ybrracingteam2, Hayat devam ediyor... Ölenler unutulmuyor ama bunları dillendirmenin de kimseye yararı yok... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Tarih: 06.03.2006 - 22:30 Mesaj konusu:
insanları ürkütmeyelim artık yeter ölen arkadaşlarımıza allah rahmet eylesin ama ölüm sadece motor üstünde olmaz herkes herzaman heryerde ölebilir bunuda kimse bilemez _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Benimde babam motorcuydu onun için bi tutkuydu ama kaza yaptı ve 6 senedir bitkisel hayatta zor bişey ama eğer iyileşebilse yine motora devam ederdi buna eminim
Kaybettiğim arkadaşları, kaybedilen insanları okumak , bilmek daha da önemlisi hatırlamak hiç de iyi fikir değil..Konu tamamen negatif..Ölenlerin üzerine konuşmak hoş değil..
Bu forumdaki bu başlık, bize bir şey kazandırmaz.. _________________
[/url]
ya bazı seyleri hatırlattıgım için özür dilerim sizden tamam hepimiz birgün ölecez ama ölüm sebebi motorsiklet oldugu zaman insan ların bakış acısı değişiyo hatırlattın denişsiniz sizi bilmem ama ben arkadasımı unutmak ıstemıyorum unutmuycamda her zaman hatırlamak isterim
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ayrıca benim amacım size bazı seyleri hatırlatmak değil uzuntunuzu paylaşmaktı ama boşverin
ybrracingteam2, seni anlıyorum..Kesinlikle kötü niyetle bu başlığı açmadın zaten..Ama açıkçası ben kaybettiklerimi hatırladım ve kendimi kötü hissettim..Sen de beni anlamışsındır..Problem yok.. _________________
[/url]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız