Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aman motor alma kızım...:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aman motor alma kızım...:(

Aman motor alma kızım...:(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
destinyofrock
Üye
Üye

Nereden: cehennem

MesajTarih: 08.03.2006 - 14:54    Mesaj konusu: Aman motor alma kızım...:( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hekes bana bunu söylesede inadına lıyorum hatta inadına değil içim böle rahat ediceği için... Ya ANLAMADIĞIM babamda ve herkes arkadaşlarım dahil bana motor alma dediler bende hep alıcam dedim bayan olduğum için neden bu laflar bir yerden giriyo ve bi yerden çıkıyo benim hayalimdi bu niye dur diyolar buna Üzgünüm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
En son dün babamla tartıştım baya büyüdü olay onun yerine araba al kızım yok baba alıcam ben banane off anlamıyolar ya offf offf kendide motor kullandı polisken neden şimdi bana alma dioki sıkıştırırlarmış trafikte aman allah korusun kaza olurmuş ya ben hepsini biliyorum ya offf bunalttılar heee alıcam alıcam işte Çok gülüyorum
Başa dön
destinyofrock Çevrimdışı destinyofrock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
lizard
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.03.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence bu şekilde ailenle zıt dusme sakın... Bir sekilde uzlasmaya calıs derim ben. Allah korusun ama illa ki eninde sonunda duseceksin motor ustundeyken ve o zaman "sana soylemiştik gordunmu buyuk sozu dinlemezsen boyle olur" laflarına maruz kalacaksın...
Hicbirsey icin gec degildir asla... Simdi alma, 3 sene sonra al, 5 sene sonra al... Ama aldıgında herkes mutlu olsun sadece sen degil
Başa dön
lizard Çevrimdışı lizard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cemilww
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 08.03.2006 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

destinyofrock, :alkış
anne, baba hernekadar bizlerin sağlığını düşünüp alma deselerde insanın beynine girdimmi bu motosiklet sevdası dünyaları verseler nafile. şimdiden hayırlısı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle. Dil çıkarıyorum
bmw 95 model ama k?pek gibi gidiyor kerata
Başa dön
cemilww Çevrimdışı cemilww Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.03.2006 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana bulasılmaz.senın motor krızın tutmus ıyıce.
herseyın hayırlısını versın allah guzel bır dılle ıkna et aılenı bence onların destegı olsun arkanda Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkinci ecemcan vakasıı... Çok gülüyorum

Habersizce al bahçeye koy.. ben böyle yaptım ve biraz ilk başta söylendi babam ama zamanla alıştı hatta o kadar alıştılarki (Tabii bu alışma süresi 6 sene) en sonunda iş yerimize bile bi scooter almayı düşünmeye başlamıştı kiii ben kaza yaptım ve bütün herşey yıkıldı. Güvenleri artmıştı ve umdukları kadar tehlikeli olmadığını düşünmeye başlamışlardı.
camur
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dinleme kimseyi al gitsin bir ker geldik dünyaya boşverrr
hem kaskın içinden neren bilicekler baymısın bayanmısın
Başa dön
camur Çevrimdışı camur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Foresight
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede onları kırmadan,üzmeden motosikletini almalısın.Ama bu motor tutkusunu yenmen çok zor bence sonunda mutlaka alacaksın.Hayırlısı olsun tabi.
Başa dön
Foresight Çevrimdışı Foresight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bad_boy0007
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

destinyofrock, benimde babam ve annem aynı senin annen ve baban gibiydi motor alma arabayı al senin olsun diyodu ben motoru aldım ama mutlu olan sadece benim annem ve babamın içi hiç rahat deil Üzgünüm bence anne ve baba ın desteği ile al motorunu inşallah alırsın

En son bad_boy0007 tarafından 08.03.2006 - 15:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
bad_boy0007 Çevrimdışı bad_boy0007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kusadası

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vazgeçme pes edecekler onlar motor delisinden daha deli olamaz Çok gülüyorum
volkanR6 Çevrimdışı volkanR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

>>2000 CBR 600F4<<--NEFRET--

kadiRR_delisi, bu ne iştir? Güzelim 600F'den nefret edilir mi?
ibrahim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlardada suç bulamazsın çünkü gerçekten çok tehlikeli bir zevk bayan olmanla alakalı bi olay diğl!!1.5 ay önce benzin istasyonunun içinde 30km\h gibi bi süratle arabaya çarptım ve ayağım parçalandı 40 dikiş 4 gün hastane 2 ay yatak v.s!!ve bunun bu kadar tehlikeli olduğunu da herkez biliyor!o yüzden biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalış!!!başarılar! Dil çıkarıyorum
capoo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım biraz ailenin sözünü dinle onları yatıştırmaya falan çalış hemen alıpta onları şoka uğratma benim motoru ailemden hiç kimse bilmiyor
çalıştığım işyerinde duruyor varsa böyle bir imkanın al derim Çok gülüyorum Çok gülüyorum :alkış
Başa dön
capoo Çevrimdışı capoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen genede bildiğinden şaşma al bitane motor hayatını yaşa Çok gülüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:
Alıntı:

>>2000 CBR 600F4<<--NEFRET--

kadiRR_delisi, bu ne iştir? Güzelim 600F'den nefret edilir mi?

Yok abi plakamın açılımı.. Çok gülüyorum 34 NFT 77 = NEFRET
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2006 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar geciktirirsen geciktir, ama bi gün mutlaka al, yoksa iflah olmazsın arkadaşım, rüyalarına girer (bkz. arzuche)
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal