Tarih: 08.03.2006 - 14:54 Mesaj konusu: Aman motor alma kızım...:(
Hekes bana bunu söylesede inadına lıyorum hatta inadına değil içim böle rahat ediceği için... Ya ANLAMADIĞIM babamda ve herkes arkadaşlarım dahil bana motor alma dediler bende hep alıcam dedim bayan olduğum için neden bu laflar bir yerden giriyo ve bi yerden çıkıyo benim hayalimdi bu niye dur diyolar buna bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
En son dün babamla tartıştım baya büyüdü olay onun yerine araba al kızım yok baba alıcam ben banane off anlamıyolar ya offf offf kendide motor kullandı polisken neden şimdi bana alma dioki sıkıştırırlarmış trafikte aman allah korusun kaza olurmuş ya ben hepsini biliyorum ya offf bunalttılar heee alıcam alıcam işte
Bence bu şekilde ailenle zıt dusme sakın... Bir sekilde uzlasmaya calıs derim ben. Allah korusun ama illa ki eninde sonunda duseceksin motor ustundeyken ve o zaman "sana soylemiştik gordunmu buyuk sozu dinlemezsen boyle olur" laflarına maruz kalacaksın...
Hicbirsey icin gec degildir asla... Simdi alma, 3 sene sonra al, 5 sene sonra al... Ama aldıgında herkes mutlu olsun sadece sen degil _________________ Donsuz Binilir, KASKSIZ BYNYLMEZ...
-------------------------------------------
Siyah YBR125 - 0(Rh-)
Tarih: 08.03.2006 - 14:57 Mesaj konusu:
destinyofrock, :alkış
anne, baba hernekadar bizlerin sağlığını düşünüp alma deselerde insanın beynine girdimmi bu motosiklet sevdası dünyaları verseler nafile. şimdiden hayırlısı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle. _________________ cemil ALTUNBA?
YA?:25 YSTANBUL
YSTYKBAL MOBYLYA
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
sana bulasılmaz.senın motor krızın tutmus ıyıce.
herseyın hayırlısını versın allah guzel bır dılle ıkna et aılenı bence onların destegı olsun arkanda _________________ gökhan çaliskan - izmir / KARSIYAKA
Tarih: 08.03.2006 - 15:00 Mesaj konusu:
İkinci ecemcan vakasıı...
Habersizce al bahçeye koy.. ben böyle yaptım ve biraz ilk başta söylendi babam ama zamanla alıştı hatta o kadar alıştılarki (Tabii bu alışma süresi 6 sene) en sonunda iş yerimize bile bi scooter almayı düşünmeye başlamıştı kiii ben kaza yaptım ve bütün herşey yıkıldı. Güvenleri artmıştı ve umdukları kadar tehlikeli olmadığını düşünmeye başlamışlardı. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 08.03.2006 - 15:02 Mesaj konusu:
destinyofrock, benimde babam ve annem aynı senin annen ve baban gibiydi motor alma arabayı al senin olsun diyodu ben motoru aldım ama mutlu olan sadece benim annem ve babamın içi hiç rahat deil bence anne ve baba ın desteği ile al motorunu inşallah alırsın _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
En son bad_boy0007 tarafından 08.03.2006 - 15:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 08.03.2006 - 15:09 Mesaj konusu:
onlardada suç bulamazsın çünkü gerçekten çok tehlikeli bir zevk bayan olmanla alakalı bi olay diğl!!1.5 ay önce benzin istasyonunun içinde 30km\h gibi bi süratle arabaya çarptım ve ayağım parçalandı 40 dikiş 4 gün hastane 2 ay yatak v.s!!ve bunun bu kadar tehlikeli olduğunu da herkez biliyor!o yüzden biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalış!!!başarılar! _________________ Hayallerinin pe?inden ko?muyorsan!!Hyyar ol daha iyi!!2002 CBR.1100.XX!!
arkadaşım biraz ailenin sözünü dinle onları yatıştırmaya falan çalış hemen alıpta onları şoka uğratma benim motoru ailemden hiç kimse bilmiyor
çalıştığım işyerinde duruyor varsa böyle bir imkanın al derim :alkış
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız