genç bir polis siren çalarak ytişti ve sağa yanaşmamı söyledi haliyle durduk bende şimşekler çaktı hemen evrakları istedi ne oldu memur bey dedim neden durdurdun işimiz acele dedim bu arada araba da avusturya plakalı evrakları göstermek için oyalanırken suçumun kırmızıda geçtiğini söyleyince aaa ama bizim türkiyede kırmızıda geçilir yeşilde durulur dedim ondan durmadım dedim öylemi falan derken peki o halde sizi bu seferlik affediyorum burada kırmızıda duracak yeşilde gececeksiniz dedi , oysa beynelmilel yeşil kırmızı Gülümsüyorum plaka oraya ait uyanamadı garibim yeni yetme polisti onun acemiliği benim zekamla cezadan kurtulmuş olduk Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tentene
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaptığın çok ayıp.Duyan da bütün polisleri öyle zannedecek. :alkış
tentene Çevrimdışı tentene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tentene, kerdeş biz yaptığımızın doğruluğunu savunmuyoruz. ben sadece şurda eşler dostla okuyup eğlensinler diye açtım bu topiği. eğer hoşa gitmezse zaten moderatörler kapatırlar.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gti861
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-pendik

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero :alkış eee abi hiç de yalan değil ki diğin doğru basbaya.....

yayalar ve araçlar bizde kırmızıda geçer yeşil yanınca bi türlü hareket edilmez ki....yeşil bizde telefon çevirme işareti değil miydi... Çok gülüyorum
gti861 Çevrimdışı gti861 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titrettin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah polisle hiç muhabbetim olmaz Çok gülüyorum ama küçükken annemşn kcağunda oturmuştım önde polis arkaya yollmaıştı beni bi onu hatrlıyom:)
Başa dön
titrettin Çevrimdışı titrettin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar biz buraya muhabbet etmeye geldik Öfkeliyim tentene, yapılanların yanlış oldugunu kişide biliyor.
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tentene
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turboburak, yanlışa gülmek sizce çok iyi bir şey mi?Bence bu gibi olaylardan utanmalıyız.Ben benden rüşvet isteyen polislere bile gerekli cezam neyse onu ödedim.Biz meyilli olmazsak poliste rüşvet alamaz.Ondan sonrada görevini yapmayan polislerden ,yeşilde geçerken önümüze fılayan ,bizi deviren araçlardan şikayet etmeyiz.Biz kırmızıda geçerken başkalarının hakkını ihlal ettiğimizi unutmayalım.Kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi biz de başkalarına yapmayalım.
tentene Çevrimdışı tentene Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aklıma geldi yine bir anım sahil yolunda giderken motorlu polis durdurdu hepte şansıma motorcu polisler denk geliyor . buda şöyle oldu beni çevirdi evraklar falan istedi suçum ne dedim herşey normaldi sürat yok beni kemerden dolayı dırdurmuş kemerini takmamışın dedi bende şimşek hemen patladı iyi güzel bende var 4 teker sende var 2 teker asıl senin takman lazım dedim sen neden takmıyorsun dedim polis afalladı şaşırdı ve bana git başımdan sabah sabah delimisin nesin dedi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Davutlara giderken kuşadasının çıkışında gece saat 1 civarında rutin polis kontrolüne takıldım.ruhsat ehliyet kask herşey tam.Ama polis bırakmam demez mi?Yalnız bir şartla bırakırım dedi.Çıkarken kulağımızın pasını alıcaksın.Bende olur dedim kırmadım abimi.

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HeavensQueeN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: CEHENNEMYN DYBYNDEN

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tentene demiş ki:
yaptığın çok ayıp.Duyan da bütün polisleri öyle zannedecek. :alkış

arkadaşım zaten hayabusa2785 arkadaşımızda genelleme yapmamış ki
ama % 80 ni böyle olunca bu sonuç kaçınılmaz oluyo malesef
sen niye bu kadar tepki gösterdinki( oy birliği yada oy çokluğu bir görüşün doğruluğunun kanıtı olamaz zaten)benim de nacizane fikrim bu yönde günümüzde artık insanlar selama bile tenezzül etmiyosa bu rüşvet olayı o kadarda abartılacak bişey olmasa gerek

TÜRKİYEM SENİ SEVİYORUM Çok gülüyorum
melih253
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecende İzmir'de yaşadığım iki olay..
Polisin davranışı işime yaradı ama baya da bi tuhaftı..

Herzamanki gibi kaskım kafamda.. arkama alsancaktan bi arkadası aldım..onda maalesef kask yoktu..
yolda giderken Yunus yanımıza yanaştı ve işte soru..

-Senin kaskın yok mu??
-Abi var da ustune oturduk..(içimizden demek geldi)
tabi asıl cevap..
-Yok.....
ve Yunus gaza bastı gitti..
----------------------------------------------------------

Yine arkadasımla seyahat ederken..kaskı ona vermiş bende maskemi takmıştım sadece..
polis çevirmesinde durdurulduk..
ehliyet ruhsattan sonra..
polis
-Sende neden kask yok??
-Abi kaskı arkadasa verdim bende maskeyi taktım..
Polis
-ha..tamam o zaman..hayırlı yolculuklar..
----------------------------------------------------------------

buyrun burdan yakın... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

KAWASAKI ER-5
Başa dön
melih253 Çevrimdışı melih253 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.03.2006 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

melih253 demiş ki:
Gecende İzmir'de yaşadığım iki olay..
Polisin davranışı işime yaradı ama baya da bi tuhaftı..

Herzamanki gibi kaskım kafamda.. arkama alsancaktan bi arkadası aldım..onda maalesef kask yoktu..
yolda giderken Yunus yanımıza yanaştı ve işte soru..

-Senin kaskın yok mu??
-Abi var da ustune oturduk..(içimizden demek geldi)
tabi asıl cevap..
-Yok.....
ve Yunus gaza bastı gitti..
----------------------------------------------------------

Yine arkadasımla seyahat ederken..kaskı ona vermiş bende maskemi takmıştım sadece..
polis çevirmesinde durdurulduk..
ehliyet ruhsattan sonra..
polis
-Sende neden kask yok??
-Abi kaskı arkadasa verdim bende maskeyi taktım..
Polis
-ha..tamam o zaman..hayırlı yolculuklar..
----------------------------------------------------------------

buyrun burdan yakın... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum kırıldım ,koptum, gülme krizine girdim yaaa olmaz böyle bişi ama maalesef oluyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
lizard
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.03.2006 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir gece arkadaşlara giderken yanımıza biraları da almış yolda gidiyoruz. Ama daha içmedik ne de olsa yoldayız. İlerde çevirmede polis durduruyor;
P: İyi geceler gençler
B: Sağol abi
** Ehliyet ruhsat vs.. konuşmaları **
P: Alkol aldınız mı?
B: Aldık tabii abi, arkadaşa gidiyoruz elimiz boş gitmek olmaz.
Dedikten sonra arka koltugun onune uzanıp torbadan biraları gösteriyorum.
P: ha ne alkol mü var orada?
(Burada direkt saf çocuk modundayım)
B: Evet abi bira aldık arkadaşa gidiyoruz. Yasak değil dimi abi torbada alkol arabanın içinde duruyor. Yasaksa atalım abi başımızı belaya sokmayalım birde.
(Bu laflardan sonra memur arkadaş "komserim bir bakarmısınız" diyerek diger arkadasını cagırıyor)
P: Bu arkadaslarda alkol varmıs ama daha içmemişler, ne yapalım biz bunları bırakalım mı yoksa kontrole mi yollayalım. (Bu sırada polis arkadas koptu kopacak yalnız)
P2: İçmemişlerse sorun yok. Bırak gitsinler
P: ii hadi gidin bakalım aferim hep böyle olun. Tebrikler gencler cok sevdim sizi...
Dedi ve ardından koptu bir anda kahkahalar atmaya basladı
hehehe Hepimiz de yarılmıstık ama sonunda...
Dil çıkarıyorum
Başa dön
lizard Çevrimdışı lizard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ybrracingteam2
Üye
Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 06.03.2006 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu tam benlik bi topik olmus
İki yıl oldu ben ehliyetimi henuz almamıstım kırmızı ısıkta dururken sagıma ve soluma ıkı yunus durdu hadi yarısalım demezlermi yesıl yandı bi kalktık abi ben ikisinide gectım sonra bunu yediremediler ve ceza yazdılar.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

bıtane daha anlatayım
ortaokuldayız arkadasımla okuldan kactık onun mobletiyle geziyoruz bi baktık polisler var hemen bize dur dediler o duralım dedi ben kacalım dedim başladık kacmaya biz önde polisler arkada mahalle arasına gırdık baktım bı apartmanın kapısı acık hemen gır dedım tabı kendımızı zor attık iceri cok korktuk ama tam rahatladık yırttık dedık yukardan asagıya ıkı polıs ınmezmı evli iki polismiş anladılar tabi kactıgımızı goturduler merkeze...
Başa dön
ybrracingteam2 Çevrimdışı ybrracingteam2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal